ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2018 | 20:34

Παντρεύεται ο καλύτερος μου φίλος

Δεν το ήξερα και μου το είπε χθες άνετος και κεφάτος "ξέρεις κάτι....παντρεύομαι". Εγκεφαλικό εγώ. Ποια, πως την λένε, που την γνώρισες, πως, πότε άρχισα να ρωτάω σαν τρελή. Μου τα είπε όλος χαρά με αυτό το ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη. Τα έχουνε εδώ και 1 χρόνο και δεν μου είπε τίποτα. Με απογοήτευσε. Είναι που είμαστε φίλοι γι'αυτό δεν μου είπε. Μάλλον είναι ερωτευμένος. Μου έδειξε φωτογραφίες της στο insta. Δεν τρελάθηκα κιόλας. Καταρχήν, είναι μικρότερη του (5 χρόνια), είναι κοντή, σπουδάζει φιλολογία (ο Χριστός) και έχει τρέλα με τέχνες (ξανά ο Χριστός). Εμείς είμαστε μια παρεά 5 άτομα που γνωριστήκαμε στο σχολείο και σπουδάσαμε μαζί πληροφορική στο απθ εγώ και το παιδί που θα πανρευτεί. Και για 1 ολόκληρο χρόνο δεν μου είπε τίποτα. Να μου πει ξέρεις κάτι γνώρισα μια κοπέλα θέλω να σου την γνωρίσω. Για να μην μου είπε τίποτα πάει να πει ότι δεν ήθελε να μου την γνωρίσει. Δεν πρόκειται να στην φάω Διονύση μου. Μια γνωριμία θα μου έκανες με την κοπέλα. Με τούτα και με κείνα μου είπε ότι την παντρεύεται. Να τα μας η κυρία φιλόλογος. Τον τύλιξε η φιλολογίνα το παλικάρι μας. Διονυσάκη μου άλλα standards περίμενα από σένα. Όχι όμως και του φιλολογικού. Να διαβάζεται μαζί Πλάτωνα και Αριστοτέλη. Είναι που ήθελες να φύγεις έξω για δουλειά. Δεν σε χωρούσε ο τόπος κατά τα άλλα. Ασχολίαστο ότι παντρεύεσαι 28 χρονών παλικάρι. Λες και σε πήρανε τα χρόνια. Btw να πω ότι κανείς από την παρέα δεν ήξερε τίποτα. Ενδεχομένως να γνώριζε 1 τι παιζόταν τόσο καιρό αλλά εγώ δεν ήξερα. Μπράβο Διονύση. Μετά όμως μην παίρνεις τηλέφωνα και ρωτάς που είστε, εξαφανιστήκατε, πάμε για καφέ κλπ κλπ κλπ. Πλέον θα πρέπει να πέρνουμε την άδεια της καλής σου γιατί θα είσαι και παντρεμένος άνθρωπος.
24
 
 
 
 
σχόλια
Ποια, πως την λένε, που την γνώρισες, πως, πότε άρχισα να ρωτάω σαν τρελή Πηγή: www.lifo.gr Το διάβασα καλύτερα,γυναίκα τελικά εξομολογείται ...πώωωω και πάλι όμως δεν είναι συμπεριφορά κολλητής αυτή που κρατάς και να μην ζηλεύεις όπως λες,διάβασε αυτά που γράφεις,κάτι δεν πάει καλά.Μήπως δεν σε θεωρεί και τόσο κολλητή του;Γιατί να σου κρύψει ότι η σχέση του είναι σοβαρή;Αυτό δεν σε προβληματίζει;
Άν δεν είσαι εξομολογούμενος ή τρόλ και είσαι εξομολογούμενη περαστικά για τη ζήλεια.Θα έπρεπε να τον διεκδικήσεις νωρίτερα,τώρα είναι αργά.Κανείς δεν είναι δεδομένος/η.υ.γ:αν και το "δεν θα στη φάω",που γράφει πιο πολύ για εξομολογούμενο μου κάνει.
Πρώτα απ' όλα σες εκείνον αρέσει,άρα δεν σου πέφτει λόγος.Το γεγονός ότι κάνετε παρέα δεν σημαίνει ότι πρέπει σώνει και καλά να έχετε τα ίδια γούστα στις γυναίκες.Εκείνος γουστάρει φιλόλογο,εσύ άλλο επάγγελμα.Επίσης σαν φίλος του θα έπρεπε να χαίρεσαι που είναι χαρούμενος,δεν είναι ανήλικος και τον παρέσυρε,το αποφάσισε.Οι φίλοι μας δεν είναι ιδιοκτησία μας,είναι αναμενόμενο ότι κάποιοι θα παντρευτούν,άλλοι θα χρειαστεί να φύγουν για δουλειά μακριά,άλλοι θα μείνουν κτλ.Το σενάριο που λέγεται ζωή δεν παγώνει,επειδή δεν θέλουμε να βγούμε απο τη βολή μας,ή οταν αλλάζουν οι επιθυμίες των γύρω μας.Μάλλον δεν θα τον βλέπεις συχνά επειδή η γυναίκα του θα καταλάβει ότι την αντιπαθείς ήδη, χωρις να την έχεις γνωρίσει ακόμη.
Ξεκιναω να διαβασω και σκεφτομαι "τι σο'ι' φιλος ειναι αυτος που δεν θελησε να μοιραστει την χαρα του με τον φιλο του..συνεχιζω το διαβασμα και συνεχιζω και κατεληξα. Η φραση "τι σοι φιλος ειναι αυτος" τελικα ταιριαζει σε σενα. Wtf. Και απορεις γιατι επι εναν χρονο δεν στο ανεφερε καν? Εγω παντως με αυτα που γραφεις δεν θα σε καλουσα καν στο γαμο.
Εισαι το παραδειγμα της φρασης : " καθετι νομιμο εχει περιθωριοποιηθει και καθετι περιθωριακο εχει νομιμοποιηθει"Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο κακο να εχει καποιος κλιση προς τη μορφωση και να εχει σπουδασει φιλολογια και να εχει καλλιεργεια και πνευματικα ενδιαφεροντα. Αλήθεια, απο ποτε είναι κακο;Μηπως πρέπει να προβληματιστεις εσυ για το δικο σου επίπεδο; Ηθικο μορφωτικο και κοινωνικο; Λεω.