ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2016 | 20:19

Ερωτικά προβλήματα

Είμαι 42 ετών παντρεμένος με μια πολύ όμορφη γυναίκα με επίπεδο κ πολύ καλή μητέρα 2 παιδιών ...από τότε που την γνώρισα είπα θέλω να την παντρευτώ γιατί μου έβγαλε ένα επίπεδο που δεν είχαν οι προηγούμενες σχέσεις που δεν παντρεύτηκα πότε! Ενώ είναι πολύ όμορφη γυναίκα κ με τραβάει ερωτικά δεν είμαι ευτυχής. ..εννοώ ότι εγώ έχω απίστευτη ερωτική διάθεση για όλα κ εκείνη θέλει οπότε ζητάω αλλά είναι σαν ν παίζετε η ίδια ταινία σε επανάληψη ...καταλήγουμε να ευχαριστιεται εκείνη κ εγώ απλά να τελειώνω αφού εκείνη είναι παραδοσιακή λες κ ήρθε από το 1930...το θέμα είναι ότι εγώ είμαι πολύ πικάντικος όσο δεν πάει κ ενώ εδώ κ 10 χρόνια προσπάθησα να της το μεταφέρω εκείνη έκανε κάποιες προσπαθείες αλλά φαινόταν ένας κακοπαιγμενος ρόλος! Δεν έχει σεξουαλικοτητα καθόλου δεν είναι καθόλου τρυφερή κ να φανταστείτε εγώ φοράω κάποιες φορές στρινγκ να δώσω λίγο σεξυ παρουσία πάρα εκείνη που είναι γυναίκα ...με λίγα λόγια νιώθω ότι θα της πήγαινε ο ρόλος του άντρας του τύπου των 5 λεπτών έρωτα κ εμένα της γυναίκας που θέλω κ προκαταρτικα κ όχι κάτι γρήγορο. ...Έχω 2 υπέροχα παιδιά κ δεν θέλω να πάω με άλλη γυναίκα κ δεν θέλω να κάνω λάθος στην οικογένεια μου...ρο θέμα όμως είναι ότι δεν περναω καλά ερωτικά έως σε σημείο να μην θέλω να το κάνω γιατί είναι μια από τα ίδια ...κ μου αρέσει τόσο πολύ να περνάμε καλά στο σεξ κ να κάμω ερωτικά παιχνίδια χωρίς να έχω στόχο 5 λεπτά απόλαυση ....Έχω βρεθεί σε αδιέξοδο !!!
12
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου, βρισκόμουν στη δική σου τη θέση μέσα σε 13 χρόνια γάμου με μια παρόμοια γυναίκα.Όμορφη, καλή, κοινωνική, χαμογελαστή.Έχω χωρίσει μαζί εδώ και ένα χρόνο.Το εκλάμβανε ο οργανισμός μου σαν ευνουχισμό.Απο λίγο sex μέχρι που σιγά σιγά έβρισκε όλο και ευκαιρίες για καθόλου.Άρχισα να υπομένω και μετά βασανιζόμουν.
την παντρεύτηκες για το επίπεδό της ..έχει επίπεδο και στο σεξ.. γτ επιμένεις να την κάνεις σα τις άλλες που δε παντρεύτηκες ??(αν και το πρόβλημα είναι αλλού.στο στρινγκ......τέλος πάντων)τελικά για το λόγο που διαλέγουμε με κάποιον , για τον ιδιο λογο θα τον χωρίσουμε ! μεγάλη αληθεια !
Την επέλεξε για το επίπεδό της οκ?όπως μας λέει δεν κάνει ότι κάνουν άλλες που δεν τις παντρεύτηκε . Αρα και στο σεξ..κρατάει κ εκεί ενα επίπεδο ..χωρίς πολλά πολλά όπως μας λέει πιο κάτω .αυτό δεν του αρέσει και τον προβληματίζει .αυτό εννοώ ότι ο λόγος που του άρεσε στην αρχή ,ο ίδιος λόγος τον απομακρύνει .και κάτι ακόμα δε μπορω να φανταστώ μια γυναίκα "επιπέδου" να την εξιτάρει το στρίνγκ στον άνδρα ..ίσως γιαυτό να είναι παγοκολώνα ! και εκείνος τα λέει μπερδεμένα ,λέει τον τραβάει ερωτικά, πώς γίνεται αφού Δεν έχει σεξουαλικοτητα καθόλου ???μάλλον του αρέσει που της ταίριαζε ο ανδρικός ρόλος ..εξου κ το στρινγκ... αυταααααα
2eyes δεν κολλάει αυτό εδώ... Δε θα τη χωρίσει λόγω υψηλού επιπέδου, αντιθέτως αυτό είναι κάτι που λατρεύει επάνω της. Προσωπικά, θεωρώ κάνοντας μία παρακινδυνευμένη πρόβλεψη ότι ο φίλος μας δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσει και μάλιστα για το λόγο που περιγράφειστην εξομολόγησή του.
ατό που λατρεύει επάνω της το "επίπεδο" είναι το εμπόδιο στην ερωτική τους ζωή ..απλό η γυναίκα δε μπορεί να πέσει χαμηλά στο σεξ..!!! έχει επίπεδο, ποσο πιο απλα να το πω ..άλλωστε τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται
Δεν αλλάζει αυτο. Δεν άλλαξε τοσα χρόνια ,δεν θα αλλάξει τώρα. απλά Έτσι Είναι ο χαρακτήρας της και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό. ειδικά όταν πρόκειται για το σεξ δεν υπάρχει κανένα μαγικό κουμπί που το πατάς και γίνεσαι πιο σεξουαλικός. ή το αποδέχεσαι ή χωρίζεις. Δεν υπάρχει κάτι αλλο. με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα και πίστεψε με αν ήταν να αλλάξει κάτι θα είχε άλλαξε μέχρι τώρα.
Το λες κ μονος σου, οσες φορες προσπαθησε να γινει πιο σεξουαλικη, φαινοταν ενας κακοπαιγμενος ρολος. Αρα, τι περιμενεις ακριβως?? Κ βασικα, γιατι να αλλαξει ενα στοιχειο της(το οτι δεν ειναι πολυ σεξουαλικη οπως λες), απλα κ μονο επειδη το θες εσυ?? Ετσι την γνωρισες, ετσι την παντρευτηκες, τωρα τι θες να την αλλαξεις??

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ