ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2017 | 14:21

πηγα

σε μια δημοσια υπηρεσια για μια διεκπεραιωση, γινοταν χαμος απο κοσμο, ενα μπαχαλο κοινως.Οι υπαλληλοι βαριεστημενοι και ψυχροι.Με εστειλαν μετα απο 100 ερωτησεις σε μια υπαλληλο για το θεμα που ειχα και ενω πιστευα πως δεν θα ξεμπερδεψω ποτε εμεινα μαλακας.Ευγενικη, εξυπηρετικη, προθυμη και πανεξυπνη.Πριν της πεις κατι σε προλαβαινε.Μου ελειπε ενα χαρτι απ το επιμελητηριο και μπηκε στη σελιδα τους και το εκτυπωσε.Ελειπε ενας φακελος και πηρε σε αλλο τμημα και αφου δεν το σηκωναν συνεννοηθηκε με το κινητο της με το συναδελφο της και της τα εστειλε με φαξ.Μου ανελυσε εναν νομο με το νι και με το σιγμα και ηταν σαφεστατη.Παραλληλα σηκωνε καθε τηλεφωνο που χτυπουσε ενω συνηθως στις υπηρεσιες δεν πιανεις γραμμη.Ηθελα να την κερασω εναν καφε και αρνηθηκε κατηγορηματικα.Η διπλανη της ενα ζωον και μισο,η μουροχαυλιαση προσωποποιημενη.Μπραβο της λοιπον που κανει ευσυνειδητα τη δουλεια της και δεν επηρεαζεται απο τον περιγυρο και τη νοοτροπια που εχουν οι συναδελφοι της.
3
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή έτυχε να ήμουν με σύμβαση στο Δημόσιο, να πω ότι οι μισοί + συμβασιούχοι λούφαραν περισσότερο από τους μόνιμους. Επιπλέον, και αυτοί που ήθελαν να δουλέψουν δυσκολεύονταν γιατί όταν ήταν με 3μηνες ή ακόμη και 5μηνες συμβάσεις (και μάλιστα τύπου γραμματειακή υποστήριξη με άσχετο πτυχίο, πχ ενα οποιδήποτε ΑΕΙ+ξένη γλώσσα), ώσπου να μάθουν τη δουλειά, τέλειωνε η σύμβασή τους.Η υπάλληλος υποψιάζομαι ότι ήταν μία από τους τελευταίους ρομαντικούς ευσυνείδητους του Δημοσίου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ