ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2018 | 10:25

Όγκος

Κυριακή βράδυ, ετοιμάζομαι να βγω έξω και πάω να ξυπνήσω το μπαμπά μου για να βγούνε έξω με τη μαμα μου. Ο μπαμπάς μου δε ξυπνάει. Στην αρχή νομίζαμε οτι κανει πλάκα γιατί το συνήθιζε. Και έτσι πήγαινα στο δωμάτιο και του έλεγα αντεεεε ξυπνα και έφευγα. Μετα η πλάκα άρχισε να σοβαρεύει και ο μπαμπάς μου απλά δεν αντιδρούσε σε τίποτα. Σε τίποτα. Όχι μόνο στη φωνή μου. Ειναι αυτο που φοβάσαι οτι θα συμβεί και τελικά συμβαίνεΙ. Παίρνω το 166 και έρχονται τον παίρνουν αναίσθητο, μη έχοντας τη δύναμη να κοιτάξω προς το φοριο. Παμε στο νοσοκομείο ξυπνάει, δε θυμάται τίποτα απο οτι έγινε και απλά αναρωτήθηκε πως βρέθηκε εκεί. Η γιατρός μας ενημερώνει οτι αυτο το έπαθε επειδή πιο πριν ήταν σε ένα μεσημεριανό γλέντι και ήπιε και σε συνδιασμο με τις αρρυθμιες που έχει, έπαθε αυτο στον ύπνο του. ΟΜΩΣ οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει και κατι στο κεφάλι. Έχει κατι στο κεφάλι! Σοκ. Μας κόπηκαν τα ποδια. Ενώ στην αρχή γελούσαμε και νομίζαμε μας κανει πλάκα για ακόμα μια φορά, τελικά μάθαμε Πως έχει όγκο στο κεφάλι. Καλή δύναμη σε όσους μαθαίνουν τέτοια νέα. Να είστε αισιόδοξοι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πω...τι να πεις τώρα εδώ. :( Καλή δύναμη σε όλους σας και να ευχηθούμε ο όγκος να μην είναι κακοκήθης (επειδή υπάρχουν και καλοήθεις όγκοι στο κεφάλι κι έχω παραδείγματα).