ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2017 | 13:22

Ραντεβού

Λοιπόν δεν ξέρω πώς μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια, αλλά αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ένα από τα ραντεβού που είχα και να ακούσω απόψεις.Να ξεκαθαρίσω αρχικά ότι δε θεωρώ αναγκαίο να πληρώσει ο άντρας ό,τι πάρω εγώ στο 1ο ή σε οποιοδήποτε ραντεβού.Έχουμε και λέμε... εγώ τότε ήμουν 19 χρονών φοιτήτρια στην επαρχία, άνεργη. Αυτός 28, αξιωματικός της αεροπορίας με αρκετά λεφτά, ενδιαφέροντα όπως τα ακριβά αμάξια, ταξίδια εξωτερικού κ.λπ. Με προσκαλεί να βγούμε χωρίς να μου πει το πού. Και με πάει σε ακριβότατο μαγαζί της παραλιακής που τότε είχε είσοδο 20 ευρώ, μπαίνει πρώτος πληρώνει τα δικά του, επειδή όμως εγώ δεν είδα πόσο ήταν η είσοδος τον ρωτάω "20 δίνω;" και γυρνάει και μου λέει "ναι, νόμιζες ότι στα πλήρωσα εγώ;;" Και ρε παιδιά θα την πω την αμαρτία μου, θύμωσα! Όχι γιατί δεν κέρασε αλλά ρε φίλε βγαίνεις με ένα κοριτσάκι 19 χρονών που ξέρεις ότι δε δουλεύει και μετά βίας σπουδάζει στην επαρχία με πόσα έξοδα, και χωρίς να ρωτήσεις αν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά τη βγάζεις πρώτο ραντεβού σε ακριβό μαγαζί, δεν πληρώνεις εσύ και στο τέλος ρωτάς όλο ειρωνεία τέτοιο πράγμα λες και σου ζήτησε να πληρώσεις και τα δικά της; Είμαι παράλογη που μου κακοφάνηκε όλο αυτό;
13
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα! Είμαι η κοπέλα που έκανε την εξομολόγηση.. δεν ξαναβγήκα με το παλικάρι γιατί δεν ταιριάξαμε προφανέστατα (άσε που όταν βγαίνεις 1ο ραντεβού σε κλαμπ με τη μουσική φουλ πώς να γνωρίσεις τον άλλο καλύτερα;). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Στον/ην da vinci που σχολίασε πως ό,τι θυμάμαι χαίρομαι, νομίζω ότι πάντα θα το θυμάμαι ως το πιο "τι συνέβη εδώ ρε παιδιά" ραντεβού! Και ίσως και σαν προτροπή προς τους άντρες πως πρέπει καμιά φορά να βλέπουν και τις δυνατότητες της/του συνοδού πριν πάρουν αποφάσεις για έξοδο πέραν του τυπικού καφέ ή φαγητού.
Ο τύπος περνιόταν για μεγάλο κελεπούρι επειδή ήταν αξιωματικός; Και κουνιόταν σε κοριτσάκι 19 ετών; Ας το έκανε αυτό σε μεγαλύτερη και είμαι σίγουρη ότι θα έπεφτε πολύ γέλιο... Εμένα δεν με πείραξε το ότι δεν πλήρωσε, αλλά ότι σε έκανε ρεζίλι με τον τρόπο του, μπροστά σε κόσμο.
μεγάλος καραγκιόζης,κυρίως διότι δεν σε προετοίμασε και για την ερώτηση που σου έκανε.Έπρεπε να πεις πως δεν έχεις 20 ευρώ και να φύγεις.πωωωω γελοίος.
Πραγματικά τέρμα γελοίος. Αλλά γενικά ρε παιδί μου στους στρατιωτικούς το παρατηρώ αυτό. Οι περισσότεροι κάτι χρέπια δεκαετίας '90 οδηγούν και όλο κλαίγονται ότι δεν έχουν λεφτά.