ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2017 | 13:24

σεξουαλικο θεμα, συμβουλη!

καλησπερα σας. θελω λυση απο αγορια κυριως αλλα και κοριτσια! Δεν θα το κουρασουμε πολυ. Τραβιεμαι με εναν τυπο ο οποιος δν ειναι σε φαση δεσμευσης. ΟΚ αυτο,το καταλαβαινουμε. Δεν ειναι οτι θελει να παιζει με αλλες απλα δν ειναι τωρα για σχεσεις κ δεσμευσεις.Τελος παντων....το θεμα ειναι στο σεξ! Οταν βρισκομαστε γινεται σαν να μην υπαρχει αυριο. Αντεχει απιστευτη ωρα ισως και 3-4. (πως γινεται τοση ωρα αν με θελει τοσο πολυ??) το καθυστερει ο ιδιος επιτηδες?? δεν μπορω να τον ρωτησω.Με θελει και το δειχνει λες και ειμαι η θεα του σεξ. ( και αφου ειναι ετσι γιατι δεν τελειωνει αμεσως?)Δεν τελειωνει ποτε φυσιολογικα μεσα μου κι ας παιρνουμε προφυλαξεις. Και μετα απο αυτες τις συναντησεις, περνανε και 2-3 εβδομαδες χωρισ τιποτα. πωσ γινεται να περνας σουπερ με μια γκομενα, να τρελεναισαι οπως δειχνει κ λεει αλλα μετα να εισαι οκ για 2 3 εβδομαδες. κ μετα παλι! καποιος αντρασ μπορει να μου δωσει μια εξηγηση σε ολα αυτα..??? με προβληματιζει κ η διαρκεια , μηπωσ φταιω εγω! δεν μου εχει ξανατυχει τοσο!
34
 
 
 
 
σχόλια
Απαντώ με χρονοκαθυστέρηση και θα πω ίσως κάτι κουλό. Άτομα εθισμένα στο ηλεκτρονικό σεξ, επειδή έχουν αναγάγει το άθλημα σε εθισμό και του δίνουν και καταλαβαίνει, όταν κάνουν σεξ live, δεν μπορούν να τελειώσουν. Και μάλιστα δεν μπορούν να τελειώσουν μέσα. Και πάνε και τουαλέτα, αλλά όχι για κατούρημα μόνο, you know, πασχίζουν μήπως και τελειώσουν κατ' ιδίαν.
Καποιος που δε θελει σχεση δε σημαινει πως δεν θελει κουβεντα.Αν παρ ολα αυτα η μορφη της σχεσης σας δεν εχει φτασει σε επιπεδο που να νιωθεις ανετα να τον ρωτησεις για το πως κραταει τη στυση του 3 ωρες η αν θελει κατι διαφορετικο στο σεξ δε νομιζω πως εχει νοημα να σε απασχολει....η κανεις σεξακι ευχαριστα και χωρις προβληματισμους η αν σε κουρασει αυτο κοβεις....Μια ελευθερη σχεση δε σημαινει απαραιτητα ελειψη συναισθηματος αλλα οριοθετηση της σχεσης ;)
καλα εμενα δεν με ενοχλει τοσο μ δν το εθεσα σαν πολυ προβλημα... απλα το γιατι με απασχολει, επειδη απο παντα ξερω οτι οσο δεν μπορει να κρατηθει ειναι καλο σημαινει σε θελει πολυ, τωρα απλα με εχει βαλει σε σκεψεις... και σε συνδιασμο του οτι δν εχουμε σχεση... Απο την αλλη γιατι ολο σε εμενα ερχεται... τι να πω, δυσκολεσ οι σχεσεισ!
Θα σου πω εγω συμβουλες που θ τελειωνει τσακ μπαμ. Προσοχη ! Η ιδανικη διαρκεια ειναι 18 λεπτα1 ) Αρχιζεις απο τ αυτοκινητο. Με ενα χαιδεμα στο ποδι με ενα ψυθιρισμα στ αυτι. Μη φτασεις στα ακρα ομως !2 ) Λιγο πριν ανοιξετε τη πορτα του σπιτιου θα πεσεις πανω του κ θα τριφτεις στη πλατη του3 ) Με το που θα μπειτε στο σπιτι θα δοσεις εντολη να μην ανοιξετε τα φωτα4 ) Στο φαι. Την ωρα που τρωτε το μπακαλιαρο σας θα παιξεις μ τα ποδια του κατω απο το τραπεζι5 ) Αφησε τον ν απολαυσει το γυμνο κορμι σου. Το φοβαστε αυτο οι γυναικες. Γυρνα στο σπιτι γυμνη6 ) Στειλτου μνμ απο τη τουαλετα πχ εχω αναψει7 ) Δυσκολεψε τον παιξε κρυφτο. Βγες στο μπαλκονι κρυψου στη ντουλαπα. Η δυσκολια πιανει στους αντρες8 ) Αιφνιδιασε τον !Μη ξεχνας. Ροζ νυχτυκο ! Για πληρωμη στη γραμματεα μ :))))
χαχαχα μαρεσει οπωσ τα λες μονο που ενταξει δν εχω τετοια σχεση για να ειναι οι συνθυκες τοσο βολικες. Οπωσ ειπα δν μθελει σχεση κατι που με στεναχωρει αλλα μολισ τον βλεπω κ βλεπω ποσο με θελει κ δν φευγει, λεωω κατσε γιατι μπορει κ να του περασει η φαση ελευθερια. τωρα για το σεξουαλικο, ωραια τα λες εσυ, και εχω κανει και διαφορα παιχνιδια τυπου δυσκολιεσμ χερια δεμενα κλπ...τρελαινεται αλλα δν αλλαζει στη διαρκεια... κ καθε φορα λεει κ ποσο του αρεσει, κ αναρρωτιεμαι, μηπωσ ο ιδιοσ δν θελει να τελειωνει για να παρατεινετε η απολαυση.. αλλα απο την αλλη για εσασ τουσ αντρεσ νομιζω η απολαυση ειναι να τελειωσετε τσακ μπαμ οχι?????
Τι λες βρε?? Ενας αντρας που σέβεται τον εαυτο του, κανει την γυναικα να τελειωσει πρωτη και μετα τελειωνει αυτος.... οχι μετα απο 3-4 ωρες ομως αλλα λιγα λεπτα μετα.... Το θεμα ειναι ποσοι αντεχουν μεχρι να τελειωσει η γυναικα και αν δεν αντεξουν, αν θα συνεχισουν την πραξη μεχρι να τελειωσει και αυτη.... Το τσακ μπαμ δεν ικανοποιει την γυναικα, αλλα βεβαια αν γινει αυτο σημαινει οτι ο αντρας ή εχει "τρελαθει" (το λεω ευγενικα) τοσο με την παρτενερ που να μην αντεξει πολυ ωρα οποτε παει για δευτερο γυρω κατευθειαν ή ειναι θεμα αγχους, στρες τελος παντων ψυχολογικο.... Αλλα ψυχολογικο μπορει να ειναι και το θεμα της καθυστερημενης εκσπερματισης.... Αυτα τωρα ειναι για πιο ειδικους... Να ξερεις παντως οτι εφοσον δεν σε βλεπει για σχεση αλλα μονο για σεξ, ετσι θα παραμεινει... Μην ελπιζεις δηλαδη οτι θα αλλαξει κατι!
Εγω σ εδωσα πρακτικες συμβουλες. Γιατι η καυλα ειναι κυριως εγκεφαλικη. Αμα το θεμα σας δ ειναι η φαντασια δε μπορω να βοηθησω. Για μενα ναι η απολαυση ειναι το τσακ μπαμ
ναι ισωσ ομωσ περιμενει να τελειωσω για να τελειεωσει. τι να πω... νταξει ρε παιδια ομωσ η γυναικα που δν τελειωνει με το πηγαινε ελα μονο, θελει και καποιο χρονο...η αλλεσ τακτικεσ ξερω γω...το πιστευετε κι εσεισ οτι δεν θα με δει ποτε αλλιωσ ε.????? κι ασ ειναι τελειοσ παντα μαζι μου κλπ???
Κοιτα ποοοοοοολλλυυυυυυυ δυσκολα και θα ειναι απο τις ελαχιστες περιπτωσεις αν αλλαξει αποψη για σενα θα σε δει για σχεση.... Αλλα ειναι απειροελαχιστες οι πιθανοτητες.... Το πιο πιθανο ειναι να θεωρει για σενα "αυτη η κοπελα δεν ειναι για σχεση με εμενα", το γιατι θα πρεπει να το συζητήσετε, ισως να μην ταιριαζετε καθολου... Δεν ξερω! Τωρα αυτο που ειπες με εβαλε σε σκεψεις....δεν τελειωνεις ευκολα? Μηπως αναρωτιεται και αυτος γιατι? Και το κραταει τοση ωρα μεχρι να τελειωσεις? Αλλα κανεις 3-4 ωρες και εσυ?
καλα ρε συ, κατσε λιγο, δηλαδη ολεσ οι κοπελεσ τελειωνουν με ενα πηγαινε ελα σρτο 10αλεπτο????? νταξει ασ πουμε υπαρχοθνοι κλειτωριδικεσ και οι κολπικεσ... θελει διαφορετικη αντιμετόπιση.Και για την σχεση, αν δν περναει καλα τοτε γιατι ολο σε εμενα ειναι. και φουλ καθε φορα!
Ναι ισχυει, απλα ο μεσος ορος για να ερθει ο οργασμος σε μια γυναικα ειναι περιπου ενα 10λεπτο 1 τεταρτο... (ο κολπικος αργει περισσότερα νομιζω) Αν κανεις ας πουμε μιση ωρα και μια ωρα για να τελειωσεις τοτε μπορει να του δημιουργει και αυτου ερωτηματικα... Εν παση περιπτωση, δεν ειναι δικο σου το προβλημα, ειναι καθαρα δικο του... Τωρα ως προς το αλλο θεμα.... Αλλο να περνατε καλα στο σεξ και αλλο σε αλλους τομεις... Μια σχεση δεν ειναι μονο το σεξ! Αυτο πρεπει να δεις... Αλλα δεν ξερω και πως να σου το πω ευγενικα για να μην θιχτεις! :P Το 99% των ανδρων κατατάσσουν τις γυναικες σε δυο κατηγοριες, η μια κατηγορια ειναι "αυτη ειναι για σχεση" και η αλλη κατηγορια "σε αυτην εμπαινα και της εβγαζα τα ματια αλλα οχι κατι παραπανω"... Εαν σε εχει βαλει στην δευτερη κατηγορια, δυσκολα μπαινεις στην πρωτη... Και δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος... Μπορει να ειναι απο την συμπεριφορα σου και το ντυσιμο σου στην καθημερινότητα μεχρι και τον αν ταιριαζουν τα ενδιαφέροντα του με τα δικα σου! Οτιδήποτε...
εχεισ δικιο κ σε ευχαριστω. ενταξει αυτο δν το εχω παρει τοσο προσωπικα, γιατι ισα ισα ξερει οτι ειμαι κοπελα για σχεση εξαρχησ. και ισα ισα υπαρχουν κ φορεσ που αισθανεται ασχημα, σαν να το εκμεταλλευεται. ηταν ξεκαθαροσ, σχεση δν θελει τωρα... Και ημουν κ ετοιμη να το κοψω, μεχρι που ειδα οτι ολο σε μενα γυροφερνει παρολα αυτα κ ετσι το αφηνω να δω που παει. Δν εχω αυταπατες ομως, θα ερθει η μερα που θα σταμματησει κ αυτο γιατι κατι αλλο ισως τον εμπνευσει για δεσμευση. Δυσκολες οι σχεσεις.
Τι κουραστικό βρε κούκλα μου; Χτυπιέστε 3-4 ώρες συνεχόμενα, εγώ προσωπικά θα είχα αρχίσει να φωνάζω ΦΤΑΝΕΙ. Είναι και σωματικό το θέμα, όχι μόνο ψυχολογικό. Είπαμε να έχει διάρκεια, αλλά όχι ΜΙΑ πράξη να κρατάει όσο η διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη με ΚΤΕΛ. Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα σε μια σειρά: δεν δηλώνει αυξημένη επιθυμία κάποιος να σε *ηδάει για κανα 3ωρο, ούτε βέβαια και να τελειώνει μέσα σε δέκα λεπτά. Το θέμα του τελειώματος είναι και λίγο βιολογικό και για κάθε άντρα ξεχωριστό. Και τα δύο άκρα είναι "πρόβλημα", από τη στιγμή που κάθε φορά είναι έτσι. Άλλο να υπαρχουν διακυμάνσεις, κανείς δεν έχει χρονοδιάγραμμα, παίζουν πολλά ρόλο. Νομίζω οτι θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους που μίλησαν για το γνωστό χαπάκι, είναι πολύ μεγάλο το διάστημα που αναφέρεις για να μπορεί ένας άντρας να διατηρεί τη δυνατότητα του ανέπαφη να κάνει αυτό που όλοι ξέρουμε. ΕΚΤΟΣ αν εννοείς ότι ξεκινάτε, διαρκεί μισή ώρα (η ίδια η πράξη, όχι τα φιλάκια και τα συναφή), χαλαρώνετε είκοσι λεπτά, ξανά μετά, και τούμπαλιν, μέχρι που κάποια στιγμή φτάνει στο τέλος και έτσι συμπληρώνονται οι ώρες που αναφέρεις. Αν δεν είναι ετσι, και ο τύπος βαράει σαν κομπρεσέρ 4 ώρες, κάτι παίρνει.
Eγω πιστευω πως πρεπει να το συζητησεις μαζι του, οτι και να σου πουμε εμεις ειναι περριτο, δεν θα παρεις πιο ακριβες απαντησεις απο εμας μονο απο τον ιδιο
εχεισ δικιο< και εντελωσ αυθορμητα αυτο θα εκανα κανονικα. Αλλα μετα μου μπηκαν σκεψεισ οτι μπορει κατι να εχει κ να μην θελει να το πει. Βεβαια η φιλη μου μου ειπε Μην εισαι χαζη ρε, για σενα κραταει τοση ωραμ για να σε ικανοποιει.Εγω ωραια παερναω, δν λεω , απλα με προβληματιζει γιατι δν μου εχει ξανατυχει τοσομ και απο οσο ξερω μ οσο περισσοτερο θεσ μια γκομενα τοσο δν κρατιεσαι.
Υποθέτω ότι εννοείς ότι κάνετε μία φορά έρωτα για 3-4 ώρες. Λοιπόν, αυτό δεν υποδηλώνει αυξημένη επιθυμία για σένα. Είτε έχει κάποιο οργανικό θέμα είτε χρησιμοποιεί χάπια που του προκαλούν αυτή την παρενέργεια.
Αυτο ακριβως ρε φιλε... χαχαχαχα ρε τον μαστορα! Κοπελια αν δεν εχει προβλημα καθυστερημενης εκσπερματισης (δεν φταις εσυ για αυτο ειναι ψυχολογικο δικο του το θεμα το ιδιο ισχυεικαι για την προωρη) και μπορει να το ελεγξει, πες του να μου στειλει email να δωσει καμια συμβουλη να ουμ! Περα απο την πλακα, το οτι δεν τελειωνει μεσα ειναι καθαρα θεμα φαντασιωσης πιστευω, απλα θελει να τελειωνει σε καποια συγκεκρινενα μερη του σωματος σου (ετσι γίνεται και με τους περισσότερους ανδρες νομιζω) το προφυλακτικο το χρησιμοποιει μην γινει καποιο ατυχημα...
χαχαχχα εχετε πλακα, και θα συμφωνησω μαζι σας, οντωσ το οτι δν τελειωνει μεσα μου το εχω καταλαβει ειναι οπωσ ολοι θελουν διαφορα αλλα μερη. αλωστε δν παμε για παιδι προφανωσ, να περασουμε καλα θελουμε. τωρα για την διαρκεια, οπωσ καταλαβαινετε δν μπορω να ρωτησω αυθορμητα γιατι αν ειναι καποιο θεμα ντρεπομαι να τον φερω σε δυσκολη θεση. εχω προσεξει οτι παει και πολυ συχνα για κατουρημα και εκει ειναι που αρχησα να λεω μηπωσ κατι παιζει. γιατι κατα τ αλλα ολεσ μου λενε ελααα ρεε καθυστερει για να σε ευχαριστησει. δν ξερωω αν ειναι τοσο αυτο< γιατι ελεωσ τοση ωρα...και αν δν ειναι 3 ωρεσ σιγουρα 2 μεσ το νερο, πηγαινε ελα κ αλλαγες. μονο το πρωι ειναι καπως πιο συντομα, εχουμε κ δουλειες... κ τελοσ παντων ρε γαμωτο αν θεσ καποιον τοσο πολυ κ εχεισ να τον δεισ 2 βδομαδεσ χωρις πωσ κρατιεσαι πια.... το παιρνω κ λιγο πρωσοπικα.
Μηπως εχει θεμα με τον προστάτη, καλο ειναι να παει να το κοιταξει οσο ειναι νωρις γιατι μετα οχι 3 ωρες αλλα δεν θα του σηκωνεται καν... Δεν ξερω και τι ηλικια εχει το παιδι... Παντως δεν ειναι δικο σου το προβλημα! Μην ανησυχείς...