Η Emily κόβει τα μαλλιά της για τα παιδιά με καρκίνο

Η Emily κόβει τα μαλλιά της για τα παιδιά με καρκίνο Facebook Twitter
6


Στη φωτογραφία δεξιά βλέπετε την Emily που μόλις έχει γεννηθεί.

 

Εκτός από πανέμορφο μωρό υπήρξε προικισμένη και με πολύ πλούσια μαλλιά.

 

Η μαία την περιέφερε και την επιδείκνυε για τα υπέροχα, πυκνά καστανά της μαλλιά και οι γονείς της ήταν τρισευτυχισμένοι για την κορούλα τους που μόλις είχε έρθει στον κόσμο.

 

Σήμερα είναι ακόμη πιο ευτυχισμένοι αλλά και υπερήφανοι.

 

Η Εmily James, αν και μόλις τριών ετών έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο συγκινητικά viral και το μοιράζεται στα social media μετά μανίας.

 

Όλα αυτά επειδή αποφάσισε να κουρευτεί...

Απλά αποφάσισε πως ο μόνος λόγος που θα την έκανε να καθίσει στην καρέκλα στην καρέκλα του θείου της και κομμωτή θα ήταν για να κάνει ένα παιδί ευτυχισμένο.

Τα μαλλιά της μικρής στάλθηκαν σαν δωρεά σε ειδικό κατασκευαστή που φτιάχνει  δωρεάν περούκες για παιδιά με καρκίνο.

Όπως λέει και η ίδια " Έχω πολλά μαλλιά. Aπλά κόψτε μερικά και δώστε τα σε κάποιον..."

 

 

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Τι γλυκό παιδάκι. Δεν ξέρω κατά πόσο συνειδητοποιεί τη σπουδαιότητα της πράξης της δεδομένου ότι είναι τόσο μικρούλι αλλά πιστεύω ότι θα γίνει ένας πολύ καλός άνθρωπος.:)
Καλά τώρα από αυτή την πράξη που ήταν προφανώς απόφαση των γονιών δεν μπορείς να κρίνεις αν θα γίνει καλός άνθρωπος. Αλλά αφού έχει γονείς ευαίσθητους, θα την οδηγήσουν σε έναν τέτοιο δρόμο φαντάζομαι!
Δεν είναι απαραίτητο ότι είναι απόφαση των γονιών. Οι γονείς μπορεί να το ευαισθητοποίησαν μιλώντας του για τον καρκίνο με κάποια αφορμή κι εκείνο να σκέφτηκε μόνο του να κάνει αυτή την κίνηση. Τα παιδάκια έχουν καθαρά μυαλά και δική τους προσωπικότητα από μηδενική ηλικία - είναι μια γοητευτική πραγματικότητα.(αυτό που είναι προφανές βέβαια είναι ότι οι γονείς είναι περήφανοι για το παιδί τους εξ ου και το βιντεάκι)