O Michael Douglas μιλάει για πρώτη φορά για την αιδοιολειξία και τον καρκίνο του

O Michael Douglas μιλάει για πρώτη φορά για την αιδοιολειξία και τον καρκίνο του Facebook Twitter
Φωτο: EPA/MIKE NELSON
0

 

Ο Michael Douglas είπε ότι μετάνοιωσε για την ντροπή που προκάλεσε στην γυναίκα του, Catherine Zeta-Jones με την αποκάλυψη του πριν από 2 χρόνια ότι η αιτία του καρκίνου του ήταν το στοματικό σεξ.

Το 2013, ο βραβευμένος δύο φορές με όσκαρ αποκάλυψε στον Xan Brooks της Guardian ότι η αρρώστια του ήταν το αποτέλεσμα του ιού των θηλωμάτων (HPV), που οι ειδικοί πιστεύουν ότι μπορεί να τον κολλήσει κάποιος από την αιδοιολειξία.

Η ιστορία έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο όταν ο Douglas προωθούσε τον ρόλο του Liberace στην τηλεταινία Behind the Candelabra και δήλωσε ότι είχε θεραπευτεί από τον καρκίνο.

«Ήταν ένα από αυτά τα πράγματα...και έχω μετανοιώσει την ντροπή που προκάλεσε στην Catherine και στην οικογένεια της», είπε ο 70χρονος Douglas στο περιοδικό Event.

Το ζευγάρι χώρισε προσωρινά τον Αύγουστο του 2013 αλλά γρήγορα επανασυνδέθηκε. «Είχαμε ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο. Το πρόβλημα σε αυτή την δουλειά είναι ότι όλα είναι τόσο δημόσια. Αγαπώ την Catherine περισσότερο από ποτέ. Και ευτυχώς τα αισθήματα μας είναι αμοιβαία», είπε ο ηθοποιός.

«Τα βρήκαμε – αν δύο άνθρωποι θέλουν να δουλέψουν πάνω σε κάτι για να καλυτερεύσει, τότε γίνεται. Δεν γίνεται μόνο με ένα άτομο», είπε.

O Michael Douglas μιλάει για πρώτη φορά για την αιδοιολειξία και τον καρκίνο του Facebook Twitter
Φωτο: EPA/DEBBIE HILL/POOL

Ο σταρ του "Βασικού Ενστικτου" και της "Μοιραίας Έλξης" επίσης αποκάλυψε ότι είδε τον κόσμο διαφορετικά όταν ανάρρωνε από τον καρκίνο. Στην συνέντευξη του το 2013 είπε ότι έκανε εξετάσεις κάθε 6 μήνες αλλά οι γιατροί δεν περίμεναν η αρρώστια του να επανέλθει.

«Ήμουν απλά χαρούμενος που ήμουν ζωντανός. Ήμουν εκστασιασμένος», είπε. «Μοιάζει σαν μια αναγέννηση όταν έχεις καρκίνο και τον ξεπερνάς. Νιώθεις σαν παιδί. Αποκτάς διαφορετικές προτεραιότητες. Εκτιμάς περισσότερο το γάμο σου, τα παιδιά σου – τα βλέπεις όλα λίγο πιο καθαρά και λίγο πιο φωτεινά».

Ο Douglas αρχικά είχε δηλώσει ότι έπασχε από καρκίνο του λάρυγγα αλλά αργότερα αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο της γλώσσας. Είπε ότι είπε ψέμματα μετά από συμβουλή των γιατρών του ότι η συγκεκριμένη αρρώστια χρειαζόταν ριζική χειρουργική επέμβαση σε μια εποχή που θα ξεκινούσε να προωθεί τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο sequel  του"Wall Street: Money Never Sleeps" του 2010.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ