ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2012 | 00:18

κουμπαρα!

.ειμαι 45 χρονων,,παντρεμενος κ εχω 2 παιδια....εδω κ λιγο καιρο μου την πεφτει η κουμπαρα μου...ειναι πολυ ομορφη γυναικα...δεν τα παει καλα στον γαμο της..υπαρχει προβλημα σεξουαλικο...εμενα μου αρεσει πολυ και κολακευομαι βεβαια σαν αντρας...αλλα δεν εκανα ακτι ως τωρα..περα απο μερικες..σποντες!!...εχει καλη σχεση ομως με τη γυναικα μου..εγω στον γαμο μου ειμαι γενικα οκ..δεν υπαρχει καποιο προβλημα...και δεν θελω να υπαρξει...απο την αλλη...μπορω να πω ομως οτι την σκεφτομαι...τι να κανω..ρε φιλαρακια?..δωστε καμια συμβουλη!...
4
 
 
 
 
σχόλια
Παντως για να καθησε η κουμπαρα να σου ανοιχτει τοσο πολυ για την προσωπικη και σεξουαλικητης ζωη μου φαινεται λιγο περιεργο. Αρα μαλλον της εδωσες κι εσυ καποιο δικαιωμα να το κανει αρα σε τρωει κι εσενα το κωλαρακι σου.Οπως και να΄χει το πραγμα εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις.Δεν εισαι παιδακι και σιγουρα μεσα σου ξερεις τι θα κανεις ηδη.Απλα περνας την κριση της ηληκιας κλασσικα και αναμενομενα.Η αποψη μου αν θες να ξεχαρμανιασεις απο τη ρουτινα του εγγαμου βιου ειναι να πηδηξεις μια επαγγελματια και τελος.Θα σου περασουν ολα.
Παίζει η γυναίκα σου να έχει νοιώσει ότι κάτι δεν πάει καλά με σας και σου χει ρίξει την κουμπάρα δόλωμα ???Γιατί αν 1/1.000.000 ισχύει ...ΚΑΗΚΕΣ!Γιατί η κουμπάρα πολύ ξαφνικά έδειξε ενδιαφέρον και ρίσκαρε πολλά (π.χ. να σαι τόσο ξηγημένος που θα την <<έδινες>> στην γυναίκα σου ή στον άντρα της .Καλή τύχη !
Αρχικά, δεν είναι θέμα ζήλιας όπως γράφει πιο πάνω ο Ανώνυμος/η 31.10.2012 | 01:57, αλλά θέμα λογικής.Είσαι ενήλικας και υπεύθυνος των πράξεων σου. Εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε την άποψη μας.Και όπως σχεδόν όλοι εδώ μέσα,έτσι και εγώ,θα σου πω να μην το προχωρήσεις.Βάλε τα δεδομένα σε μια ζυγαριά.Ρισκάρεις να χάσεις τη ζωή σου για μια βραδιά σεξ? Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να περάσεις καλά με την κουμπάρα και μετά ούτε γάτα ούτε ζημιά.Σκέψου όμως.. Πώς θα είναι το κλίμα όταν βρίσκεστε όλοι μαζί στον ίδιο χώρο? Αν αγαπάς τη γυναίκα σου και σέβεσαι τα παιδιά σου,δεν θα το προχωρήσεις.Και θα σου πω και κάτι ακόμα, που παρόλο που μπορεί να το κοροιδέψουν και να το χλευάσουν πολλοί, ισχύει.Οι γυναίκες έχουν έντονο ένστικτο. Η γυναίκα σου θα μπορέσει να καταλάβει τα πάντα, καθώς είναι βέβαιο πως η συμπεριφορά της κουμπάρας αλλά και η δική σου απέναντι της θα αλλάξει.Αν είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις επειδή "είσαι χρόνια παντρεμένος με παιδιά και τα παιδιά δεν είναι σκυλιά και δεν μπορείς να πηγαίνεις όλη σου τη ζωή με μια γυναίκα", κάντο.Απλά να είσαι περισσότερο προετοιμασμένος για την χειρότερη εκδοχή. Γιατί εκεί θα καταλήξει αυτό το παιχνίδι.Και γιατί δεν μπορείς να γνωρίζεις πόσο εχέμυθη είναι μια χωρισμένη γυναίκα που την πεφτει στον άντρα της κουμπάρας της και πόσα κατάλοιπα και ζήλιες τρέφει μέσα της.