Αμετακίνητος ο Φώτης Κουβέλης για άνοιγμα της ΕΡΤ

Αμετακίνητος ο Φώτης Κουβέλης για άνοιγμα της ΕΡΤ Facebook Twitter
1

Αμετακίνητος στη θέση του για άμεσο άνοιγμα της ΕΡΤ εμφανίστηκε ο Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και τη διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (ΕΒU/European Broadcasting Union).

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι πρόκειται για ζήτημα δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι  «όποιος  επιλέγει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, έχει και την ευθύνη. Ας αναλάβουν, λοιπόν, την ευθύνη τους».

«Με επισκέφτηκαν ο πρόεδρος και η διευθύντρια της ΕΒU προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη  και την συμπαράστασή τους, όχι μονό  προς στους  δημοσιογράφους και γενικότερα τους εργαζόμενους στην ελληνική ραδιοτηλεόραση, αλλά και προς ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Γιατί θεωρούν ότι το κλείσιμο της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης  είναι ζήτημα που πλήττει τη δημοκρατία , πλήττει την επικοινωνία , την ενημέρωση , την πολυφωνία», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

«Είναι άλλο πράγμα οι αναγκαίες αναδιαρθρώσεις, ο εκσυγχρονισμός και ο εξορθολογισμός της λειτουργίας της ΕΡΤ και τελείως διαφορετικό ζήτημα το μαύρο στην εικόνα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουβέλης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM