ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2016 | 00:49

Δεν έχω λεφτά για κοπέλα.

Ο κυριότερος λόγος που δεν την πέφτω σε γυναίκες πλέον είναι επειδή δεν έχω οικονομική άνεση. Είμαι σχεδόν 26 ετών έχω λεφτά για να καλύπτω τα απολύτως απαραίτητα αλλά μέχρι εκεί. Έχω λιγοστές οικονομίες στην άκρη αλλά δεν θα μου άρεσε να τρώω απο αυτά , με τόση ανεργία και αβεβαιότητα δεν είναι καίρος για να εξατμίσω τα 10 χιλιαρικα που έχω στην τράπεζα. Κακά τα ψέμματα οι γυναίκες θέλουν εξόδους βόλτες δώρα κτλπ. Πιθανόν κάτι τύποι στα εξάρχεια να την βγάζουν με μπίρα με την κοπέλα τους αλλά δεν είμαι τέτοιος τύπος. Δεν βγαίνω ποτέ δεν έβγαινα τα έχω κόψει όλα. Ούτε καφέδες ούτε σινεμά ούτε τίποτα. Μέ το λεωφορειάκι μετακινούμαι. Βλέπω τα οικονομικά προβλήματα και καταλαβαίνω ότι δεν με παίρνει . Σκέφτομαι εντάξει πές ότι ,με τα χίλια ζόρια άλλη μεγάλη ιστορία, κατεφέρνω να κλείσω ένα ραντεβού με μια κοπέλα τι θα κάνω στην συνέχεια θα την κοιτώ στα μάτια; θα καθόμαστε όλοι μέρα σπίτι;; εγώ δεν έχω θέμα αλλά τις βλέπω πως κυκλοφορούνε είναι συνέχεια έξω ,με μαλλί και νύχια κομμωτηρίου, με καινούργια ρούχα smartphone γυαλιά ηλίου, δεν γίνεται πραγματικά. Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω και την άποψη των υπολοίπων σε αυτό το θέμα
50
 
 
 
 
σχόλια
Διάβασα διαγωνίως ότι μπορούσα και θα ήθελα, έστω και καθυστερημένα, να προσθέσω my two cents. Μου δίνεται η εντύπωση ενός ορθολογιστή δεμένου με "αλυσίδες μιζέριας". Τι θα έκανα εγώ, εάν ήμουν στη θέση σου. 1) Άμεση εφαρμογή του "νους υγιής εν σώματι υγιεί". Δεν χρειάζονται χρήματα για να αθληθεί κάποιος στο φυσικό περιβάλλον. 2) Επένδυση μικρού ποσού για αναβάθμιση της εξωτερικής εμφάνισης. Τα γυαλιά είναι και θέμα υγείας. 3) Πως είναι δυνατόν ένας ορθολογιστής να καταφεύγει εμμονικά σε γενικεύσεις, αφορισμούς και λοιπές κοινοτυπίες? Σημάδι ότι χρειάζεται -σε κάποιο βαθμό- διόρθωση νοοτροπίας. Αυτό είναι ζόρικο καθώς απαιτεί διάλογο με κατάλληλα άτομα (που να μπορούν να μας κάνουν να δεχθούμε να αλλάξουμε οπτική γωνία εξέτασης των πραγμάτων). Τέλος, η έλλειψη "πρακτικής" εμπειρίας δυσχαιρένει την όλη κατάσταση, αλλά first things first. Πρώτα τα παραπάνω.
ρε δεν παιζει να μην τρολαρει..δεν παει σε καφετεριες λεει δεν παει σε κλαμπ δεν παει σινεμα, δεν παει πουθενα, και που θελει να γνωρισει κοσμο? απορω που εχει ιντερνετ μαλλον θα μας πει οτι κλεβει wifi απο το γειτονα.ασε που λεει εχει 10 χιλιαρικα και παρουσιαζει την εμφανιση του σα να ειναι αστεγος. θα δεχομουνα το στυλ ζωης του αρκει να μην ειχε καμια απαιτηση.
Είμαι βέβαιη ότι ΔΕΝ τρολάρει. Πρόκειται για διαταραγμένο άτομο, αγοραφοβικό, γυναικοφοβικό, πρέπει να έχει υποστεί μεγάλη καταπίεση μικρός, ίσως και κακοποίηση, λεκτική ή σωματική, αρνείται βοήθεια από οποιουδήποτε, τα απαξιώνει όλα και όλους. Κι άλλοι χάσαμε χρήματα από την κρίση, δεν θα πέσουμε να πεθάνουμε, κι έχουμε και εξαρτώμενα μέλη. Άντε από κει. Βαρέθηκα.
Τρολλάρει - δεν τρολλάρει, αν δεν βγαίνει, δεν πίνει, δεν καπνίζει και αρκετά άλλα δεν, τι τα μαζεύει τα λεφτά?!αν δεν είμαστε και λίγο μποέμ, τι νόημα έχει?τρολλάρει μάλλον..
βρε εξομολουγούμενε, ψιλομίζερο σε κόβω.. 26 χρονών, με 10 χιλιάρικα στην άκρη, δε τα λες λίγα για κανένα λόγο. Δε ξέρω πως κατάφερες να τα μαζέψεις, αλλά μάλλον με τον τρόπο που ζεις δε θα σου ήταν και δύσκολο. Το να σπαταλήσεις λίγα χρήματα, πρωτίστως, για τη πάρτη σου και δευτερευόντως για οποιοδήποτε άλλον σου κάνει κέφι, δεν είναι δα και τίποτα σπουδαίο. Από τα σχόλιά σου, δε κατάλαβα ότι αποταμιεύεις για κάποιο σκοπό, αλλά για την ''κακιά΄΄ την ώρα. Και επαναλαμβάνω, είσαι 26 χρονών. Ας είναι, ο καθείς.. Όσον αφορά το θέμα της εξομολόγησης, οι γυναίκες δε χρειάζονται απαραιτήτως χορηγό για να είναι περιποιημένες. Σε τούτα τα δύσκολα, όπως λες, χρόνια που ζούμε, μπορούν να εργάζονται και να παρέχουν στους εαυτούς τους ό,τι τους αρέσει και τις κάνει να νιώθει όμορφα. Δεν έχουν ανάγκη το δικό σου πορτοφόλι. (Υπάρχουν κι εξαιρέσεις φυσικά, αλλά αυτές είμαι σίγουρη, είναι λίγες). Αν εσύ, παρόλαυτα, πιστεύεις πως με μία γνωριμία πρέπει να αρχίσεις να κόβεις και μισθό, σου προτείνω να αναθεωρήσεις. Τέλος, ο άνθρωπος που είναι τσιγκούνης στα λεφτά τείνει να είναι και στα αισθήματα.Does it ring any bell?
Οι γυναίκες με έχουν ακρωτηριάσει όχι προφανώς σωματικά αλλά ψυχικά. Θα το πάω ένα βήμα παραπέρα το θέμα και θα σας εξομολογηθώ ότι δεν έχω κάνει ποτέ σχέση ποτέ έρωτα ούτε φιλί δεν έχω κατορθώσει να ανταλλάξω με το αντίθετο φύλο. Είναι πολλοί οι λόγοι για αυτό αλλά δεν θα τους αναλύσω τώρα. Αυτό που προσπαθώ να πώ είναι ότι οι γυναίκες με έχουν ευνουχίσει. Δεν μπορώ να ψελλίσω πλέον το οτιδήποτε μπροστά τους. Ίσως είμαι φλώρος όπως μου είχε φωνάξει κάποτε μία. Ίσως δεν είμαι αρκετά άντρας. Είναι βάρβαρες και είμαι αγνός. Εδώ και χρόνια κάθομαι όλη μέρα σπίτι ,μπροστά σε όλη αυτή την χυδαιότητα την μετριότητα και την βία που κρύβεται εκεί έξω. Είναι το ελάχιστο που έχεις να κάνεις όταν ξέρεις ότι εκαντοντάδες χιλιάδες ελληνίδες κυκλοφορούν εκεί έξω. Βγαίνω έξω για τα απολύτως απαραίτητα και όταν υπάρχει σοβαρός λόγος. Οί ορμόνες μου έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που στο μετρό πάντα σχεδόν αυτόδηλα κοιτάω διακριτά ανάμεσα στις μπλούζες το γυμνό ακάλυπτο μέρος ,θέλει πολύ μεγάλη αυτοπειθαρχία για να μείνω προσηλωμένος έξω απο αυτό. Παραταύτα είμαι ακρωτηριασμένος. Ανήμπορος. Δεν θα με εξέπλητε αν κατέληγα σε καμιά δεκαετία σαν αυτούς τους επιδειξιομανείς ανώμαλους που κυκλοφορούν εκεί έξω σχεδόν εγώ αρχίσει να τους βλέπω με κατανόηση. Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για εμένα. Μόνο μια φορά μου την είχε πέσει μια χοντρή όταν ήμουν 20 αλλά δέν. Γενικά δεν μου αρέσει η ιδέα να καταλήξω με ένα σύντροφο απο ανάγκη επειδή δεν είμαι ικανός να βρώ κάτι που μου αρέσει. Θυμάμαι εκεί στα 18-20 ήμουν, παιδάκι μικροφέρνω πάρα πολύ, ψιλοέβγαινα μία φορά το δίμηνο ,ήταν σαν να μην υπήρχα,σαν να ήμουν σαν την μύγα μές το γάλα ,δεν μου άρεσε και όλο αυτό για να είμαι ειλικρινής. Δυνατή μουσική , καγκουριές κτλπ τα σιχαίνομαι. Βασικά δεν καταλαβαίνω το νόημα να βγεί κάποιος για καφέ ,αν θέλετε να μιλήσετε με κάποιον μιλήστε γιατί αυτό πρέπει να γίνει στην καφετέρια;; Αφήστε που σιχαίνομαι τον καφέ το αλκοόλ και ιδιαίτερα το τσιγάρο.
Επεσες σε καποια ατομα που σε πληγωσαν. Αλλους τους πληγωνουν οι αντρες φιλοι τους, τι πρεπει δηλαδη; Να πουν "οι αντρες ειναι σκαρτοι, δεν ξανακάνω φιλους";; Υπαρχουν ανθρωποι που μας ταιριάζουν και ανθρωποι που δεν μας ταιριαζουν. Με τους μεν συναπτουμε σχεσεις (φιλικες/ερωτικες), τους δε τους αποφευγουμε. ΑΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ, ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ. Α και κατι τελευταιο: Οι κοπελες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ! Ή μηπως και οι αντρες ειναι ολοι ιδιοι;
Βασικα sorry, τωρα διαβασα ολο το σχολιο... Το οτι δεν εχεις κοπελα είναι απλα συμπτωμα. Εχεις προβλημα με τον εαυτο σου, φοβιες και θεματα που πρεπει να λυσεις. Αν δεν εισαι τρολ, βρες δωρεαν ψυχολογικη στηριξη.
Μπορείς να διαθέσεις ελάχιστα από τις οικονομίες σου για να επισκεφθείς έναν ψυχολόγο. (Η αγορά και συντήρηση αυτοκινήτου δεν συμφέρει και έχει πολλή φύρα.) Το πρόβλημά σου, εκτός από το θέμα "γυναίκα" είναι και το θέμα "τσιγκουνιά". Ειδικά το δεύτερο, εκπέμπεται όσο δεν φαντάζεσαι. Κάνε κάτι για τον εαυτό σου πρώτα και άσε τα άλλα. Έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου σε τραγικό βαθμό, ίσως να ευθύνεται η οικογένεια και το στενό σου περιβάλλον, ποιος ξέρει; Αυτά στον γιατρό όλα, εδώ μέσα δεν βγάζεις άκρη.Για αρχή, μην απαξιώνεις τους άλλους ανθρώπους. Δεν είσαι ο εκλεκτός, ούτε του "θεού" ούτε κανενός άλλου.
Δεν υπάρχει επιστήμη ψυχολόγια παραμόνο ψυχιατρική. Η πρώτη είναι μια θεωρητική απατεωνιά και η δεύτερη ορθολογική μεν αλλά βασίζεται στα φάρμακα, που δεν προτίθεμαι να πάρω άσε που δεν έχω πρόβλημα. Ζούσαμε μια χώρα ολόκληρη στην σπατάλη έχει "ποτιστεί" όλη γενιά μου με αυτή. Και το καλύτερο ξέρεις ποιο είναι ακόμα και τώρα ζούμε πάνω απο τις δυνατότητες μας. Οι μισθοί θα πέφτουν για αρκετά χρόνια ακόμα, το βιοτικό επίπεδο το ίδιο. Θά γίνετε όλο και πιο δύσκολο να αποταμιεύει κάποιος λεφτά ώς αποτέλεσμα το ρευστό θα γίνεται ολοένα και πιο πολυτιμότερο. Όταν ο κατώτερος μισθός θα είναι 400ευρώ σε λίγο καιρό έλα να μου μιλήσεις τότε για τα λεφτά που ξόδευσες εσύ και τα λεφτά που με απίστευτες θυσίες αποταμίευσα εγώ. Έστω και αυτά τα λίγα. Για να γίνει κατανοητό αυτό στην ζωή μου έχω πάει 2-3 φορές σε καφετέρια και ποτέ σε μπάρ με δικά μου έξοδα. Δεν είχα ποτέ μου κοπέλα ούτε αυτοκίνητο μηχανάκι κτλπ. Έχασα και εγώ λεφτά απο την κρίση γύρω στα 4χιλιάρικα σε μια επένδυση που είχα κάνει. Τώρα όσον αφορά εμένα έχω παραμελήσει η αλήθεια είναι λίγο τον εαυτό μου φοράω γυαλιά μυωπίας 8ετίας και άσχημα ,τα ρούχα μου το ίδιο, τα μαλλια μου έχουν πέσει τα μισά. Η αλήθεια είναι δεν με λές και κελεπούρι. Το έχω πάρει απόφαση εξάλλου θα μείνω μόνος μια ζωή.
Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει η ακριβή ζωη & ανθρωποι που βολευονται με λιγότερα. Γυναικες ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ! Ελληνικής καταγωγης, αγγλικής, γαλλικής, πορτογαλικής, αμερικανικης και κάθε είδους στον πλανήτη! Αν ξεφύγεις απο τον μικρόκοσμο των στερεοτύπων σου ίσως καταφέρεις να δείς και τον πραγματικό κοσμο...
10.000 είναι λίγα λεφτά; με τόσα λεφτά ξαναπαντρευόμουν που λένε και στο χωριο μου.μάλλον σε εχει πάρει απο κάτω ή είσαι πολύ απαισιόδοξος, σκέψου λίγο θετικά ή μάλλον μην το σκεφτεσε το θέμα και κοίτα να περάσεις καλά και θα έρθει μόνο του.Η μιζέρια είναι κάτι που φαίνεται πάνω μας και αυτό δημιουργεί αρνητική εικόνα στους άλλους.Υπομονή κάποια θα στραβωθεί και θα πέσει πάνω σου!
Αυτή την εξομολόγηση ή έστω παρόμοια την έχω ξαναδεί πέρυσι ή πρόπερσι. Ο εξομολογούμενος είναι ο ίδιος ή μιλάμε για τρομαχτική σύμπτωση;Ακόμα και οι λεπτομέρειες είναι ίδιες..Τρολ μου "μυρίζεται".
Μάλλον ζώ σε άλλη χώρα δεν εξηγείται αλλιώς. Με συγχωρείτε αλλά το 60% των νέων που είναι άνεργοι πώς ζούνε; Κάποιοι που είναι τυχεροί ζούν με την "βοήθεια" του μπαμπά και της μαμάς. Τους βλέπεις έξω κάθε μέρα και τις γυναίκες απο δίπλα. Οι υπόλοιποι ζούνε σε ένα σπίτι συνήθως με τους γονείς τους , δεν τους βλέπεις δέν τους ακούς, αναγκαστηκά. Πολλοί φεύγουν στο εξωτερικό μη αντέχοντας την κατάσταση. Ο λόγος που δεν φεύγω εγώ είναι επειδή εδώ έχω σπίτι ενώ έξω θα πρέπει να νοικιάζω μειώνοντας σημαντικά τα κέρδη άσε που δεν μου αρέσει η ιδέα του οικονομικού μετανάστη. Είμαι συντηρητικός εγώ μου αρέσει η χώρα μου,το σπίτι μου. Κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν προσκολλημένη σε ένα life style προ κρίσεως. Οι γερμανοί δηλαδή που είναι μαζεμένοι που έχουν ελάχιστες για το πληθυσμό τους καφετέριες μπάρ κτλπ. είναι μ@λ@κες; Δυστυχώς με τις ελληνίδες έχω πολύ δυσάρεστο παρελθόν. Κάποιοι θα πούν ότι μου αξίζει ότι με τις ιδέες που έχω είναι φυσιολογικό. Μα οι περισσότερες με απορρίπτουν με περιγελούν προτού κάν μιλήσω προτού κάν ξεδιπλώσω μια πρόταση . Τα λεφτά μου είναι το ελάχιστο που μου έχει απομείνει. Σαν να είμαι χαμένος στην μετάφραση. Μα η ελληνική κοινωνία δεν είναι ορθολογική κοινωνία ,δεν είναι λογική, βασίζεστε σε συμπλεγματισμούς σε συνωμοσίες και κουτοπονηριές. Δεν είμαι τσιγγούνης δεν είμαι μίζερος είμαι ρεαλιστής. Η κρίση θα διαρκέσει για πάρα πολλά χρόνια γιατί δεν αλλάζουμε ,το ζήτημα δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και κοινωνικοπολιτικό. Οι ελληνίδες λοιπόν είναι ελεύθερες να κάνουν ότι θέλουν να συναναστρέφονται με λεφτάδες,με κλαρίνα, με αλλοδαπούς,με εναλλακτικούς, με πέφτουλες είναι δικαίωμα τους αλλά τα λεφτά μου και την αξιοπρέπεια μου επιτρέψτε μου να τα κρατήσω για εμένα.
Ξεκινησα να σε κραζω , αλλα δεν υπαρχει λογος.Δεν μου λες ρε φιλαρακι, αφου εχεις καταληξει πως δεν γουσταρεις τις ελληνιδες , και δεν θες να φυγεις εξω , αρα εχεις καταληξει πως δεν θα κανεις σχεση ποτε , γιατι παραπονιεσαι;Απλα επαναλαμβανεις καποια πραγματα και κανεις επιθεση σε αυτους που σου μιλανε για να μην σκεφτεσαι την κατασταση που εισαι. Μιλας για τις γυναικες σαν να τις εχεις γνωρισει βλεποντας τις ειδησεις του σταρ. Καμια απο τις κοπελες μου δεν ενδιαφεροταν για τα λεφτα, σε παρα πολλες περιπτωσεις με κερνουσαν κιολας, οπως και σε γνωστους μου. Ειχα κοπελα που δουλευε, ειχε δικο της σπιτι και αμαξι και εγω ημουν ποδαρατος και ανεργος και ποτε δεν μου ειχε πει το παραμικρο παραπονο για το οτι δεν εχω λεφτα. Ναι εχω βγει και με καποιες κοπελες που ισως να θελανε να τις κερασω ή ακομα και να το περιμενανε, αλλα μαντεψε αυτο το ανακαλυπτεις απο το πρωτο ραντεβου. Το προβλημα σου ειναι το εξης. Περα απο τα λεφτα πιστευεις πως δεν εχεις τιποτα απολυτως να προσφερεις , επειδη εσυ εχεις πεισει τον εαυτο σου πως δεν εχεις κατι να προσφερεις. Ενας ανθρωπος χρειαζεται απο τον συντροφο του, αγαπη, στοργη , κατανοηση, τρυφεροτητα , σεξ, να μην βαριεται ,να μπορει να κανει μια συζητηση, να τον θαυμαζει ισως για τα ονειρα του ή για ταλεντα του,ακομα και για το οτι ριχνει τα πιο δυνατα κλανιδια.. γενικα να νιωθει χαρουμενος και καλα που εχει αυτο τον ανθρωπο διπλα του. Τα λεφτα βοηθανε στο να κανεις καποια πραγματα πιο ευκολα , αλλα και χωρις λεφτα μπορεις να τα κανεις, αρκει να ξεκολησεις το μυαλο σου απο αυτο τον φαυλο κυκλο που εχεις μπει. Ξερεις κατι, για να αφησουμε τα σοβαρα και να πιασουμε λιγο τις μαλακιες. Τι θα παθεις αμα σου πει η γκομενα σου οτι εχει παει με 50 ή με 100 ή με 1000 ατομα ;θα εισαι σιγουρος οτι εχει παει με καποιον που την εχει μεγαλυτερη; ε και ; Τωρα μαζι σου δεν θελει να ειναι ;Φιλε ο κοσμος εχει προβληματα και δεν ειναι η κριση μονο αυτα, μακαρι εγω να εβρισκα μια κοπελα που να μπορουμε να ειμαστε ο εαυτος μας, να καταλαβαινομαστε ,να μπορει να ειναι οσο ειλικρινης ειμαι εγω και να εχει αντιμετωπισει οτι κακο της εχει συμβει μεχρι στιγμης επαρκως ωστε να μπορει να με αγαπησει και ας ειχε παρει την καθοδο των δωριεων, τις ορδες του τζενγκις χαν και ολα τα τερατα απο το american horror story.Για να ερθουμε παλι στα σοβαρα , πηγαινε σε ενα ψυχολογο, λυσε οτι προβληματα εχεις , και αφου γινεις η καλυτερη εκδοση του εαυτο σου, μετα θα μπορεσεις να ξεκινησεις να ψαχνεις.
"...αλλά τα λεφτά μου και την αξιοπρέπεια μου επιτρέψτε μου να τα κρατήσω για εμένα"Δεν εποφθαλμιά κανείς τα λεφτά σου, χαλάρωσε λέμε.Αν συνεχίσουμε με τέτοια κυβέρνηση, η κρίση θα διαρκέσει μέχρι να βγεις στην σύνταξη (μέχρις αφανισμού βασικά), οπότε αποφασίζεις πώς θα ζήσεις μέχρι τότε. Σου το είπα πριν, θέλω να το εμπεδώσεις: η κοσμοθεωρία σου πρέπει να αντανακλάται στο παρουσιαστικό σου, γι' αυτό και σε απορρίπτουν ή σε περιγελούν οι γυναίκες. Είσαι μίζερος κι ιδού η απόδειξη στα λεγόμενά σου: "Τα λεφτά μου είναι το ελάχιστο που μου έχει απομείνει." - Τα λεφτά σου και μόνο σε προσδιορίζουν ως άτομο. Ρε μπας και συντηρείσαι με την σύνταξη του μπαμπά για να αποταμιεύεις τα "λεφτά σου"; Γιατί αυτό είναι εντελώς ανήθικο, ξέρεις."Οι ελληνίδες λοιπόν είναι ελεύθερες να κάνουν ότι θέλουν να συναναστρέφονται με λεφτάδες,με κλαρίνα, με αλλοδαπούς,με εναλλακτικούς, με πέφτουλες " - απαξιώνεις όλους όσους ζευγαρώνουν ως κλαρίνα, εναλλακτικούς και πέφτουλες (άσε πια τους λεφτάδες και τους αλλοδαπούς). *****Όταν θα θέλω να διασκεδάσω, θα μπαίνω σ' αυτό το ποστ.
αν θεωρεις οτι οι γυναικες περιμενουν να τις πληρωνεις μαλλον δεν εχεις κανει σχεσεις. Κανεις δεν αρνειται οτι υπαρχουν τετοιες γυναικες που οπως και συ συντηρουν ενα σεξιστικο και πατριαρχικο προτυπο του στυλ ο ανδρας οφειλει να με πληρωνει, αλλα στη σημερινη εποχη ο καθενας πληρωνει τα δικα του αγαπητε. Αλλο να κερασεις κ συ κ κεινη καποιες φορες και αλλο συνεχεια. Αυτο δε συμβαινει ουτε σε βασιλικες οικογενειες. Μηπως το προβλημα σου τελικα ειναι η απειρια σ αυτο τον τομεα και οχι το οικονομικο?
Είμαι η μόνη που με κούφανε το "ειμαι 26 χρόνων (26!!!) δεν με παίρνει να βγω ούτε για καφέ γιατί δεν θέλω να πειράξω τα 10.000 στην τράπεζα" ???Δουλεύω απο τα 16 μου, το 10 χιλιαρικα στην τράπεζα είναι όνειρο για μένα σε αυτή τη φάση, και παρόλα αυτά να κεράσω ενα καφέ την κολλητή/το αγόρι μου κλπ μπορώ να το πληρώσω μια στο τόσο. Εμένα η εξομολόγηση δεν μου βγάζει κάτι άλλο πέρα απο τσιγκουνιά.
Εγώ έχω δουλέψει το 1/10 απο εσάς παραταύτα έχω περισσότερα χρήματα απο εσάς. Επιλογή σας είναι να ξοδεύετε όλα σας τα χρήματα με τις φίλες σας το αμόρε σας και με όποιον άλλον θέλετε. Ζείτε στο νοίκι εγώ με τον πατέρα μου, επιλογές είναι αυτές. Και εσείς είστε και γυναίκα που είναι πιο οικονομικό σε μια σχέση. Σύμφωνοι ζήστε όπως θέλετε αλλά μην μου κλαίγεστε μετά για την κατάσταση, δεν πιστεύω να έχετε ξεστωμίσει τίποτα για το μνημόνιο. Είπαμε επιλογές είναι αυτά.
geo, διάβασες καλά τι έχω γράψει; Καθόλου πιο οικονομικό δεν είναι για μια γυναίκα. Με τον σύντροφο μου μοιραζόμαστε τα έξοδα και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο όποτε παραστεί ανάγκη. Το κέρασμα ή το δώρο δεν είναι δοσοληψία, έτσι το αντιλαμβάνεστε; Είναι προσφορά, έτσι απο τρυφερότητα. Επίσης, εαν έχετε δουλέψει το 1/10 απο εμένα, δηλαδή 1 χρόνο ΔΕΝ βγαίνουν τα μαθηματικά ωστε να έχετε 10.000 στην τράπεζα. Τώρα, όσον αφορά το οτι ζω μόνη μου. Δεν είναι ανάγκη να απολογηθώ, αλλά για να δείτε τα πράγματα απο διαφορετική σκοπιά, σας ενημερώνω ότι δεν είναι πάντα δυνατόν αυτό για πάρα πολλούς και διάφορους λόγους. Πχ. κάποιοι, όσο περίεργο και να φαίνεται σε κάποιον που ζει σε κουκούλι, έχουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα ή και ΔΕΝ έχουν γονείς. Τέλος, για να μη μακρυγορώ, όπως έγραψα παραπάνω, ακριβώς λόγω της οικονομικής κατάστασης στη χώρα το εισόδημα μου είναι τέτοιο που δυστυχώς δεν μου επιτρέπει την αποτεμίευση. Ε ναι λοιπόν, τα 10 ευρώ που έχω στην τσέπη θα τα κάνω ΣΤΙΓΜΕΣ με τους αγαπημένους μου και όχι νούμερο στην τράπεζα...
Δεν θέλουν οι γυναικες "εξοδους, βολτες", οι ανθρωποι ΓΕΝΙΚΩΣ εχουν την ανάγκη να βγαινουν απο το σπίτι τους και να κοινωνικοποιούνται με κάποια συχνότητα ανάλογα τα γουστα. Βρες μία κοπελα που να είναι στο ίδιο στύλ με εσενα. Αλήθεια τί ενδιαφέροντα έχεις;; Υπάρχουν οικονομικές (ή δωρεαν) εκδοχές; π.χ. μια έκθεση ή δρόμενο με ελέυθερη εισοδο για να της προτείνεις να πάτε;; Είναι πράγματι ζόρι η κρίση, αλλά λύσεις υπάρχουν.Υ.Γ.: Και το "δεν έχω μαλλί κομμωτηρίου και ακριβό κινητό" δε σημαίνει αυτόματα πάω Εξάρχια για μπύρες.
Οι 10 χιλιάδες που έχεις στην άκρη δεν θεωρούνται και λίγα, οπότε ο τίτλος σου είναι άστοχος. Βεβαίως είναι ο κόπος σου και θα κάνεις το κουμάντο σου, αλλά μην γενικεύεις τη κατάσταση ότι οι γυναίκες όλες είναι απαιτητικές γιατί αυτά που γράφεις τα θεωρώ ακραία. Δεν είναι όλες ρηχές. Επίσης το να ψευτοκλαίγεσαι ότι ''δεν έχω λεφτά για κοπέλα'' μου θυμίζει αχαριστία και μου έρχεται να γελάσω. Κάποιοι δεν έχουν ούτε πενηντάρικο στην άκρη και είναι καλά με το ταίρι τους και ας τη βγάζουν με παγωτό του market in.
1)οι 10 χιλιάδες είναι λίγα πίστεψε με υπάρχουν τόσοι ακόμα και στην ελλάδα με 100-200 χιλιάρικα είτε τα έχουν στο εξωτερικό είτε εδώ. Αυτό το ποσό των περίπου 10 χιλ. ένα αυτοκινητάκι μικρό να πάρω να πληρώσω τέλη και ασφάλειες και σέρβις δεν θα μείνει τίποτα. 2)Μπορεί να μην είναι όλες οι γυναίκες έτσι αλλά είναι η πλειοψηφία, και για εμένα που είναι πολύ δύσκολο να κάνω μια γυναίκα να μου δώσει έστω το τηλέφωνο της να κατορθώσω να συνδυαστούν όλα φαντάζει απίθανο σχεδόν εφιαλτικό. 3)Το γεγονός ότι επειδή κάποιοι δεν έχουν λεφτά καθόλου δεν με κάνει αχάριστο. Το γεγονός ότι υπάρχουν εξαθλιωμένοι συνάνθρωποι μας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κατανοήσει κάποιος που οδηγεί ή μή σωστή διαχείριση των οικονομικών του. Το ΄τελευταίο συνεπάγεται το πρώτο όχι αντίστροφα.
Εγώ επιμένω.1) Για να μαζέψεις 100 χιλιάρικα σε 1 χρόνο, θα πρέπει να έχεις μισθό περί τα 8 χιλιάρικα μηνιιαίως και να ξοδεύεις ελάχιστα. Για δύο χρόνια 4000 κ.ο.κ. Ξέρεις πολλούς στην ηλικία σου με τέτοιους μισθούς;2) Όταν λες ότι "οι περισσότερες έτσι είναι" είναι η διαπίστωση του πώς είναι η μέση σύγχρονη γυναίκα. Συμπέρασμα: δεν θα αλλάξεις εσύ το πώς είναι οι γυναίκες και πάρ' το απόφαση.3) Το ότι πολλοί άνθρωποι είναι εξαθλιωμένοι οικονομικά δεν σημαίνει ότι όλοι έκαναν κακή διαχείριση των χρημάτων τους. Είναι γνωστό τοις πάσιν ότι τις κομπίνες και τις ρεμούλες ορισμένων τις φορτώνονται όλοι οι υπόλοιποι κι αυτό είναι πιο εμφανές σε καιρούς κρίσης, όπως καληώρα. Μιλάς τιμωρητικά για τους ανθρώπους κι αυτό δεν σε τιμά καθόλου. Η γενικη σου στάση προς την ζωή θα πρέπει να κάνει μπαμ και έχει τον γυναικοδιώχτη.
Αν μπορούσα θα πατούσα 100 φορές το like...Ναι δουλεύω, με 600 ευρώ το μήνα, τα οποία μέχρι να πληρωθούν ενοίκιο, λογαρισμοί και super market έχουν εξανεμιστεί. Αγαπητέ εξομολογούμενε, σε πληροφορώ οτι ο σύντροφος μου είναι ακριβώς στην ίδια φάση, ίσως και χειρότερα, αλλά μια χαρά περνάμε. Ναι, δεν βγαίνουμε κάθε μέρα, δεν πηγαίνουμε σε ακριβά κλαμπ και σε εστιατόρια με χρυσό σκούφο αλλά ενα ουζάκι στην ταρβένα ή ενα καφεδάκι στην παραλία μπορούμε να το απολαύσουμε. Και στα μεγάλα ζόρια στο τέλος του μήνα καθόμαστε σπιτάκι μας ακόμα και με χύμα κρασί των 3 ευρώ, μαγειρεύουμε ό,τι έχει μείνει στα ντουλάπια και το απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο. Αυτό όμως που ΔΕΝ υποφέρεται είναι η μιζέρια. Και εσύ την αποπνέεις με όλο σου το είναι, φαίνεται απο τον τρόπο που γράφεις...
Αυτό το μοντέλο (κυνήγι του χρήματος) προωθεί η ζωή και εμείς (και τα δύο φύλα) απλώς προσαρμοζόμαστε για να επιβιώσουμε με καλύτερες συνθήκες.Είμαστε όλοι μέσα σε αυτό.
Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει και η γυναίκα να βγάζει χρήματα, άρα έχει τα δικά της λεφτά και δεν χρειάζεται τα χρήματα του άντρα της για να επιβιώσει.Γι αυτό η άποψη σου σιγά-σιγά καταρρέει.
Aν μια γυναίκα θέλει <<μαλλί και νύχια κομμωτηρίου, καινούργια ρούχα, smartphone και γυαλιά ηλίου>> ας δουλέψει να τα αγοράζει όλα αυτά με τα δικά της λεφτά.ΥΓ Και εγώ, που τα γράφω αυτά, γυναίκα είμαι.
@Bluechild Ναι, το ξέρω ότι σηκωνει μεγαλη συζήτηση. Δεν το έθεσα απλά, το έθεσα περιληπτικά διότι ο γραπτός λόγος δεν είναι για βαθιές συζητήσεις. Είδα ότι μου έχεις απαντήσει και σε άλλο ποστ. Γιατί μιλάς στον πληθυντικό; Δεν είμαι ο Ιουστινιανός.
Διάβασα με προσοχή τα σχόλια των προλαλησάντων ανδρών και γυναικών και του εξομολογούμενου φυσικά, και θα πω ότι όλοι από τη σκοπιά που εξετάζουν το πράγμα έχουν δίκιο. Από εκεί και πέρα, έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση οικονομικής ανέχειας έχοντας σχέση, έτυχε τότε η κοπέλα να μην έχει κανένα πρόβλημα και να τη βγάζουμε μόνο σπίτι. Μη φανταστείς ότι κάναμε ζωάρα, αλλά την παλεύαμε. Από την άλλη, έτυχε εκείνη να το δεχθεί και να μην έχει πρόβλημα, αυτό δε σημαίνει πως κάθε άλλη θα το δεχόταν και θα της άρεσε.
Οταν θα βγεις με κάποια απλά εξήγησε με όμορφο τρόπο ότι δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα για πολλά-πολλά και αν θέλει να βγαίνει μαζί σου υπάρχουν και μέρη που δε πληρώνετε πολλά. Μπορείτε να πάτε για ένα καφέ, ή μια βόλτα στη παραλία ή να έχετε κάποιο κοινό ζόμπι αυτά δεν είναι και τίποτα το τρελό, εξάλλου δε θα κερνάς μόνο εσύ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ