Αυτή είναι η πιο διάσημη φωτογραφία όλων των εποχών στο Instagram

Αυτή είναι η πιο διάσημη φωτογραφία όλων των εποχών στο Instagram Facebook Twitter
0

Τα τελευταία δύο χρόνια οι αδερφές Kardashian / Jenner έχουν καταφέρει να μονοπωλήσουν το Instagram, με τις φωτογραφίες τους. Συγκεκριμένα, η γαμήλια λήψη στην οποία εμφανίζεται η Kim Kardashian να φιλά τον Kanye West, είχε παραμείνει για περισσότερο από ένα χρόνο η πιο δημοφιλής φωτογραφία των social media, με περισσότερα από 2.4 εκατομμύρια likes. Πρόσφατα, ωστόσο, παρατηρήσαμε ότι η μικρότερη αδερφή της Κim, Kendall Jenner, κατάφερε να αποσπάσει 2.6 εκατομμύρια likes, με μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ξαπλώνει σε μια μοκέτα με τα μαλλιά της να σχηματίζουν καρδιές. Η οικογένεια Kardashian / Jenner έχει κυριαρχήσει το Instagram όσο κανένας άλλος, ειδικά αν σκεφτούμε ότι 4 στους 10 πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram ανήκουν σε μέλη της οικογένειας (Khloe, Kylie, Kendall, Kim) και πως ο λογαριασμός της Κim Kardashian είναι ο δεύτερος δημοφιλέστερος μετά τον λογαριασμό του ίδιου του Instagram!

Τις προηγούμενες χρονιές (2012, 2013) οι δημοφιλέστερες φωτογραφίες του Instagram ανήκαν στον Justin Bieber. Αν παρατηρήσουμε το σχετικό διάγραμμα, θα αντιληφθούμε ότι η δημοφιλία του Bieber άρχισε να πέφτει όταν ο λογαριασμός του ίδιου του Instagram εκτοξεύτηκε σε αριθμούς followers και αναδείχτηκε ως δημοφιλής πηγή ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης. Celebrities όπως οι Kardashians και οι Jenners με σωστή στρατηγική κατάφεραν να ενισχύσουν την επιτυχία τους μέσα από το Instagram, χρησιμοποιώντας το ως μέσο marketing και κερδίζοντας, έτσι, εκατομμύρια νέους φανς που δεν θα τους κέρδιζαν το ίδιο γρήγορα μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι από το οποίο έγιναν γνωστές.

Αυτή είναι η πιο διάσημη φωτογραφία όλων των εποχών στο Instagram Facebook Twitter

Η επιτυχία των Kardashians σε ένα κοινωνικό δίκτυο που βασίζεται αποκλειστικά με την δύναμη της εικόνας, δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει. Πρόκειται για μια οικογένεια που άνθισε μέσα σε ένα καθεστώς επιτήρησης, όπου η καθημερινότητά τους αποτελούσε και αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού και κουτσομπολιού σε όλο τον κόσμο. Οι Κardashians ξέρουν τι θέλει να δει ο κόσμος και η έκθεση στα μέσα γίνεται χωρίς αναστολές. Μπορεί η δημοφιλία τους να ενοχλήσει κάποιους, αλλά σίγουρα θα κάνει πολλούς να συνειδητοποιήσουν καλύτερα πώς λειτουργεί το Ιnstagram και τι χρειάζεται για να αναρριχηθείς στην elit των social media, την εποχή της εικόνας.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ