ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2018 | 15:14

Βγάλτε τις μάσκες, αν τολματε

Για να σας δω, lifoπουλα. Όποιος τολμάει να μας πει όνομα και ηλικία, να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε...Αντε γιατί πολλοί το παίζουν μάγκες πίσω από ένα (ή και περισσότερα) Avatar.
9
 
 
 
 
σχόλια
Ελενη, 43 Χαρηκα πολυ Εσεις που ζητησατε τα στοιχεια μας; Για να γνωριστουμε καλυτερα βρε παιδι μου, να ερθουμε πιο κοντα και βασικα εδω δεν παιζουμε, αν παρακολουθησετε τα εγγεγραμμενα μελη και οσους εχουν συχνη δραστηριοτητα εδω, δεν παιζουνε καθολου Να στειλω και Ε1, Ε9 μηπως;
Κανονίζετε βρε για πάστες κι εμένα δε με ενημερώνει κανείς; επίσης, αυτό τελευταία που διαβάζω για πολλαπλά προφίλ και πολλαπλές προσωπικότητες wtf? Εντάξει μια καχυποψία την έχω γενικά, αλλά το μυαλό μου δεν έχει κάνει τόσο σύνθετη σκέψη για εδώ μέσα.Να δουλέψω την καχυποψία μου λίγο παραπάνω ε;
Χαχαχα βγαλτε τις μασκες αν τολματε;; και τωρα ας πουμε μας εθιξες τον εγωισμο και θα σου τα ξερασουμε ολα για να σου αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε δειλοι;; δεν ειμαστε 10 χρονων παντως.
Εδώ προσεφέρθην να σφίξω το χέρι σε γνωστό "μοναχικό" και μου έδινε ραντεβού σε μέρος που δεν έχει διάβαση πεζών. Δηλαδή...βγάλε συμπέρασμα πόση διάθεση υπάρχει.
Είπεν κάποιος σε μια ανώνυμη εξομολόγηση χωρίς κάποιο προφίλ (που δίνει πολλά στοιχεία). Να σεβόμαστε τους κανόνες, αλλά το πόσο θα εκτεθεί ή όχι ο καθένας καλό είναι να είναι δική του επιλογή και όχι άλλων. Δεν παίζουμε επί ίσοις όροις γιατί πολλοί αναγνώστες παραμένουν αθέατοι και δεν είμαστε και τίποτα διασημότητες, οπότε να πεις ότι έχουμε κάποιο όφελος.
Ποιο θα είναι το νόημα; Η γοητεία της όλης φάσης έγκειται στην ανωνυμία. Χάρη σε αυτήν ο καθένας μας έχει τη δυνατότητα να ξετυλιξει τη δική του περσονα η οποία δεν είναι απαραίτητα συμβατή με την πραγματικότητα. Όσοι ξενέρωτοι,εξέλθετε.