ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2018 | 16:47

Έχω πάψει να κάνω υπομονή σηκώνομαι και φεύγω.

Ενώ παραγγέλνω τσεκάρω τις τιμές για να ξέρω τι πρέπει να αφήσω σε ώρα έκτακτης ανάγκης. Τρία ραντεβού τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, την τελευταία φορά δεν πρόλαβε να έρθει το φαγητό στο τραπέζι.Τον πρώτο τον πήρε τρεις φορές η μανούλα του μέσα σε μια ώρα.Ο δεύτερος μου έλεγε για τις χαζογκόμενες με τις οποίες είχε μπλέξει μέχρι τώρα. Του είπα πως δεν έχω πείρα με χαζογκόμενους και έφυγα. Ο τρίτος στο πρώτο πιάτο άρχισε να μου λέει πως δεν είναι σε φάση. Ζήτησα να πάρω το κυρίως για μαζί το πλήρωσα και έφυγα. Μέχρι να φτάσω σπίτι μου είχε στείλει είκοσι μηνύματα αφού με κάλεσε πρώτα και δεν το σήκωσα. Μου έγραφε πως τον παρεξήγησα. Πως πιάνεις τον άλλον καβάλα στην άλλη και σου λέει πως δεν είναι αυτό που νομίζεις; Σωστά τα λένε, είναι πολύ χειρότερα. Γυναίκες μην χαρίζετε κάστανα, άντε γειά και από εδώ πάνε οι άλλοι. Όλες μαζί μήπως και γίνουν άνθρωποι όσο υπάρχουν γυναίκες που ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές θα υποφέρουμε όλες. Καλά τα λέω; Άντε γειά μας το βράδι θα βγω με τις φίλες μου σήμερα δεν πρόκειται να φύγω νωρίτερα μαζί μέχρι το πρωί. Γυναίκα 41.
44
 
 
 
 
σχόλια
μισογύνης alert, η αξία ενός ανθρώπου (διόρθωση, γυναίκας) είναι αντιστρόφως ανάλογη της ηλικίας της. Επίσης εξάγεται από το πόσο fuckable είναι από μάτσο τυχαίους αρσενικούς ή αν μπορεί να τους κάνει παιδιά
Από ό,τι διάβασα, βγήκε ραντεβού η κοπέλα. Στη δική σου γλώσσα αυτό θεωρείται μπλέξιμο; Ή μήπως είχε κληρονομικό χάρισμα να ξέρει εξαρχής ότι ο τύπος είναι μαμάκιας και παρόλα αυτά αποφάσισε να βγει μαζί του; Τι διαβάζω θεε μου εδώ μέσα...
Αυτό που πρέπει να καταπιείς τη μία χοντράδα μετά την άλλη έχει καταντήσει κουραστικό. Έχεις δίκιο. Απλά κάπως μάθαμε ότι είμαστε υπερβολικές κι ότι δεν δίνουμε ευκαιρίες. Παλιά ήμουν σαν εσένα ( δεν έφευγα τρέχοντας αλλά δεν έβγαινα ξανά) και μετά είπα να μη φύγω στα πρώτα καμπανάκια κ.τ.λ. γιατί πρέπει να μην είμαστε απόλυτοι. Ε τελικά η πρώτη μου αντίδραση σωστή αποδείχτηκε.
Χαχαχχ θέα ..πως τα καταφέρνεις μάθε μας το μυστικό; Δύσκολα πράγματα οι σχέσεις την σήμερον ημέρα... Μήπως πρέπει να ρίξουμε τα στάνταρ μας βρε παιδί μου...Τι να πω; Ο τέλειος άντρας ο άντρας ο σωστός δεν υπάρχει...Πάντως σου εύχομαι να βρεις τον κατάλληλο για σένα...(άντε να δω κ γω ποτέ χαχ) :-D
Αν ήσουν τόσο καλύτερη από αυτούς που κράζεις, τότε θα είχες βρει ήδη άνδρα και δεν θα ήσουν στα 41 να αναλύεις τόσο πολύ τον καθέναν ώστε να βρεις κάτι για να τον απορρίψεις.
Για να είμαστε δίκαιοι μπορεί η γυναίκα να είχε βρει άντρες στο παρελθόν. Οι άνθρωποι χωρίζουν ενίοτε. Δεν μας το προσδιόρισε για να της την πεις με αυτόν τον τρόπο.
Μοχάμεντ σίγουρα συμβαίνει, και καλά κάνεις και το παραδέχεσαι (+1 από μένα), απλά έτσι όπως το έγραψες δίνει την εντύπωση "κόντρας" ή "εκδίκησης" προς την συμπεριφορά της εξομολ. Φυσικά, μπορεί να το ερμηνεύω λάθος.
Τι χαμουλης για 3 ραντεβού που βγήκε η γυναίκα..:ΡΝομίζω πως αυτό που περιγράφεις είναι " μεμονωμένο" χωρίς να είμαι κατά αυτού που λες. Ισχύει ναι μεν αλλά ..Το θέμα ειναι ,αν καταλαβα σωστά,ότι έχεις κουραστεί και εσύ μέτα τις τόσες " αποτυχίες" που όπως στο 3ο ραντεβού ,έφυγες προτού καν δεις τι και πως ..Τελοσπαντων όπως νιώθεις εσύ καλύτερα και τίποτα δεν χάθηκε :)
Όταν λες ότι βγήκες τρία ραντεβού σε τρεις εβδομάδες, αυτό σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα βγήκες και με άλλον. Προφανώς έχεις τη δυνατότητα να επιλέγεις ανάμεσα από πολλούς, και ίσως αυτή η δυνατότητα σε κάνει να μεγιστοποιείς τα ''ελαττώματα'' των άλλων γιατί νιώθεις ως απεριόριστες τις επιλογές σου. Επί της ουσίας: ο πρώτος, μπορεί η μάνα του να είχε ένα σοβαρό πρόβλημα, το ξέρεις; Ο δεύτερος: αν και άκομψα λίγο, ίσως ήθελε να δείξει ότι έχει κουραστεί από τη γυναικεία ηλιθιότητα (ναι, υπάρχει πολλή από αυτή).Ο τρίτος: θα ήταν καλύτερος να σου έταζε λαγούς με πετραχήλια;Κουλάρισε, και το ότι υπάρχουν επιλογές για σένα (ως γυναίκα) μάλλον αντρική απελπισία υποδηλώνει και όχι μεγάλη ''αξία'' του υποκειμένου που ''επιλέγει''.
Πιθανότατα θα έχεις δει πολλά στην ζωή σου και σίγουρα θα ξέρεις πιο πολλά από εμένα λόγω ηλικίας, αλλά θεωρώ ότι με τον τρίτο ήσουν κάπως λάθος. Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τι λένε οι άνθρωποι. Αλλα λένε ,αλλά κάνουν, αλλα λένε ότι θελουν, αλλα χρειαζονται γενικά χαμός... Το "δεν ειμαι σε φάση" δεν μου λέει τίποτα, όπως και το "είμαι σε φαση" επίσης. Μονο από τις πραξεις βγαινει συμπερασμα.
Το "δεν είμαι σε φάση" δεν έχει σημασία αν το εννοεί ή όχι. Εφόσον κρίνει σκόπιμο να το πει (γιατί άραγε;) κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες. Έχει μαλακοπίτουρα για εγκέφαλο. Ποιός θέλει ένα βλαμμένο για σύντροφο;
Ε μα... Πες τα χρυσόστομη Καραβάν'...Σε αυτήν την εξομολόγηση γυναίκας, σχολιάζουμε κάποιες άθλιες συμπεριφορές μερικών ανδρών, όχι όλων... Ας μην της γυρίσει μπούμερανγκ η εξομολόγηση-τον νταλκά της μας έγραψε μόνο. Συμβαίνουν και καγκουριές, τι να γίνει...Πάμε γι' αλλά... :)
Έτσι είναι Τζον. Εδώ και δυο 'βδομάδες έχει πιαστεί ο αυχένας μου. Εξομολ., σωστά πράττεις και ούτε χάνεις χρόνο ούτε δίνεις ψεύτικες ελπίδες, εφόσον βλέπεις στοιχεία που δεν μπορείς να ανεχθείς. Ήθελα να ρωτήσω: ποια ήταν η πρώτη σου εντύπωση μόλις τους είδες? Σου άρεσαν οπτικά? Ένιωσες αμηχανία, χτυποκάρδι, σπινθηροβόλισμα των μάτιών σου κατά την αρχική χειραψία? Εφόσον ξέρεις τι θες (και τι δεν θες), θα το βρεις.υ.γ. πιασμένος αυχένας, έφαγα και φεγγαρόσκονη, καλά πάμε :)
Βρε rocket πως στο καλό κατάφερες να χωθείς εκεί ανάμεσα? Let me see if I can fix that :PΕίδατε ότι με αφόπλισε το Κογιότ με δυο σχόλια και λέτε χαλαρό τυπάκι θα είναι. Αμ δε. Κι'εγώ απορώ :D Όμως, άντε το καλοκαιράκι να μαζευτούμε 5-6 άτομα και να αράξουμε για καφέ πέριξ της Ακρόπολης και να υποδυθούμε τον "κύκλο των χαμένων σχολιαστών" :)Επειδή σε κόβω μικράκι, το παραπάνω ισχύει για άνω των 18 :P Προς το παρόν ο θείος Τόνυ πρέπει να φέρει εις πέρας μια αποστολή για τον θέιο Σαμ. Τα λέμε! :)
"Οι πιασμένοι άνδρες, είναι οι αγαπημένοι μου"Αυτό είναι ένα κακό, inside joke της "επαγγελματικής συνομοταξίας" μου... :)Βρε Ραμπο, έλειψα εκτός λίγες μέρες και πάει... Πνίγηκα στη σκόνη της Choc!Νομίζω όμως, ότι έτσι ήταν γραφτό να γίνει!Ελπίζω να μην"τσουγκρίσατε"πολύ με Tony και να είστε ακμαίοι-both!Θα πήγαινα να εμψυχώσω τον Tony, αλλά διάβασα ότι τελευταία με βλέπει για κάποιο μυστήριο λόγο ως Ρωμαίο λεγεωνάριο(ξέρεις, Χριστός, σταύρωση, καρφιά, λίγο κακό πασχαλιάτικο χιούμορ κλπ.),αλλα άσε καλύτερα... Ας μην τον σκιάξω, ως άλλο τιγρόψαρο! :) Χριστός ανέστη σε όλους κι από μένα-όπως λέει κι η lemon, "με την υπερδύναμη της χρονοκαθυστέρησης χρηματοκιβωτίου",την οποία και διαθέτω... Όχι και η πιο χρήσιμη υπερδύναμη, αλλά αυτή μου έλαχε! :D
Χρόνια πολλά κορίτσι!Μου το είχες πει, όταν έσκαγα μύτη στα πάρτυ, αφού είχαν τελειώσει και αναλάμβανα το"σφουγγάρισμα"... :)Μου είχε αρέσει, γιατί βρήκα να μου ταιριάζει και το κράτησα!
Τζον, δε ξέρω που ακριβώς περιμένεις να στείλω...Τσέκαρα το προφίλ σου, πριν σχολιάσω και δεν είναι ορατό το mail.Νομίζω ότι είμαι σε φάση"communication breakdown", αυτήν την περίοδο.Κάτι δεν κάνω καλά μάλλον... :)