Κάποιος χρυσοπλήρωσε την Κιμ Καρντάσιαν γι΄αυτό το βίντεο!

Κάποιος χρυσοπλήρωσε την Κιμ Καρντάσιαν γι΄αυτό το βίντεο! Facebook Twitter
7
Κάποιος χρυσοπλήρωσε την Κιμ Καρντάσιαν γι΄αυτό το βίντεο! Facebook Twitter

Yποτίθεται πως το σενάριο θα έδειχνε την Κιμ Καρντάσιαν να ενσαρκώνει διάσημες γυναίκες όπως η Όντρεϊ Χέπμπορν (στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε την απόπειρα).

Επίσης υποτίθεται πως το παρακάτω βίντεο για το οποίο γίνεται ο λόγος είναι διαφήμιση για ενεργειακό ποτό.

Ωστόσο από χθες που το βίντεο δόθηκε στην δημοσιότητα, όλα τα ποστ που το μεταδίδουν ψάχνουν να το ερμηνεύσουν και να καταλάβουν τι ήταν αυτό που είδαν. Ποια είναι η ιστορία; Πώς διαφημίζεται το προϊόν; Τι ακριβώς θέλει να μας πει το σενάριο; Και γιατί μια εταιρεία χρυσοπλήρωσε τη Κιμ γι΄αυτό;;; 

Αν έχετε 2,5 λεπτά για κάψιμο και θέλετε να δείτε και πάλι την Κιμ, δοκιμάστε και πείτε και σε εμάς...

\

It's Viral
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Να πω ότι δεν μας προειδοποιήσατε; Μας προειδοποιήσατε .... ποιος μου φταίει;;;Στο 1.22 είχα αρχίσει να μυρμηγκιάζω.... τελικά κατάφερα να την δω όλη (δεν γνωρίζω με τι επιπτώσεις στην ψυχική μου υγεία)
Παρ' όλο που ή διαφήμιση είναι τρέλα βαρετή νομίζω ότι τον σκοπό της τον πέτυχε... Και μόνο που το συζητάμε και γίνεται ντόρος στο διαδίκτυο φτάνει για να σου μείνει στο μυαλό ή μάρκα του ποτου...
Πάντως για energy drink, δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Όλη την ώρα κοιμισμένη ή ξάπλα είναι!Σενάριο υπήρχε ή της είπαν να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή τίποτα?