ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2017 | 00:55

Πόσο εύκολα κρίνετε τους άλλους

Σήμερα μια φίλη μου άφησε να εννοηθεί μπροστά σε όλη την παρέα ότι είμαι μια τεμπέλα που της αξίζει να μην έχει λεφτά, επειδή δε δέχτηκα να "δουλέψω" σαν τηλεφωνήτρια. Και μη φανταστείτε σε κανένα call center με βασικό μισθό ή έστω 200 ευρώ το μήνα, αλλά ΜΟΝΟ χαρτζηλίκι 10% επί των συμβολαίων. Αν έκλεινα κανένα. Εκείνη μια χαρά την έχωσε η μάνα της στο δημόσιο και παίρνει 1000 το μήνα χωρίς πιθανότητες απόλυσης. Συγγνώμη, αλλά εγώ δε θεωρώ μαγκιά να δουλεύουν οι νέοι άνθρωποι τζάμπα ή με τέτοια πενιχρά ποσοστά, αντιθέτως το θεωρώ μεγάλη κοροϊδία και αφορμή για χειροτέρευση της οικονομικής κρίσης. Της είπα αν το θεωρεί τόσο μεγάλη ευκαιρία να πάει αυτή και το μόνο που βρήκε να πει είναι ότι δεν είναι καμιά κακομοίρα σαν μερικές (δηλαδή εμένα) για να μετράει και τα ψιλά. Έχω μείνει άφωνη με τη συμπεριφορά της, γιατί παλιά δεν ήταν έτσι. Τώρα που δεν πρόκειται να με ξαναδεί είμαι περίεργη ποιον άλλο θα βρει να προσβάλλει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Έπρεπε να της πεις: ¨Πώς ακριβώς, είπαμε, ότι μπήκες στο δημόσιο; Βέβαια, συνήθως μας αφήνει άφωνους η τόσο μεγάλη αγένεια και νομίζεις ότι σταματά το μυαλό σου... Σου εύχομαι τα καλύτερα νάρθουν στη ζωή σου.
Κάνε μου μια χάρη γιατί έχω εκνευριστεί τώρα. Πριν απομακρυνθείς, δώσε της μία περιποιημένη απάντηση έτσι για να βράσει στο ζουμί της. Και μετά πάρε τη γούνα σου και σήκω και φύγε κιουρία.
Κομπλεξικά άτομα υπάρχουν παντού. Τα έχω δει κι από γνωστούς ελεύθερους επαγγελματίες (αφεντικά στην επιχείρηση της μαμάς), που δεν δούλεψαν 1 ώρα στον ιδιωτικό τομέα και σε αντιμετωπίζουν με ειρωνεία. Επειδή εσύ ότι κατέκτησες το έκανες με την αξία σου, ενώ αυτοί δε χρειάστηκε να χτυπήσουν ούτε μια πόρτα.
Τα χρήματα και η όποια εξουσία δείχνουν την πραγματική εικόνα του ανθρώπου. Μακριά της όσο είναι καιρός. Δεν έχεις ανάγκη από τετοιους ανθρώπους. Καλή τύχη εύχομαι! Μακάρι όλα να σου πάνε καλά
Βρε αιντε απο δω περα το βρηκαν ολες οι σουσουραδες που εχουν πιασει την "καλη"(για ποσο;)κριτικη και χολη και υπερανο τα σουρφελα.αστην κοριτσαρα μου το επιπεδο εχει σκαλια μπουσουλοντας δεν ανεβηκε κανενας.συγνωμη αλλα υπαρχει κατι που λεγεται αγωγη και σεβασμος καθως και ταπινοφρσινη που μαλλον η μαμα της δεν της εμαθε.ετσι να της πεις οταν και εαν την ξαναδεις.