ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2017 | 15:13

Underqualified

Ρε σοβαρολογουμε σ'αυτή τη χώρα ; Ο ένας ζητάει λέει πτυχίο ΑΕΙ και κινεζικα-ρωσικα και 3+ χρονια προυπηρεσία για εποχική δουλειά 60 ωρων τη βδομάδα με τον εξωφρενικό μισθό των 540 ευρώ. Ο άλλος μάλλον έχει βαρεθεί τη γυναίκα του και ψάχνει αποκλειστικά ωραίες γκόμενες κάτω των 25 να τον συνοδευουν λεει σε επαγγελματικά ταξίδια. Yolo! Ο τρίτος ο καλύτερος -δημοσιος φορεας γαρ- απαιτεί πτυχίο + μεταπτυχιακό + αριστα 2 ξενες γλωσσες + 2 χρονια προυπηρεσια σε 2 διαφορετικα εξειδικευμενενα αντικειμενα + ειδικες γνωσεις τεχνολογιας αιχμης για μια 8 μηνη συμβαση με βασικο μισθο χωρις προοπτικές ανανέωσης! Κι όλα αυτά σε μια χώρα που διοικείται από αποφοίτους δημοτικού , κομματόσκυλα και ....ειδικούς συμβούλους Στρατηγικού Σχεδιασμού παρα τω Πρωθυπουργώ (ονοματα δε λεμε , υποληψεις δε θιγουμε). Bonus οι ατακες απο φιλικο-οικογενειακο περιβαλλον "και τι να κάνουμε τώωρα..ειναι δυυσκολα τα πρααγματα...οοολοι στην ηλικια σου ετσι κανουν, το παλευουυυν...". Τον επόμενο θα τον κανω χαλκομανια στον πρωτο διαθεσιμο τοιχο. Μα την Παναγια. Κωλοχωρα!
5
 
 
 
 
σχόλια
Καλά το τι μαλακίες γράφει ο κάθε εργοδότης στην αγγελία για εργασία δεν περιγράφεται. Η πλάκα είναι ότι στο τέλος βολεύονται με έναν υποψήφιο με τα μισά από τα ζητούμενα προσόντα, αφού δεν βρίσκουν άλλον. Εγώ θα τους έπαιρνα τηλέφωνο και θα τους τρόλαρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ