ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2016 | 13:30

Έχω μεγάλο

πέος και όμως νιώθω άβολα γι` αυτό.Αισθάνομαι, ότι οι γυναίκες έρχονται μαζί μου αποκλειστικά γι` αυτό το γεγονός χωρίς να ενδιαφέρονται για κάτι άλλο. Κι είναι κρίμα να αντιμετωπίζομαι ως σκεύος ηδονής, όταν έχω να δώσω πολλά σαν άνθρωπος.
22
 
 
 
 
σχόλια
δε πιστεύω τίποτα !!το μεγάλο είναι σχετικό αν δε βγάλεις τώρα μεζούρα και δεν μετρήσεις σωστά να μας πεις ακριβώς πόντους , δε πιστεύω τίποτα !!(και κοίτα μη κλέβεις ... η βάση είναι απ τη πλευρά της κοιλιάς , όχι από κάτω )
Λοιπόν πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο! Μπορεί να μην του φαίνεται εξωτερικά, αλλά να έχει ανασφάλεια, γιατί μετά την πρώτη φορά, σου λέει τώρα η άλλη συνεχίζει μαζί μου γιατί της αρέσω ή γιατί "εξυπηρετώ" ας πούμε;'Εχω να προτείνω το σύστημα διαβαθμισμένης εισαγωγής. Δηλαδή μέτρια εισαγωγή στην αρχή κι όσο προχωράει η σχέση απελευθέρωση πόντων. Τέλος, μόνο η εκλεκτή που θα ανταποκριθεί και θα εκτιμήσει και τις υπόλοιπες αρετές θα έχει την τιμή να αποκτήσει το "Εξκάλιμπερ" σ'όλο του το μεγαλείο.
Μια φορά είπα να γράψω σοβαρά :ΡΦαντάσου την πρώτη φορά που θα το αντικρύσει η λεγάμενη θα πει "ω θα φάμε καλά", στην πράξη όμως θα είναι μέτρια. Θα ξέρει όμως οτι είναι εκεί το τέρας, δεν έχει φύγει, οπότε θα λέει "ας δώσω μια ευκαιρία".Ε και που λες ευκαιρία στην ευκαιρία, πόντο πόντο θα'ρθουν τα ραντεβουδάκια, σινεμαδάκια, ταβερνάκια κλπ, οπότε θα έχει προχωρήσει η γνωριμία. Αν έχει να δώσει κι άλλα ο Γιώργης μας και τα εκτιμήσει η άλλη ως το τέλος, με γεια της με χαρά γης!! ;)
@Λεμόνι(το), ο μόνος λόγος να νιώσει κανείς άντρας -και δη έλληνας- άβολα με μεγάλο μόριο, είναι να του διπλώσει σαν προβοσκίδα και να κάτσει καταλάθος πάνω του! Αν έβρισκε το μαγικό λυχνάρι, θα χαλούσε μια ευχή στο μόριό του και άλλη μια στο στήθος της γκόμενάς του. :-Ρ
Επειδή οφείλουμε να προτείνουμε και λύσεις, εγώ του προτείνω να αγοράσει καινούρια σφιχτά σλιπάκια -και να αφαιρέσει την πληροφορία από το δημόσιο προφίλ του στο facebook.(Οι πονηρές στυγνές π***όδουλες εκμεταλλεύτριες... δεν αξίζουν! Σαν τα πουκάμισα τους αλλάζουν!)
Μήπως γεννήθηκες στο Τσερνόμπιλ και τον έχεις στο κούτελο? Αυτό θα εξηγεί και το πως γνωρίζουν οι γυναίκες από πριν το μέγεθος,ώστε να φτάσεις στο συμπέρασμα ότι έρχοντε μαζί σου μόνο γι'αυτό.
Φανταζομαι το πεος σου εχει το μηκος που εχει η μανικα στα πυροσβεστικα οχηματα ε? Κ την τυλιγεις κιολας γυρω απ το χερι σου, γιατι δεν χωραει μεσα στο παντελονι ε? Δεν εξηγειται αλλιως το οτι οι γυναικες ξερουν απο πριν το μεγεθος σου, χωρις να το δουν.
Ε κι εσύ μην το διαφημίζεις τόσο με το καλημέρα σας..."Γιώργος 30 εκατοστά, χάρηκα"...(Αλλιώς πώς θα το καταλάβουν για να πάνε μαζί σου γι αυτό μόνο; Τόσο πολύ φαίνεται από μόνο του;!)
Αχα, αχα. Δηλαδή γνωρίζεστε με μια κοπέλα, τα λέτε και αυτή ψυχανεμίζεται ότι είσαι μεγάλος και σε θέλει μόνο γι'αυτό. Προσπερνάει ας πούμε τις ωραίες συζητήσεις που κάνετε και την νοιάζει μόνο το σεξ μαζί σου.Δεν θα πω ότι είσαι τρολ, γιατί θέλω να γράψεις και άλλα! Διηγήσου μας τα δεινά σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ