Μπράβο Μονοπάτια

Μπράβο Μονοπάτια Facebook Twitter
0

O διαγωνισμός που διοργάνωσαν ο ελληνικός καφέ Bravo, το Athens Fringe Live και η LiFO έφτασε στο τέλος του.

 

Όλο αυτό το διάστημα ο ελληνικός καφές Bravo στηρίζει έμπρακτα όλους όσους τολμούν ν' ακολουθήσουν το δικό τους μονοπάτι και να χαρασουν τη δική τους προσωπική πορεία, αψηφώντας δυσκολίες και απογοητεύσεις. Έτσι, ως χορηγός έμπνευσης στο Athens Fringe Live έδωσε την ευκαιρία σε 11 εξαιρετικούς καλλιτέχνες – που ασχολούνται με διάφορες εκφάνσεις της Τέχνης (εικαστικά, μουσική, υποκριτική, χορός, σχέδιο μόδας και κοσμήματος) ν' αναδείξουν το ταλέντο τους και να παρουσιάσουν το όραμα και τη δουλειά τους μέσα από ισάριθμα βίντεο που φιλοξενήθηκαν στο LiFO.gr. Mε αυτό τον τρόπο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν όλα τα βίντεο, να κάνουν share αυτό που τους άρεσε περισσότερο και να ψηφίσουν την καλύτερη συμμετοχή. Το κοινό ανταποκρίθησε και ο αριθμός των shares και των ψήφων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

 

Η διαδικασία ανέδειξε το Λυκούργο Πορφύρη ως το διακεκριμένο καλλιτέχνη, καθώς υπήρξε ο πιο δημοφιλής με περισσότερα από 5.900 share. Η LiFO θα κάνει εκτενή παρουσίαση του καλλιτέχνη και του έργου του σε επόμενο τεύχος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ