ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2017 | 23:16

καμάκι

Η Γαλλία απαγόρευσε το καμάκι στους δρόμους. Άντε να έρθει και στην Ελλάδα ο νόμος.
25
 
 
 
 
σχόλια
και τι θα γίνεται δηλαδή; θα σε συλλαμβάνει η αστυνομία έτσι και πεις "γειά σου μανάρι μου" , "μωρό μου " ,κλπ;. με δικαιολογία τι; σεξουαλική παρενόχληση;μα τόσο ξενέρωτοι έγιναν οι Γάλλοι;Είναι που είναι φοβικοί οι νέοι και δεν φλερτάρουν θα τους το κόψουν τελείως!
Στη Γαλλία αναφέρονται στο catcalling, δεν ξέρω αν το λέμε "καμάκι" στα ελληνικά. Δεν απαγορεύτηκε το φλερτ. Απλά αυτή η αντικοινωνική συμπεριφορά που γίνεται από άντρες σε γυναίκες και τις περισσότερες γυναίκες ενοχλεί.
shotgun το έθεσε σωστά. Όταν δεν είναι χυδαίο, είναι όμορφο και απλή ένδειξη θαυμασμού. Κρίμα... εμένα μου άρεσε που μερικές φορές άκουγα και καναδυό καλές ατάκες στο δρόμο, παρά την ηλικία μου. Μερικές είναι και έξυπνες. Σου φτιάχνουν την ημέρα. Βεβαίως, το χυδαίο έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Αισθάνεσαι φόβο και απέχθεια. Έχω πιάσει επανειλλημένως γυναίκες, να γκρινιάζουνε επειδή κάποιος τις χαρακτήρισε "μωρό μου" στο δρόμο. Προσωπικά, μιας και μόνο για εμένα μπορώ να μιλήσω, το βρίσκω πολύ υποκριτικό να "χαλιόμαστε" απλά επειδή κάποιος δεν βρήκε την πλέον σωστή λέξη να μας πει "είσαι πολύ όμορφη". Μην προσπαθείτε ορισμένες να κάνετε την τρίχα τριχιά ώστε να χαρίσετε παραπάνω σημασία στον εαυτό σας. Ναι, το χυδαίο είναι απαίσιο. Ναι κι εγώ έκλαιγα από φόβο την πρώτη φορά που με ακολούθησε κάποιος στο δρόμο παρότι είπα ευγενικά πως δεν ενδιαφέρομαι. Αυτό είναι σεξουαλική παρενόχληση και το καταδικάζω. Καμάκι όμως, μπορεί να σου κάνει και ο παππούς στο καφενείο, που σε βλέπει και σου λέει μια όμορφη μαντινάδα, εκφράζοντας πολύ όμορφα τον θαυμασμό του στα νιάτα και στην ομορφιά. Πείτε μου τώρα πως θα παραβαίνει τον νόμο αυτός ο παππούς.... έλεος
Το "μωρό μου" είναι κοινότυπο, αλλά δεν είναι πια και σεξουαλική παρενόχληση. Ειδικά για γυναίκες μιας χ ηλικίας, το να σε λέει ένας μικρότερος "μωρό μου", ε είναι κοπλιμέντο, πως να το κάνουμε!!!!
Αύρα, είναι μια πολύ απλή προσπάθεια δράση/αντίδραση. Όταν κάποιος σε αποκαλεί μωρό μου στο δρόμο θέλει να προκαλέσει. Είτε να προκαλέσει εσένα, μια αντίδραση σου, το περιβάλλον κλπ. Εγώ πάντως στα 25, σε όποιον με έλεγε μωρό του απάνταγα "πατέρα;!"... κορυφαίες στιγμές γέλιου... τώρα (εάν τύχει ;-) )γελάω μόνο, καθώς ο αυτοσαρκασμός μου με "μαστιγώνει" δίχως έλεος....
Κ ρωτώ εσενα που δν θελεις:Σε βρισκω στον δρόμο σου κανω "καμακι"κ δν σου αρέσω.(θα με με λες χυδαίο,πετρούλα κτλ)Στην περίπτωση που σου αρέσω;;;θα με απορριψεις επειδή σε είδα στο δρόμο κ σου μίλησα;;Καμακι θεωρείς ότι ειναι μόνο στον δρόμο ηταν κ στο μαγαζι;Συνήθως όταν ένας άντρας κάνει κίνηση κ μιλάει η κάθε γυναίκα ανταποκρίνεται όπως ειναι μέσα της. Δλδ στην περίπτωση που ειναι ξινη θα σου κανει πφφφ.κ θα φύγειΜια γυναικάρα όμως θα σου χαμογέλασει κβθα φύγει αν δν ειναι διαθέσιμη.
*πεφτουλα .Σε ποιον δν αρέσει να περπατήσει κ να του κανεις ένα ωραιο κοπλιμεντο; Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία. Σου κανω ένα κοπλιμεντο κ αν ανταποκριθείς συνεχίζω. Αν οχι ,μ χαμογελάς κ φεύγεις .Θεοξινες γκομενες που δν θέλετε κ καμακι.Κ κάπως ετσι θα καταλήξεις να κανεις εξομολόγηση για τον βαρβατο μηχανικό που θεε να κλειδωθείς στην τουαλέτα μαζι του.
*πεφτουλα .Σε ποιον δν αρέσει να περπατήσει κ να του κανεις ένα ωραιο κοπλιμεντο; Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία. Σου κανω ένα κοπλιμεντο κ αν ανταποκριθείς συνεχίζω. Αν οχι ,μ χαμογελάς κ φεύγεις .Θεοξινες γκομενες που δν θέλετε κ καμακι.Κ κάπως ετσι θα καταλήξεις να κανεις εξομολόγηση για τον βαρβατο μηχανικό που θεε να κλειδωθείς στην τουαλέτα μαζι του.
Ας πεταχτω και γω στο άκυρο ..αλλά Ράμπο βάλε τα πράγματα στη θέση τους (αν και υπερβαλλες στο τέλος ,έχεις δικιο)Εγώ ίσα ίσα που το χαίρομαι το "καμάκι" όπως το λέτε ..σε αναζωογονεί να νιώθεις ότι αρέσεις ,αρκεί όπως λέτε βέβαια να μην είναι χυδαίο ..
Τα λέω αλλα μείον μου βάζουν . Τωρα όσων αφορά το χυδαίο σ ενημερώνω οτι υπάρχουν κ γυναίκες που τους αρέσει το χοντρό πεσιμο.Το τελευταίο σχόλιο είχε να κανει με μια παλιά εξομολόγηση που μια πρωτευουσιάνα ήθελε να κλειδωθει για μια φορα στην τουαλέτα με ένα βαρβάτο μηχανικό κ μου θύμισε αυτές που αηδιάζουν στο καμακι. Άσε που εχει πλάκα μέσα σε μια πρόταση να προσπαθείς να αποσπάσεις δύο χαμογελα!Στείλε μ κ εσύ ένα!
Καλά, όσες "μη μου άπτου" ξινίζεστε υπεροπτικά απέναντι στο "φορτικό" καμάκι του δρόμου, ελάτε να τα ξαναπούμε στα 50-60 σας, τότε που θα θέλετε απεγνωσμένα να σας πετάξουν κάνα κομπλιμέντο, αλλά αυτό που θα χει πετάξει θα ναι μόνο το πουλάκι.