ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2017 | 12:00

Ανακουφιση

Του εστειλα μετα απο 4 μηνες. Ειχαμε βρεθει και απο τοτε ουτε μηνυμα ουτε ενα γεια. Με παρςτησε οπως ολες τις αλλες φορες. Χωρις να πει τιποτα. Ποτε δεν του εστελνα για να του πω ποσο βλακας ειναι. Το εκανα χθες. Του εστειλα και του τα ειπα ολα. Για το ποσο ανοητος και βλακας ειναι για την αντιμετωπιση μου, για ολα. Και ξερετε τι απαντησε; ''εχεις δικιο, σορρυ καλη χρονια''. Δεν με ενοιαξε ομως. Εκανα αυτο που ηθελ εδω και καιρο. Του τα ειπα. Και μπορω να πω οτι κοιμηθηκα καλα και ανακουφισμενη μετα απο καιρο.
13
 
 
 
 
σχόλια
Αααχχχ!!!Αυτο είναι το πνεύμα!!!Τελικα τα βρήκαμε!!Μελωσε και ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!Κολλησε κουσούρι και η ΑΘΑΝΑΣΙΑ!!!Τι ωραια που είναι η ζωή!!!Παντα τέτοια!!
Εξομολόγηση: "Δεν αντέχω τη ζωή αυτή, δεν έχω δουλειά, δεν έχω γκόμενα, δεν έχω φίλους, νομίζω οτι φταίει που είμαι φαλακρός και άσχημος. Τι να κάνω, βοηθείστε με".Σχόλιο Ξανθούλας:"Είσαι σίγουρα άσχημος;;!!! Πάω στοίχημα οτι είσαι υπέροχος άνθρωπος!!! 'Οσο για τη φαλάκρα μη στενοχωριέσαι!!! Μπορεί να έχεις λιγότερα μαλλιά να χτενίζεις, αλλά έχεις περισσότερο πρόσωπο να πλένεις!!! Φιλάκια!!!!!"(...και κλείνει το φανταστικό τηλέφωνο :Ρ)
Απ'τη στιγμή που ανακουφίστηκες, δεν υπάρχει κάτι για σχολιασμό, το αν είναι βλάκας ή όχι και τι ακριβώς έχει γίνει, μόνο εσείς το ξέρετε.Η Ξανθούλα έχει γίνει στο μυαλό μου ένα ροζ σύννεφο που πλάθει κουλουράκια, ή φοράει ζιβάνγκο ζαχαρί και πίνει μόνο τσάι του βουνού....(και είναι στην πραγματικότητα μια αγριόγατα με τατουάζ στα χέρια, το τσιγάρο κρέμεται με στυλ από μισάνοιχτα χείλη, μας δουλεύει όλους γιατί έτσι...) Προκατειλλημένες σκέψεις, όλο στερεότυπα! Πάντως, ασχέτως με τις ανοησίες που γράφω, προσωπικά αγχώνομαι με τόση καλοσύνη και θαυμαστικό.
Μμμμ να μπαίνει στην βαρκούλα...Μ αρέσει!!ευχαριστω!!Δεν έχω τατουάζ,δεν καπνίζω,Αν θα κάνω κάποιο τσιγάρο αραιά και που...φοράω μπλούζες με ντεκολτέ!!Με τέτοιο κρύο μπορει να αγοράσω ζιβάγκο αν και βολεύομαι με κασκόλ!!Σαν της Αθανασίας!Παιδια πιστεύω ότι ολοι έχουμε κάτι ο ένας από τον άλλο!!Ειναι χημεία τελικα εδω που γράφουμε!!

Απεργία την Πρωτομαγιά