Πόσο γρήγορα "τελειώνει" ο Έλληνας;

Πόσο γρήγορα "τελειώνει" ο Έλληνας; Facebook Twitter
9

Πόσο γρήγορα "τελειώνει" ο Έλληνας; Facebook Twitter
 

Τα στερεότυπα γύρω από το σεξ και το πώς το κάνουν σε όλο τον κόσμο είναι πολλά: Ξενέρωτοι Βρετανοί, παθιασμένοι Γάλλοι, πέφτουλες Ιταλοί και φυσικά ο αιώνιος Greek lover. Το Pornhub, η δημοφιλής ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, έρχεται να προσθέσει άλλη μια στατιστική, βασισμένη σε ένα ενδιαφέρον εύρημα. Ποιος τελειώνει γρηγορότερα και ποιος αντέχει περισσότερο;

Τα δεδομένα του Pornhub βασίζονται σε στατιστικές παραμονής στην πλατφόρμα του. Θεωρητικά, υποθέτει το Pornhub, ο χρήστης δεν παραμένει στο site για πολλή ώρα αφού έχει ολοκληρώσει τη δουλειά του. Συλλέγοντας λοιπόν δεδομένα κατά τη διάρκεια του φετινού φθινοπώρου από χρήστες όλου του κοσμου, συνέταξε αυτό τον διαδραστικό χάρτη που μπορείτε να δείτε εδώ

Αρνητικό βραβείο παίρνουν οι Ιρακινοί, με τον οργασμό τους να έρχεται στα 5 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο. Οι Αφρικανοί, εκτός από τα προνομιούχα μεγέθη που διαθέτουν, φαίνεται ότι κάνουν και σεξ με διάρκεια, αφού σε όλες τις χώρες σημειώνεται μέσος όρος περίπου 12 με 13 λεπτά. Στο Τόγκο και τη Δυτική Σαχάρα παρατηρούνται οι ανώτεροι χρόνοι με 15'30'' και 16' αντίστοιχα. Επίσης, οι Κινέζοι μπορεί να υστερούν σε μέγεθος αλλά φαίνεται ότι το πάνε καλά με τη διάρκεια (14'34''). 

Πόσο γρήγορα "τελειώνει" ο Έλληνας; Facebook Twitter

Η Ελλάδα βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη της διάρκειας. Σύμφωνα με το Pornhub, ο Έλληνας τελειώνει σε 8 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα. Χαζέψτε τον χάρτη στον οποίο οι χώρες επισημαίνονται με διαβάθμιση χρώματος, παίζοντας με τον κέρσορα και αποκαλύπτοντας τις επιδόσεις όλων των εθνικοτήτων, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
δεν είναι δυνατόν αυτό. Από σήμερα και για μία βδομάδα θα αφήσω ανοιχτό το pornhub και βιντεάκια του να παίζουν μπάς και ανεβάσω τον μέσο όρο σε κανένα μισάωρο... Εμπρός στον αγώνα αδέρφια...
Ευτυχώς που ο Έλληνας τελειώνει γρήγορα.....αυτό που θέλει την Ελληνίδα να κοπανιέται με τις ώρες στο κρεβάτι, είναι μύθος και μας έχει προσφέρει κύματα βαρεμάρας......ζήτω ο έλληνας που τελειώνει γρήγορα!!!
Παίζει επίσης και το γεγονός ότι στο Τόγκο και την Δυτική Σαχάρα το ίντερνετ να είναι πιό αργό και από τον Θάνατο για αυτό και να παραμένουν στην ιστιοσελίδα παραπάνω..
παίζει να δουλεύει και αντίστροφα, ότι δηλαδή οι λχ Κινέζοι είναι ανικανοποίητοι, αφού ψάχνουν κανά τέταρτο μέχρι να βρουν στο site κάτι που να τους... "ανεβάσει"