ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2016 | 18:14

??

Γινεται ενας αντρας με τον οποιο εχεις μονο σεξουαλικη σχεση να σου λεει πως θελει να κανετε τρυφερο ερωτα?αυτο δεν υποτιθεται πως πρεπει να το θελει καποιος που ειναι ερωτευμενος μαζι σου?
11
 
 
 
 
σχόλια
Πω πω τα έχετε κάνει όλα κουτάκια, βρε παιδιά, και δεν ξέρετε τί σας γίνεται. Τι μονόχνωτα πράγματα είναι αυτά. Δεν είναι σούπερ μάρκετ οι άνθρωποι, ούτε το σεξ.Κάντε το σεξ όπως σας βγαίνει κι αφήστε τους συνειρμούς, τι σημαίνει και πότε πρέπει να γίνεται το ένα και πότε το άλλο. Όποτε γουστάρουμε γίνεται οτιδήποτε.
Για σταθείτε βρε παιδιά.. Αν κάποιος δηλαδή, θέλει ΚΑΙ τρυφερότητα, πάει να πει πως θέλει και δέσμευση; Από που προκύπτει αυτή η αλληλουχία σκέψεων; Με βοηθάει κάποιος; Οτι μπορεί η κοπέλα να του βγάζει ΚΑΙ τρυφερά συναισθήματα, σημαίνει πως θέλει να κάνει και σχέση μαζί της; Δεσμό; Όλοι οι άνθρωποι έχουν ΚΑΙ τρυφερές πλευρές. Αυτό δεν τους κάνει ιδανικούς για δεσμεύσεις σώνει και ντε.Τώρα βέβαια εκείνη, που θέλει να πιαστεί από το τοσοδούλικο μικρό άγγιγμα για να ανεβάσει level τη δέσμευση, απλά οφείλει να ρωτήσει ξεκάθαρα αυτόν που πρέπει και -φυσικά- να είναι έτοιμη να δεχτεί την όποια απάντηση.Γεμίσαμε πληγωμένους.
Οτι στο λέει στο λέει... το κάνετε κιόλας; Επίσης, έχεις σκεφτεί ότι μ' αυτόν τον τρόπο κολλάς κι εσύ περισσότερο; Σ΄έναν άνθρωπο που σου δείχνει τρυφερότητα αλλά σου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει δέσμευση...
ο άνδρας τη σήμερον ημέρα τα θέλει ΟΛΑ !!και το τρυφερό σεξ και το άγριο σεξ και το ανώμαλο σεξκαι το υποβοηθούμενο σεξ..φτάνει να μην ακούσει για έρωτες, αγάπες και σχέση ...λάκισε !!