ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2017 | 13:18

Εξτένσιονς.

Όλες εσείς που τα χρησιμοποιείται, δεν φοβάστε μήπως μείνει καμιά τούφα στα χέρια σας ή στα χέρια του άνδρα σας, κατά την διάρκεια του σεξ;Και αφού θέλετε μακριά μαλλιά, γιατί δεν τα αφήνεται ήσυχα να μακρύνουν;Όσο περνάνε τα χρόνια, ''λυπάμαι'' ακόμα πιο πολύ τους άνδρες επειδή δεν ξέρουν τι τους περιμένει όταν βγει το μακιγιάζ, τα ρούχα και ίσως και οι τούφες!
18
 
 
 
 
σχόλια
Επιτελους, να και ενα σωστο ποστ λεξη προς λεξη μεσα στον οχετο των εξομολογησεων...ποτε δε καταλαβα πως πιστευουν οτι θα κοροιδεψουν ετσι το ταιρι τους. Ειτε με extensions, ειτε με βαψιματα τα οποια "καταρρεουν" αργα ή γρηγορα. Και το θλιβερο ειναι οτι το βλεπεις σε 40αρες!
Οι περισσότερες γυναίκες βάζουν extension επειδή εχουν κοντά μαλλιά και θέλουν να μακρύνουν. Μέχρι όμως να γίνει αυτό θα πάρει καιρό αρα βάζουν για να φαίνονται πιο μακριά και οταν μακρύνει η κανονική τρίχα τα αφαιρούν. Το να βάφετε μια γυναίκα είναι κάτι που κάνανε απο την αρχαιότητα. Μάλιστα στα περισσότερα παραδείγματα που μου έρχονται αυτή την στιγμή στο μυαλό, βαφόντουσαν και οι αντρες όμως αυτό με την πάροδο των χρόνων σταμάτησε. Δεν το θεωρώ κακό να βάφετε κάποιος, όσο εντονα ή απαλά το θέλει. Επιπλέον, γιατί πρεπει οι γυναίκες, και οι αντρες αντίστοιχα, να κάνουν οτι κάνουν για να αρέσουν στο αντίθετο φύλο; Η πλειοψηφία πλεον κάνει οτι κάνει για να αρέσει στον εαυτό τους πρώτα και μετά στους άλλους. Σπάνια θα γνωρίζω κάποιον που θα φορέσει κάτι ή θα βαφτεί κάπως επειδή αρέσει στους άλλους και δεν εντυπωσιάζει τον ίδιο.
Διαφωνώ σε πολλά σημεία με την εξομολόγηση,αλλά κατά καιρούς,έχω υπεραναλύσει τη θέση μου επί του γυναικείου καλλωπισμού και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι(θα συμφωνήσω ωστόσο με την ana-mpoumpoula adagio και το περιεκτικό σχόλιό της)...Μόνο κάτι θέλω να σχολιάσω...Το επιπλέον,η υπερβολή,το ψεύτικο φαίνονται...κάνουν μπαμ...δεν θα λυπηθώ κανέναν άντρα που έμεινε στην εικόνα μιας γυναίκας και"έντρομος"το πρωί συνειδητοποίησε την αλήθεια της...
Απόλυτα σωστή αυτη η παρατήρηση, πολύ σωστά το έθεσες. Η ποιότητα φαίνεται είτε είναι καλή είτε είναι κακη. Είναι δυνατόν να μην καταλάβει ο.άλλος ότι κάτι δεν πάει καλά όταν βλέπει μια κοπέλα όταν βγάζει ματι ότι απέχει από το κομψό και τή ποιότητα?
Όχι όχι...δεν μίλησα εγώ για ποιοτικό και κομψό...ο καθένας με τα γούστα του...άλλωστε το είπε κι ο Καρβέλας στο γνωστό άσμα..."όσο πιο φτηνιάρικα,τόσο πιο ωραία"...Απλά ήθελα να τονίσω ότι κι ο άντρας δεν είναι το παραπλανημένο αγόρι που του τη φέρνουν πισώπλατα...αυτό... :)
Όποιος υπολογίζει την προτίμηση και την άνεση των άλλων για να πάρει αποφάσεις για την εμφάνισή του, δεν το πάει σωστά... Οι άνθρωποι ξεχνάμε ότι μόνο ένα σώμα μας ανήκει, το δικό μας... και θα του κάνουμε ο,τι θελήσουμε.
Κοιτα, και εγω ετσι νομιζα αλλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Εβαλα εξτενσιονς πριν εναν μηνα.Τα μαλλια μου πριν εφταναν μεχρι τον ποπο αλλα ηταν καηκαν και εγιναν σαν αχυρο επειδη τα εβαψα ξανθα.Με μεγαλη μου λυπη αναγκαστικα να τα κοψω ολα και να μεινω με καρε για να μακρυνω τα φυσικα μαλλια μου (καστανα )και τα περιποιουμαι με πολυ φυσικους τροπους.Επειδη αυτο θα μου παρει τουλαχιστον 2,5 χρονια προσωρινα εβαλα εξτενσιονς και θα τα αφησω για κανεναν χρονο :)Ευτυχως τα μαλλια μου μακραινουν γρηγορα...
Κάποια θέματα είναι αιώνια όσο οι κίονες του Παρθενώνα και το σαφάρι τζάκετ του YSL. (πώς το πήγα συνδέοντας άσχετα μεταξύ τους πολιτιστικά θέματα?)Kαλημέρα Μπουμπουλίτσα!! Χρόνια πολλά!
Ισχύει αυτό που λες εν μέρει X files (ένα στερεότυπο ξεκινά με κάποια εμπειρική επιβεβαίωση) αλλά δεν είναι ανάγκη να μας κρατά δέσμιους σαν πεντάχρονα (άγνωστος με καραμελίτσες=κακός και ιστορίες με λύκους). Μπορούμε να κρίνουμε και κατά μονάς κι ανά περίπτωση.
Καλησπέρα, αγαπητή Καραβάν',Χρόνια πολλά και καλά!!(Καλύτερα από άλλους,εμφανώς...)Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, να προσθέσω ότι, όταν έχεις μπει στον κόπο να βάλεις εξτέ, πιθανότερο είναι να κράξεις τον παρτενέρ σου στο σεξ που πήγε να στα πειράξει, παρά να ζητήσεις και συγγνώμη που δεν έχεις αυθεντικό μακρύ μαλλί.
Οι αλλαγες αυτές γίνονται για να ανέβει η αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας και να την ευχαριστεί περισσότερο η εικόνα της.Λογικο είναι πως οταν αρέσεις στους αντρες και γενικότερα στον περίγυρο σου, αποκτάς αυτοπεποιθηση και κατ'επέκταση αρέσεις και σε εσένα την ίδια πιο πολύ. Νομίζω ότι ολα αυτά σχετίζονται . Όμως οι πολλές αλλαγές ( προσθήκη μαλλιών, νυχιων, στήθους, σολαριουμ και δεν συμμαζευεται) υποδηλώνουν βαθύτερο ψυχολογικό πρόβλημα ..
Προσωπικα έχω φυσικα μακριά μαλλιά, αλλά γιατί πρέπει πάντα να υπολογίζουμε τους άντρες για το τι θα βάλουμε Ή πως θα βαψουμε τα μαλλιά μας η αν θα βάλουμε εξτε η όχι αν θα αρέσει στον γκόμενο?δλδ πρέπει πάντα να καλοπιζομαστε η και να μενουμε φυσικές για να είμαστε αρεστοί στους άντρες για μας δε παίζει να τό κάνουμε Ε??Δεν είπαμε να είμαστε σαν κερινα ομοιώματα Αλλά ακόμα και το μεσαίο πάλι υπερβολή θεωρείται!