ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2017 | 23:06

Μια ακόμη εξομολόγηση.

Σήμερα:Σηκώθηκα και ετοίμασα πρωινό-έκπληξη για τον άνθρωπό μου, να το βρει έτοιμο πριν σηκωθεί για δουλίτσα.Εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησα να αθλούμαι ξανά, μετά από παραίτηση 2 χρόνων. Πήγα γυμναστήριο, και σήκωσα 25 κιλά. Άθλος αν σκεφτείς ότι πριν 1.5 μήνα ζοριζόμουν στα 5. Επίσης έτρεξα πρώτη φορά στο level 8 στο διάδρομο. Και συνεχόμενα για κάμποσα λεπτά. Το είχα βάλει στόχο ότι κάποτε θα τρέξω στο 8. Τώρα πάμε ολοταχώς για το 8,5.Γύρισα σπίτι, έβαλα και μουσικούλα, καθάρισα και τακτοποίησα ό,τι δεν ήταν στη θέση του.Επισκέφτηκα τον μπαμπά μου, του μαγείρεψα για να έχει φαγητό για τις επόμενες δυο μέρες και του συγύρισα κάπως για να μην ταλαιπωρείται.Το μεσημεράκι, μετά το φαγητό, χουχουλιάστηκα με μια κουβέρτα στον καναπέ και έβαλα ζεστό καφέ φίλτρου και χαλάρωσα βλέποντας τις επαναλήψεις που μου αρέσουν.Η υπόλοιπή μου ημέρα κύλισε με αγάπη, ηρεμία και υπομονή.Είμαι άνεργη, στο κατώφλι των 30, με πτυχίο/γλώσσες/μεταπτυχιακό που κάθονται κλειδωμένα. Αφήστε που μόλις ακούν ότι είμαι παντρεμένη, κάθε συνέντευξη πάει στράφι. Κι ας έχω την πολυπόθητη ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ κι ένα βιογραφικό-βιβλίο (δούλευα από φοιτήτρια). Ακόμη, έχω χάσει τη μαμά μου από μικρή και έπρεπε να γίνω η γυναίκα του σπιτιού για τον μπαμπά και τον αδερφό μου, ενώ την επόμενη μέρα ξεκινούσα δουλειά. Τέλος, τα περισσότερα άτομα που εμπιστεύτηκα για φίλους μου τη φέρανε πισώπλατα επειδή τυχαίνει να είμαι άνθρωπος με καλές προθέσεις και δεν είπα ποτέ κακή κουβέντα για κανένα. Έφτασα στα πρόθυρα της κατάθλιψης αλλά την πάλεψα επιστρατεύοντας όση παλικαριά μου μάθανε οι γονείς μου να έχω από μικρή. Κι επειδή ταυτόχρονα με στήριζε ο άνθρωπός μου με πολλή αγάπη. Τι θέλω να πω: θα συνεχίζω να κάνω υπομονή και να αναζητώ εργασία, όσα άκυρα κι αν μου ρίχνουν. Θα φροντίζω τους ανθρώπους μου και θα λέω πάλι ''Δόξα τω Θεώ'', που έχουμε την υγεία μας. Θα συνεχίσω να ελπίζω σε ένα πιο ηλιόλουστο ''αύριο''. Η ζωή, αγαπημένοι μου φίλοι, έχει περισσότερες δυσκολίες παρά χαρές. Όσο πιο γρήγορα εξοικειωθούμε με αυτό, θα ζήσουμε και πιο γαλήνια. ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ. ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο σου!! Πραγματικά σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Να αποκτήσεις ότι ποθείς!!Το μήνυμά σου ήταν ακριβώς ότι χρειαζόμουν να διαβάσω αυτή τη στιγμή!! Σ'ευχαριστώ!!!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ