ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2018 | 01:41

αν ειναι δυνατον...

ειδα το power of love...ρε παιδια αυτοι εκει μεσα δεν ξερουν ορθογραφια,γεωγραφια...δεν μπορουν να σταυρωσουν μια ολοκληρωμενη σωστη προταση(ο μπαμπινιωτης καθε μερα αυτοκτονει με χαρακιρι για παρτη τους)...πως τελειωσαν ολοι αυτοι το δημοτικο? αδιανοητο μου φαινεται...και μαλιστα δεν ειναι ολοι μικροι...κοντευουν τα 40 και η αγραμματοσυνη παει κι ερχεται...οκ δεν ειναι ολοι ελληνες αλλα κι αυτοι που ειναι δεν ξερουν καν πως γραφονται τα κυρια ονοματα...(ναι οκ τωρα θα μου την πειτε που ειδα αυτο το προγραμμα ως προιον υποκουλτουρας κτλ κτλ...αν εχετε την καλοσυνη το προσπερναμε δεν ειναι αυτο το θεμα...)
16
 
 
 
 
σχόλια
πω πω ταύτιση! Πάντα στην κριτική για τους άλλους, πρώτοι! Με την αυτοκριτική έχουμε μόνο ένα θεματάκι!Πάντως, αν έκαναν τις εξομολογήσεις κ τα σχόλια-διαλόγους, σκετσάκια τηλεοπτικά η τηλεθέαση θα ταν μεγάλη!Σηκώνει, πέρα απ τον προβληματισμό που μπορεί να επιφέρει, κ μεγάλη "διακωμώδηση" στην εκτέλεση, με σωστή επιλογή "φάτσας" κ ερμηνείας!
Οταν εχεις προλαβει ζειμπεκικο με γοβες απο μιστερ μπουτια,κωλοτουμπα vs ταμπακη,πατσιουρα+skeletor,ρουβα του πειραια,σαντρελα ξυστρα που βρωμαει,σεξολογο,κουμαριανου vs βουνελακου,αλομα,αντικαλλιστεια,εθνικο σταρ,ζευγαρι της χρονιας με βασιλη νεκροθαφτη,σαμιρ και μανα στεφανου,μοχαμεντ ρατζα και λοιπους θεους αυτα δεν ειναι τιποτα αχαχαχ!! Οι παλιοι γνωριζουν!!!
Σου πέρασε απ'το μυαλό να μην το παρακολουθείς; Δεν καταλαβαίνω πώς πέφτετε από τα σύννεφα σχετικά με αυτά που προωθεί η τηλεόραση. Φυσικά υπάρχουν μυαλωμένοι και καλλιεργημένοι άνθρωποι, όμως δεν έχουν ενδιαφέρον για την κυρά-Σούλα που σιδερώνει το τρύπιο σώβρακο του άπλυτου Μπάμπη και θέλει να δει κάτι (λίγο γκλάμουρ βρε αδερφέ) απλά να ξεχαστεί από τη μιζέρια της, ούτε για την πιτσιρικαρία που κρατάει σημειώσεις για τα hot or not της εποχής. Πώς θα παίξει η διαφήμιση είναι το θέμα και πώς θα στηριχτεί σε κάτι εφήμερο ολόκληρη βιομηχανία που μας προτρέπει να καταναλώσουμε. Βάλε ρούχα, μακιγιάζ, μαλλί, νύχι, μπαρμπέρηδες, τατουατζήδες, γυμναστήρια, διατροφές, νυχτερινή διασκέδαση και λάιφστάιλ γενικότερα. Πώς θα προωθηθούν, ώστε να δουλέψουν με κέρδος όλα αυτά, αν σου πετάξει τον νέο με τη νέα που απαγγέλουν Σαίξπηρ και αρκούνται στα χειροφιλήματα; Νομίζεις οτι την κυρά-Σούλα την ενδιαφέρει η γεωγραφία ή ξέρει να κρίνει την ορθογραφία;Εσύ καλά κάνεις και τα εντοπίζεις. 'Ομως στην εποχή μας, που έχουμε τόσες επιλογές να παρακολουθήσουμε και να διαβάσουμε ό,τι μα ό,τι γουστάρουμε, δεν δικαιολογείται να βλέπουμε σαπιοεκπομπές-χάσιμο χρόνου (εξάλλου στημένα είναι όλα) ούτε καν από περιέργεια, εφόσον δεν μας εκφράζουν.ΥΓ έχω παρακολουθήσει την ελληνική 1'-2' από ζάππινγκ, μέχρι να καταλάβω τι βλέπω και λίγα επεισόδια από την αμερικάνικη που τουλάχιστον ήταν πιο καλοστημένη σαν παραγωγή και έδειχνε ωραία μέρη.
Είναι ένα πολύ συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Συνεπώς, είτε κουλτούρα, είτε υποκουλτούρα, είναι στην ευχέρεια του καθενός μας αν θα το παρακολουθήσει ή όχι. Η εύρεση της υπέρτατης αγάπης σαφώς και δεν είναι στα ζητούμενα των παραγωγών, αλλά και των συμμετεχόντων. Η διαφήμιση είναι, με όλα τα παρελκόμενα της. Στα ζητούμενα του κοινού δε, είναι ο σχολιασμός ή/και το κουτσομπολιό. Περνάει αβασάνιστα και χωρίς προβληματισμούς η ώρα έτσι.
Διαφωνώ στον τροπο που αντιμετωπίζεις καποιον που δεν εχει ενα επιπεδο μόρφωσης. Ονομασε μου 3 εκπομπές απο ολα τα κανάλια τα μη συνδρομητικά που να μν περιέχουν πολιτικες,ηλίθιες ,μη παραγωγικές αποψεις κ οχι καθοδήγηση. Το ίδιο συμβαίνει κ στο ραδιόφωνο με εξαίρεση το τριτο που περα απο την μουσική δν εχω πιάσει σχόλια εκτός μουσικής. Ολες οι απόψεις των δημοσιογράφων κ η πολιτική των καναλιών προέρχονται απο ανθρώπους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχια κτλ κτλ. Η ουσία παραμένει ιδια με το πρόγραμμα που ανέφερες. Οποτε η ένσταση μου ηταν οσων αφορά την μόρφωση πιυ ανεφερες.
Το πιο τρομακτικό με το power of love δεν είναι το ποιοι συμμετέχουν και τι λένε (ή τι τους καθοδηγεί ο σκηνοθέτης να λένε). Το πιο τρομακτικό είναι το πόσο σοβαρά το αντιμετωπίζει το ελληνικό κοινό, ενώ δε θα 'πρεπε. Ο κόσμος ασχολείται μη-ειρωνικά με μια trash εκπομπή σε μέγιστο βαθμό, παραθέτοντας κιόλας επιχειρήματα για το τι πιστεύουν για τον κάθε παίχτη, ζευγάρι, κτλ. λες και συζητούν για αστροφυσική. Γιατι;