ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2017 | 15:58

Ξεκολληστε..

Ήταν άσχημο και γίνεται όλο και χειρότερο αυτό το πράγμα από χθες ,με τους φαμπινας και κάτοικο μοναχουπολης!Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι ότι προβλημα έχετε εσείς οι δύο μεταξύ σας ,αν έχετε ,δεν είμαστε αναγκασμένοι εμείς οι υπόλοιποι να γινόμαστε μάρτυρες αυτών ..Κάθεστε χαλάτε τις εξομολογήσεις των υπολοίπων κράζοντας ο ένας τον άλλον ..Φτάνει ..Δεν έχει νόημα αυτό που κάνετε ..Το πρόβλημα ξεκινά φυσικά ,πάντοτε,απ τον φαμπινας και ο κάτοικος απλά τσιμπάει !!Ας σταματήσει όλο αυτό ..Καταντάει και κουραστικό αλλά και γελοίο !!Φαμπινας ,κραξε άνετα (κλασσικα)κανένα προβλήμα .Αρκεί να καταλάβεις και να ασχοληθεις με κάτι πιο ουσιώδες απ αυτό που κάνεις μέχρι στιγμής ..Και συ κατοικε δεν χρειάζεται να τα παιρνεις όλα στο σοβαρό ..η ζωή είναι ΕΞΩ από δω !!
5
 
 
 
 
σχόλια
Προς υπεράσπιση του fabinas,fabitchas,λουμπινας θα ηθελα να επισημάνω οτι τα σχολια του προς τις εξομολογήσεις έχουν κάποιο ειδικο βάρος. Ο χαρακτήρας του εφ οσων δν ειναι φιλος μ,δεν με απασχολεί. Απο την αλλη ο κάτοικος μοναχουπολης,μονοπολις,ευχουλης,υστερικός χάνεται με τους ρομαντισμούς του αλλα κ αυτού οι απόψεις εχουν ενα ειδικο βαρος.Περισσότερο το απολαμβάνω παρα με χαλαει.Η διαφορετικότητα μας φερνει πιο κοντα!
Η διαφορετικότητα δεν οδηγεί πάντοτε σε συγκλίσεις αλλά σε αγεφώρωτες αποκλίσεις. Δε θα ήθελα να τοποθετηθώ επί της ουσίας της εξομολόγησης, πιστεύω ότι καθένας κρίνεται μέσα από την ''επώνυμη'' ανωνυμία του σε άσχετες στιγμές σχολιασμού και από κρίσιμες λεπτομέρειες.
Σε μια ανοιχτή κ ανώνυμη κοινότητα η ανάγκη για να γίνεις πιο αρεστός κ να κριθείς είναι ανώφελη. Ο καθένας λεει το μακρυ κ το κοντό του κ απο εκει κ περα ο καθένας μπορεί να κραταει τα πιο σημαντικά. Οι ταμπέλες του καλου,του κακού, του έξυπνου, του χαζου,του αφελή κτλ ανήκουν σε αυτους που τις εχουν αναγκη.