ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2017 | 01:15

Από αύριο...

...ξεκινάω θεραπεία με κάψουλες για λοίμωξη HPV. Έρευνες έδειξαν θετικά αποτελέσματα! Θα νικήσω το τέρας, στείλτε μου θετική ενέργεια!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
χωρις να ειμαι γιατρος ή ειδικη, HPV εχει το 75-80 % του σεξουαλικα ενεργου πληθυσμου, αντρες & γυναικες.Δεν ειναι τερας σε καμια περιπτωση, ωστοσο οντως καποιοι τυποι του μπορουν να οδηγησουν σε καρκινο του τραχηλου της μητρας. Και αυτο ομως μπορει να αποφευχθει με συστηματικο ελεγχο ΠΑΠ. Περαν αυτου, δε γνωριζω προσωπικα θεραπειες με καψουλες, περαν καποιων φυτικων σκευασματων- με ποσοστα επιτυχιας παρομοια με αυτα της "αυτο-ιασης", που δε νομιζω πως ειναι ευρεως αποδεκτα απο την ιατρικη κοινοτητα.
Η HPV λοιμωξη ειναι κατι τοσο συχνο... Θα επρεπε να υπαρχει ενημερωση... Ειναι εγκλημα να μην υπαρχει σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στα σχολεια εν ετει 2017. Εγκυρη πληροφορηση θα βρειτε στη σελιδα της ελληνικης εταιριας HPV. Γιατι να μην κανει και η LIFO που εχει τοσο μεγαλη επισκεψιμοτητα απο νεους ενα αφιερωμα στο θεμα αυτο?
όχι ότι θελω να σε εκθεσω ή κατι τετοιο, απλα γιατι εγω δεν ηξερα τι ακριβως είναι όταν το πρωτοδιαβασα και ισως να μη το ξερουν και αλλοι: '' ο HPV είναι ιός που προκαλεί τα θηλώματα στο σώμα(υπερκερατώσεις), τις μυρμηγκιές στα δάκτυλα, τους κάλους στις πατούσες, τα αφροδίσια κονδυλώματα και τις δυσπλασίες στα γεννητικά όργανα και κυρίως στον τράχηλο της μήτρας''-υπερκερατωση: επιφανειακή δερματική πάθηση, που εμφανίζεται συχνά στα πέλματα ή στα χέρια.-αφροδίσια κονδυλωματα: μικρά ογκίδια που εμφανίζονται στα γεννητικά όργανα.-Ο όρος δυσπλασία χρησιμοποιείται στην Ιατρική για να υποδηλώσει την ύπαρξη μη φυσιολογικών κυττάρων.Επισης ο ιός εμφανίζεται μεσω σεξουαλικης επαφης χωρις προφυλαξη με ατομο που ηδη φερει τον ιο. Με τη σωστη θεραπεια δεν είναι τιποτα, το ότι θα βγεις νικητρια εχε το σαν δεδομενο.
Ευχαριστούμε πολύ για την τόσο αναλυτική πληροφόρηση. Να προσθέσω ότι μπορεί να τον "κολλήσεις" ακόμα και από χρήση τουαλέτας σε σπάνιες περιπτώσεις.Και επίσης να πω και γω ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι τέρας, αν είναι δυνατόν.
Νταξ δεν ειναι και τερας..αμα εισαι γυναικα ειναι χειροτερο απ το να εισαι αντρας οκ,αλλα κανε οτι σου πει ο γιατρος σου και καλα θα εισαι.οι μισοι εχουν κονδυλωματα και δεν το ξερουν.