Να τι συμβαίνει όταν κρύψεις μια κάμερα σε ένα κολάν

Να τι συμβαίνει όταν κρύψεις μια κάμερα σε ένα κολάν Facebook Twitter
9
Να τι συμβαίνει όταν κρύψεις μια κάμερα σε ένα κολάν Facebook Twitter

To μοντέλο Natalia LaLonde δέχτηκε να βγει μια βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης με μια μικροσκοπική κάμερα κρυμμένη στο κολάν της. Όσο η κοπέλα περπατούσε στο δρόμο, ο φακός κατέγραφε τα αδιάκριτα βλέμματα πίσω της να εστιάζουν στο επίμαχο σημείο. 

Σκοπός του πειράματος δεν ήταν να αποδείξει πως οι άντρες (και μερικές γυναίκες) πάντα θα ρίξουν μια ματιά (η και δύο) στις γυναίκες με τα κολάν, αλλά να υπενθυμίσει σε όλους πως εκτός από τους άλλους πισινούς, καλό είναι να τσεκάρουμε και τον δικό μας. Το μήνυμα στο βίντεο γίνεται στα πλαίσια του Μοvember για την εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Αν πιάσεις τον υπαινιγμό check your but, σε σχέση με το πως γίνεται η εξέταση προστάτη κατά τη ψηλάφηση, έχεις την απάντηση σου.Πετυχημένο; Δε ξέρω να σου πω. Πνευματώδες σίγουρα...
Διότι ως γνωστόν όλες οι γυναίκες έχουν προστάτη. Γιατί δεν το έκανε άντρας; Απλά οι attention whores κοιτάνε να πάρουν like από παντού. Επόμενο τώρα ένας άντρας να βάλει κάμερα στο ντεκολτέ του και να δει πόσες γυναίκες κοιτάζουν το στήθος του για να αφυπνήσει τις γυναίκες σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Ότι να'ναι...
Θέλει να τονίσει ότι εκτός από ωραίους κώλους γυναικών όπως της κοπέλας στο video,οι άνδρες πρέπει να προσέχουν και τους δικούς τους και να κάνουν εξετάσεις γιατί ο καρκίνος του προστάτη αν ανιχνευθεί σε αρχικό στάδιο είναι ιάσιμος.