ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2017 | 16:44

Ραντεβου

Ποιο ειναι το χειρότερο ραντεβου που ειχατε ποτε?Το δικό μου ηταν γυρω στα 25 μου με εναν τυπο που λιγουριαζε με οποιο θηλυκο κυκλοφορουσε σεακτινα ενος χιλιομετρου.Στην αρχη ειχα εκνευριστει πολυ και τα ειχα χασει, μετα πηγα στην τουαλετα νευριασμενη εριξα νερο στο προσωπο μου και σκεφτηκα για λιγα λεπτα.Οταν επεστρεψα σχολιαζα μαζι του σαν αντρας τα οπισθια και τα στηθη καθε μιας που περνουσε.Επισης του εδειχνα οποια κοπελα δεν ειχε δει ωστε να λιγουριασει κ αλλο. Μετα την εξοδο εκανα σεξ μαζι του και μολις τελειωσα σταματησα πηγα τουαλετα εκανα ντους και εφυγα :).Δε νιωθω περηφανη γι αυτο αλλα ηθελα να τον κανω να νιωσει μ@λ@κ@ς και το καταφερα.
20
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα μου είπε ένας φίλος μου ένα πραγματικά άθλιο ραντεβού που είχε πριν λίγο καιρό. Βγήκε με μια λιγούρα που κοιτούσε συνέχεια άλλους άντρες την ώρα του ραντεβού. Στο τέλος της βραδιάς την πήδηξε και, λίγο πριν εκείνη τελειώσει, την παράτησε και πήγε σπίτι του. Οπότε και γάμησε ο μάγκας μας και της την έφερε. Τι λες κι εσύ Hakuna_Matata; Καλά δεν της έκανε της μαλακισμένης; Για όχι;
δηλαδη καυλαντισε μαζι σου σαν να ειχε βγει με τον κολλητό του και μετα εκανε και σεξακι χωρις δεσμευσεις? Κοπελια ειμαι και εγω ενας τεραστιος μ@λ@κας ποτε ψηνεσε να βγουμε για να με τιμωρήσεις λιγο? νταξει ξεκαθαρα νιώθεις άσχημα για αυτην την φάση, δεν πειθεις κανέναν.
και δεν με χαλάει τίποτα απο οσα έγραψες στην εξομολόγηση λαθοι κανουμε ολοι... το οτι προσπάθησες να καλύψεις την δικιά σου ανασφάλεια και ντροπή προς τον εαυτο σου βρίζοντάς τους άλλους που απλα κατέληξαν στο πιο λογικό συμπέρασμα (που εχεις καταλήξει και η ίδια απλα δεν θέλεις να το παραδεχτεις) ειναι που με κανει να γελαω μαζι σου!
παιδιά κακώς χαλάτε έτσι τις καρδιές σας.και όχι τι είπε ο ένας και όχι η άλλη έτσι και αλλιώς.Μια παρέα είμαστε στο κάτω κάτω εδωμέσα και τα λέμε, ο καθένας με τις παραξενιές και τα έτσι του.Και τις σκέψεις με τα λόγια αλλιώς τα γράφουμε κιόλας και ο καθένας τα διαβάζει με τα σκεπτικά και ανάλογα την της στιγμής του , το νιώθω.εμένα κάτι μου λέει οτι όλοι εμείς εδω γυναίκες και άντρες αμα κανονίζαμε να βρεθούμε σε ένα κοινό μέρος όπως ενα μπάρ, αλλα ο καθένας μας μόλις έμπαινε θα αγόραζε το ποτάκι του σαν να ήταν ενας ξένος, κάποιοι εδωμέσα θα καταλήγατε ζευγαράκια, και κάποιοι άλλοι καλύτεροι φίλοι.Η Xanthoula φαντάζομαι θα την καταλάβαινα πριν προλάβω να μπώ στο μπάρ ,θα ήταν αυτή η ηλιαχτίδα με ενα όμορφο χαμόγελο νά, να καλωσορίζει τον έναν και τον άλλο
Ααα θα σας πω κι ένα άλλο!!Ημασταν σε ένα μπαράκι με μια φίλη και έρχεται κάποιο παιδί και με κερνάει το ποτό που πίνω!!Του λεω Ευχαριστω!!κι αρχίζει να μου λέει ότι σακατιλικι ειχε πάθει!!Αν είναι δυνατόν!!Επεσε με τη μηχανή και έκανε εγχείρηση το πόδι...μετά ξανά έπεσε με την άλλη μηχανή και έκανε εγχείρηση το χέρι...Τι να πω!!!Ελπιζω να μην ξαναπήρε μηχανή και να είναι καλά!!
Δεν σου κανω πλακα,με ειχε κανει μ@@νι καπελο!Στο τελος μου λεει να σε κερασω οτι θες!!Της λεω να εισαι καλα,ηπια ουζα,μπυρες..μην τα μπερδεψω!Πηγα στο μετρο σαν κατουρημενη και ξεπαγιασμενη απο το κρυο..
Ένα άκυρο ραντεβού έγραψε η AmelieJ στην αρχή!!Θα γράψω κι ένα δικό μου!!Ειχα βγει ραντεβού με ένα παιδί και πηγαμε για φαγητο στα Μουδανιά!!!Τελειο μαγαζί,μπροστά στη θάλασσα!!!Παραγγειλαμε το ψαράκι μας δεν ήταν πολυ μεγάλο ;-) και μέχρι να ψηθεί τρώγαμε τα μεζεδάκια μας και πίναμε τα ουζάκια μας!!!μουρλια ήταν!!!Μιλουσαμε ωραια και καλά και ήρθε η ώρα του ψαριού!!!Το γκαρσόν έφερνε την πιατέλα και σκοντάφτει,χάνει την ισορροπία του,το παλεύει αλλα η πιατέλα έχει γύρει και μου έρχεται η τσιπούρα με ολα τα λαδολέμονα και με λούζει!!!Ο σερβιτόρος άλλαξε δέκα χρώματα!!Ζητουσε συγνωμη!!Δεν έγινε και κάτι,μικρό το κακό και το μπουφάν μου το έκανε χάλια που ήταν στην καρέκλα...Δεν το ηθελε!!!Δεν μπόρεσα να μεινω άλλο,επρεπε να κάνω μπανιο!!Καπως ετσι γίναμε με αυτή την εξομολόγηση!!Αληθεια όμως έγιναν ολα αυτά αδέρφια!!!
Με εχει λουσει σερβιτορα με οτι ειχε πανω ο δισκος..απο την μεση και κατω ουζα,στην μπλουζα μου μπυρα,στις μποτες μου παγακια..μες στο καταχειμωνο ολα αυτα!Οκ δεν εχει σχεση με ραντεβου αλλα ειπα να το αναφερω!Ιπταμενη η τσιπουρα ε?? χαχαχαχα
Τώρα θα ήθελα πολύ να περιγράψω ένα άθλιο ραντεβού μου, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω και κάτι ιδιαίτερο να πω. Ίσως έναν τύπο που μιλούσε συνέχεια για μηχανές, σούζες, μηχανάκια και όλα αυτά τα σχετικά που δεν καταλαβαίνω, μου έλεγε "έλα πες κάτι και εσύ" ξεκινούσα εγώ η έρημη και να σου πάλι, καταλήγαμε στο τάδε μοντέλο μηχανής και τα εξαρτήματα της. Και να φανταστείτε οι φίλοι μου με χαρακτηρίζουν ομιλητική . Σηκώθηκα, του είπα ότι νύσταξα και έφυγα. Βέβαια καλύτερα ήταν τα σχόλια αυτής της εξομολόγησης παρά η ιστοριούλα μου. Και τώρα μια και σχολίασα, ας πω ότι το πως εκδικείται ο καθένας ένα κακό ραντεβού είναι οκ, αν ευχαριστεί την ψυχούλα του και δεν ταλαιπωρεί αιώνια του άλλου. Ας πούμε αν είχα ένα τύπο σαν αυτόν της εξομολόγησης το πιο πιθανό θα ήταν να φύγω από το παράθυρο του μπάνιου όπως ειπώθηκε σε άλλα σχόλια, αλλά στο θέμα της εκδίκησης του λιγούρη μας ας συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε.
Με το συμπάθιο, αλλά βρήκες κάποιον που σε έφερε σε οργασμό πριν τελειώσει ο ίδιος και τον παράτησες? Συνήθως οι γυναίκες παραπονιόνται για το αντίθετο.Επίσης, το να σχολιάζει ένας άνδρας άλλες γυναίκες σε ραντεβού είναι σίγουρα αγένεια, αλλά... ενδέχεται να είναι και τακτικισμός ώστε π.χ. να σε κάνει να ζηλέψεις.
Εγω νομιζω οτι το ολο παρτυ εδω στηθηκε στην τελευταια σου φραση.. "ηθελα να νιωσει μαλακας και τα καταφερα" .Χωρις ιχνος συντηρητισμου,οταν σε ολη την διαρκεια του ραντεβου σε προσβαλλει και μετα του το δινεις..εεε ποιος ειναι ο βλακας?Αν ελεγες εξαρχης ηθελα να πηδηχτω και το εκανα,οκ δικαιωμα σου.Αλλα να βγεις και εξυπνη μετα απο αυτο δεν γινεται.Συνηθως οι μαλακιες που κανουμε μας βοηθουν να εξελιχθουμε και να γινομαστε καλυτεροι,οποτε δεν ειναι κακο να παραδεχομαστε τα λαθη μας.Το τελειωσα και πηγα για ντους και εφυγα δεν πειθει κανεναν.Θες να με βρισεις κανε το,εγω στα λεω οπως θα τα ελεγα σε μια φιλη μου.
βάσικα ρε παιδιά ενα σεξάκι κάνανε οι ανθρώποι και ανακουφιστήκανε και οι δύο. Δεν υπάρχει εκειπέρα νικητής και χαμένος.Ουτε κάτι να χωρίσουμε άντρας και γυναίκα.του την έφτιαξε και τον άφησε μαλάκα γιατι σηκώθηκε και έφυγε μετα το ντουζάκι σαν να ήταν ο κανένας. Ούτε να καθήσουν να πουν μια κουβέντα , να πιουν εναν καφέ, να του κάνει και καμμια φιλοφρόνηση για τα προσόντα η τις αντοχές του.Να του πει οτι θα ήθελε να τον ξαναδεί ας πούμε

Απεργία την Πρωτομαγιά