ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2017 | 03:38

Έχω την γνώμη μου αλλά θέλω και την δική σας

Είχα 12 χρόνια σχέση (από την πρώτη λυκείου) με μία κοπέλα την οποία αρραβωνιαστικαμε την έβλεπα πολύ σοβαρά και το πήγαιναμε για γάμο αλλά πριν από 5-6 χρόνια είχα κάνει φάση με 2 κορίτσια (όχι σεξ) και αυτό μου γύρισε μπούμερανγκ η μία από της 2 εμφανίστηκε ξανά μετά από χρόνια και μου ζήτησε να κάνουμε σεξ γιατι με είχε αποθημενο και της είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό που ζητάει γιατί δεν θέλω να ξανά προδώσω την πλέον αρραβωνιαστικιά μου και μέλλουσα γυναίκα μου αυτή τοτε άρχισε να με απειλει για πολύ καιρο πως θα της τα πει όλα και πως θα με καταστρέψει τότε έχασα τον έλεγχο του εαυτού μου είχα μετανιώσει για της πράξεις μου και είχα τύψεις και αναγκάστηκα ζητήσω από την αρραβωνιαστικιά μου να χωρίσουμε και στην συνέχεια της τα είπα όλα εγω πριν προλάβει η άλλη μετά προσπαθήσα να τα ξαναβρω με την αρραβωνιαστικιά μου αλλά μου είπε ότι την πρόδωσα και οτι τελείωσαν ολα μετά από 1 μηνα έκανε κάτι με άλλον και αμέσως χωρισε και πήγαμε να τα ξαναβρούμε αλλά τελικά μου είπε ότι δεν μπορεί να ξαναμπεί σε αυτή την διαδικασία και μου έδωσε ξανά οριστικο τελος.Τι να κάνω πως να το χειριστω έχω τρελαθεί είμαι σε αδιέξοδο;Με ενοχλεί και το γεγονός ότι έκανε σεξ με άλλον άντρα τόσα χρόνια ήταν περιφανή που είχε πάει μόνο μαζί μου και έλεγε ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της με άλλον αλλά με πρόδωσε και αυτή με τον χειρότερο τρόπο
23
 
 
 
 
σχόλια
Χμμμμ, πολυ δυσκολο αλλα και πολυ ευκολο το προβλημα σου. Παμε από την αρχη: στα 21 σου (περιπου) εκανες δυο μαλακιες. Μετα μετανιωσες. Ενταξει τις εκανες νωριες και μετανιωσες, οποτε δεν εχει νοημα να σε σταυρωσει κανενας. Καταλαβαινω γιατι δεν της το ειπες τοτε για την προδοσια, αλλα παρολα αυτα μαλακια σου. Και δε γινεται να το πεις ετσι στο ξεξαρφωτο 2-3 χρονια μετα, για πολλους λογους. Στο τωρα: κοιτα, οταν σκαει μια τετοια βομβα σε μια σχεση 12 ετων ειναι σοβαρο ταρακουνημα. Σε κανει να αναρωτιεσαι αν ο αλλος εχει κανει και αλλες μαλακιες εκτος απο αυτες που μολις εμαθες. Οποτε λογικο να χασει την εμπιστοσυνη της και να το τελειωσει. Μπαινεις σε κυκλο παρανοιας και δικαιολογημενα. Το τι εκανε οταν ειχατε χωρισει, ακομα και με 40 να ειχε πηδηχτει, δεν ειναι προδοσια. Σε καμια περιπτωση. Οσο και να σε ενοχλει λυπαμαι, αλλα δε μπορεις να κανεις κατι γι αυτο και δε σε αφορα κιολας, εφοσον ειχατε χωρισει. Η γνωμη μου, επειδη το εχω δει το παραμυθακι με 2 φιλους εδω, ειναι οτι το γαμησατε και ψοφησε. Αστο να παει στα κομματια και προχωρατε τις ζωες σας. Αν δε μπορει ουτε η κοπελα να το ξεπερασει το ψεμα και την προδοσια, ουτε εσυ να μη σε ενοχλει το οτι πηγε με αλλον εναν το θεμα ειναι ληξαν.
Παίδες το έχω ξαναζητήσει αλλά δεν με διαφώτισε κανείς. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ "ΦΑΣΩΘΗΚΑ"??? Προσδιορίστε το γιατί σαφές δεν είναι. Περιλαμβάνει ανάλογα με το άτομο που το αναφέρει από καυλάντισμα στο facebook (με ψευδώνυμα και fake φωτογραφίες προφίλ) μέχρι πίπες. Έχει μια διαφορά από το ένα στο άλλο όσο να πεις. Όχι ότι επικροτείται ένα έναντι του άλλου φυσικά.
Το προβλημα δεν ειναι μονο οτι εκανες κατι με δυο κοπελες, το προβλημα ειναι οτι δεν της το ειπες. γιατι, αφου δεν μιλησες και εκρυψες πραγματα, αυτη πως να πιστεψει οτι ειναι δυο και οχι εικοσι και οτι εκρυψες τις αλλες δεκαοκτω? Οτι και να πεις πιθανον να μην το πιστεψει τωρα.
Η αρραβωνιαστικιά του κολλητού σου,μπορει να βοηθήσει η είναι άτομο που θα τα κάνει χειρότερα;Πρόσεξε τι μπορει να έχει μεταφέρει από τα λεγόμενα σας και να έγινε κι άλλη παρεξήγηση!!
Γεια σου Λάκη. Το λοιπόν γνώμη μου είναι να της δώσεις χώρο και χρόνο. Στο μεταξύ να κοιτάξεις να ορθοποδήσεις, καλό το βήμα της επίσκεψης σε ψυχολόγο. Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά υπάρχει περίπτωση με τον τύπο να τα έψηνε από πριν, αλλά να αντιστεκόταν λόγω της σχέσης σας. 'Οταν της είπες οτι εσύ από τη μεριά σου έκανες διπλή την κουτσουκέλα, αγανάκτησε και ξέδωσε με το φλερτ της. Πιθανό να ένιωσε προδομένη και αδικημένη που "κρατιόταν" πιστή σε σένα.Το θα είναι τώρα οτι σ'αγαπάει μεν, αλλά δεν είσαι σίγουρο οτι θα επιστρέψει δε. 'Εχει να ξεδιαλύνει πολλά πράγματα. Εσύ συνέχισε να συνέρχεσαι και άφησέ την. Αν και όταν θέλει θα σου δώσει εκείνη σήμα, κοινές παρέες έχετε.
Μπορει να μην έκανε σεξ με τον άλλο!!Αφου χώρισε μαζί του!!Να μην μπόρεσε!!Ειναι πληγωμένη!!Πηγαινε να την βρεις!!Κανενας δεν πρόδωσε!!Ουτε εσυ,ουτε αυτή!!!Αντε κουνήσου...Πες ότι την λατρεύεις!!!
12 χρόνια σχέση!!!Τα έκανες θάλασσα!!Δεν επρεπε να ενδώσεις με αυτο τον τρόπο στον εκβιασμό της!!Δεν είχατε κάνει κάτι οπως γράφεις!!Αν μιλούσε στην αρραβωνιαστικιά σου,που δε θα το έκανε...Θα υπερασπίζες τον εαυτό σου!!Δεν ειχες να κρύψεις κάτι!!Χωρισες όμως την αγάπη σου,άφησες μια βομβα(για αυτά που τις είπες) και οι συνέπειες είναι αυτές!!Δεν ειχες σκεφτεί τις αντιδράσεις;Προσπαθησε να τα βρεις με την αρραβωνιαστικιά σου(πρώην) γιατι είναι κριμα να πετάξετε μια σχέση 12 ετών!!Εξηγησε της καλύτερα ότι δεν έγινε ποτε κάτι!!Πανω στα νεύρα πολλά κάνει καποιος..Μπορει να έχει ηρεμήσει κι αυτή..Πήγαινε να το σώσεις!!!Τωρα είσαι μόνος σου!!Καποια πράγματα δε λέγονται!!Ειναι βόμβες...
Από πού προκύπτει αυτό; Παίζεις με τον πόνο του, Παιχταρά;Λάκη, κοιτάς τον εαυτούλη σου μόνο. Με τον άλλον μπορεί να το έκανε μοναχά για να σε πικάρει. Αν το σκεφτείς ψύχραιμα, είναι θετικό αυτό, αλλά για να έχεις ελπίδες να την ξανακερδίσεις πρέπει να την διεκδικήσεις πολύ διακριτικά (και όχι μαλακίες του τύπου βγαίνω με άλλη για να ζηλέψει).Τώρα, αν βασανίζεσαι επειδή την "γεύτηκε" ένας άλλος, τότε δεν έχεις καμία ελπίδα στον αιώνα τον άπαντα.
Δε νομίζω πως μπορούσε να αποφευχθεί μια προδοσία εκατέρωθεν.Είναι πολύ δύσκολο να μείνεις με έναν και μόνο άνθρωπο για μια ζωή αν δεν έχεις εμπειρίες προηγουμένως.Εγώ δεν κρίνω ούτε εσένα που φασώθηκες αλλά ούτε την πρώην σου που έκανε γρήγορα σεξ με άλλον αφού χωρίσατε.Σε συμβουλεύω πριν κάνεις καινούρια σοβαρή σχέση να αποκτήσεις κάποιες εμπειρίες.
Δηλαδη μετα απο 12 χρονια σχεσης, μετα που αρραβωνιαστικατε, με το που χωρισατε μεσα σε ενα μηνα σε ξεπερασε και πηγε με αλλον? Φιλε ή δεν σε ηθελε και ειχε χασει το ενδιαφερον της για σενα οποτε βρηκε την αφορμη με την μλκ που εκανες ή δεν ξερω τι... Μετα απο ολα αυτα, πολυ γρηγορα πηγε στον επομενο...
Έχουμε λοιπόν έναν άνθρωπο 27 ετών περίπου.Στα 21 του χαμουρεύτηκε με για δεύτερη φορά στη ζωή του με άλλη γυναικα-ες.Θάνατο στο γουρούνι.Έρχεται η άλλη λοιπόν και τον εκβιάζει ως Γερμανίδα τουρίστρια για σπέρμα.Κουβέντα εκεί. Εάν ήταν ανάποδα, τότε "σα δε ντρέπονται τα γουρούνια οι άντρες".Πάμε παρακάτω. Δεν συναινεί στον εκβιασμό και για μην εκτεθεί το γουρούνι πάει και τα μαρτύρα ο σαρδανάπαλος.Ντροπή του.Η άλλη η θιγμένη, στο μήνα επάνω μετά απο 12 χρόνια σχέση πάει και τον πίνει..Φίλε μου. Δε θα πάρω το μέρος σου, ούτε της άλλης γιατί δεν τα ξέρουμε όλα.Η κοπέλα δε ξαναγυρνάει και πίστεψε το.Άραξε και προχωρά. Στο μελλον λοιπόν ίσως και να μάθεις ότι κι αυτή ίσως να είχε κάνει κάποια φάση ανάλογη. Λογικό το βρίσκω και απο τις δύο πλευρές. Νέα παιδιά χωρίς εμπειρίες και πολλές περίεργες. Κι έτσι πρέπει να είναι.Όλα αυτά βέβαια, ούτε οι ηλικίες, ούτε οι εμπειρίες, ούτε η περιέργεια μετρήσανε στις καταδικαστικές αποφάσεις των κυριών "Κυρά Δασκάλα" και "Μαριμ".Ή είναι τίποτα χθεσινά 15χρονα, ή τίποτα σήμερα 45-50χρονα αραγμένα σε κανένα ραφή με γιατιά και σκυλιά να αλωνίζουν στα σπίτια τους, ή που θα γίνουν σίγουρα εάν συνεχίσουν να έχουν τέτοιες ιδέες.Αυτά τα ολίγα.
Κοροιδευεις ότι κάνουμε κάτι που στην προτελευταία σου παράγραφο κάνεις εσύ σε μας.Μάθε, λοιπόν, για μένα Κασκαντέρ ότι έχω βρεθει σε χειρότερη καταστάση από τον εξομολογούμενο, αλλά ανέλαβα τις ευθύνες μου και μίλησα.Άλλοι, το να πεις την αλήθεια το θεωρούν εγωισμό, ότι τάχα μεταθέτεις την ευθύνη στον άλλον για το αν θα σε συγχωρέσει ή όχι. Εγώ πίστεψα ότι το να πω τι έκανα ήταν ό,τι πιο "τίμιο" μπορούσα να κάνω εκείνη τη στιγμή. Πιο τίμιο γι' αυτόν. Αποφάσισα να πω την αλήθεια χωρίς περιστροφές για να μπορώ να τον κοιτάζω κατάματα με κάθε κόστος. Δεν ζητησα ποτε να με δικαιολογήσει ούτε να συμμεριστεί τα λάθη μου. Δεν υπήρξα παράλογη ούτε απαιτητική στο να με συγχωρήσει. Μίλησα, ζήτησα συγγνώμη κι έκανα στην άκρη με όση αξιοπρέπεια μου απέμεινε τη δεδομένη στιγμή. Και τελικά υπήρξα τυχερή και βγήκα κερδισμένη από την απόφασή μου αυτή. Μα θα μπορούσα να τον κατηγορήσω ότι εκείνος με έστειλε σε άλλη αγκαλιά.Ξέρεις πόσο εύκολο είναι; Πολύ. Από δικαιολογίες κάργα.. Άξιζε; όχι..Γιατί ποιος με κράταγε με το ζόρι σε μία σχέση που δεν πέρναγα καλά; Απατηση:ΚΑΝΕΙΣ.Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσει ο εξομολογούμενος είναι πρώτα απ' όλα ότι φταίει.Ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα. Εγωισμός βλέπεις.Συνεπώς, πριν μιλήσεις κάνε τον κόπο να ρωτήσεις τον άλλον από που πηγάζει η άποψή του. Τελικά Θα' μαι οντως κανά χθεσινό 15χρονο ή σημερινό 45-50χρονο αραγμένο σε ράφΙ. Καλά που είσαι κι εσυ Κασκαντέρ και μας βάζεις σε σειρά!So funny.
Οχι κάνεις λάθος. Εσύ την πρόδωσες και μάλιστα όσο ησασταν σε σχέση. Κι όχι απλά την πρόδωσες, αλλά της το έκρυψες και μόλις έφτασες στην ανάγκη να μην ξεφτυλιστείς αναγκάστηκες να μιλήσεις.Πήγε με άλλον, αλλά ήσασταν εκτός σχέσης. Αν ηθελες να ειστε ενταξει να την σεβόσουν..Για καποιους η αξιοπρεπεια και η εμπιστοσυνη δε χρειάζεται το κερατο με σεξ για να καταστραφουν σε μια σχεση.Και στην τελική αντι να παρακαλάς να γυρίσει κανεις και μουτρα που δεν εκατσε παναγιτσα να δεχτει την πατάτα σου; Είπαμε βρε αγόρι..Βαλτα σε μια σειρα γιατι το πας πολυ λαθος.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ