ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2017 | 00:32

ΜΕτά απο 3 χρόνια ανεργίας με ειδοποίησαν να πάω για δουλειά και δεν πήγα.

10 ώρες λέει, χωρίς ρεπό λέει, και με 400€ μηνιάτικο. Δε πήγα. Κάποιοι με λένε τεμπέλα. Ξέρουν ότι θα βρούνε άλλο κορόιδο, κάποιος άλλο θα πάει, κάποιος απο αυτούς που θα με βρίσουν σίγουρα.400€ είναι μόνο τα πάγια έξοδα για το σπίτι μου το μήνα. Νοίκι, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα και το χειμώνα βάλτε και τη θέρμανση. Τι θα φάω; Αέρα; Σούπερ μάρκετ; Φαγητό που θα φάω; Μεταφορικά; Θέλω 100€ μετακίνηση το μήνα να πάω. Δλδ 300€ καθαρά το μήνα. Να ξεκωλώνομαι 10 ώρες για τι; Κάτι άλλο ελπίζω να βρεθεί. Άνθρωποι είμαστε. 8 ώρες είναι το νόμιμο. Μα 10 ώρες? και με 400; 1,60€ η ώρα. Ελπίζω να σκεφτούν πολλοί σαν εμένα και να μη βρίσκει, μήπως και αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι είμαστε άνθρωποι. Όσο θα τους δίνουμε δικαιώματα, άλλο τόσο θα μας τα καταπατούν.
3
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνω με το σκεπτικό σου και τη στάση σου αλλά δε δέχομαι να αποκαλείς τους άλλους υποψήφιους ως "κοροιδα".Συμφωνα με τα λεγόμενα σου ,συμπεραίνω ότι αν και άνεργη από κάπου βρίσκεις στέγη, φαγητό,κάποιος άλλος πληρώνει κοινόχρηστα,ρεύμα κτλ.Οπότε δε τίθεται σοβαρό θέμα επιβίωσης. Από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε αυτά και θα έκαναν τα πάντα για αυτό τον μισθό που όντως δεν ακούγεται και πολύ υψηλός.Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια της χώρας μας που μια full time δουλεια σου προσφέρει μόνο μισθο-χαρτζηλικι.