Ο χειρότερος τρόπος για να κερδίσεις εισιτήρια για συναυλία μόλις αποκαλύφθηκε

Ο χειρότερος τρόπος για να κερδίσεις εισιτήρια για συναυλία μόλις αποκαλύφθηκε Facebook Twitter
6
Ο χειρότερος τρόπος για να κερδίσεις εισιτήρια για συναυλία μόλις αποκαλύφθηκε Facebook Twitter

Πριν από τρεις μέρες ο ραδιοφωνικός σταθμός "Top 40" της Χιλής ανέβασε στο Twitter την φωτογραφία μιας κοπέλας η οποία φαινόταν να γλείφει τα οπίσθια του dj και ραδιοφωνικού παραγωγού DJ Paul Hip στο στούντιο. Με αυτήν την φωτογραφία ανακοίνωνε την νικήτρια του διαγωνισμού για τα δύο εισιτήρια του μουσικού φεστιβάλ Mysteryland. Παράλληλα όμως προκάλεσε κύμα οργής και κριτικής στα social media. Οι αναφορές για την φωτογραφία ήταν πάρα πολλές και υπήρξε μαζική συμμετοχή σε αίτημα που καλούσε τον ραδιοφωνικό σταθμό να αφαιρέσει την φωτογραφία. Ωστόσο κάποιοι πρόλαβαν να την"κατεβάσουν" και η εικόνα της κοπέλας άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου με τα σχόλια να μην είναι όπως αναμενόταν κολακευτικά.

Τελικά η φωτογραφία αφαιρέθηκε και μέσα σε λίγες ώρες και ο ραδιοφωνικός σταθμός επέστρεψε με μια επιστολή - συγνώμης στην οποία ανέφερε πως η κοπέλα πρότεινε μόνη της την δοκιμασία και δεν υποχρεώθηκε να το κάνει προκειμένου να διεκδικήσει τα εισιτήρια. "Ζητάμε συγνώμη που δεχτήκαμε την πρόταση και που ενδεχομένως προσβάλαμε το κοινό μας. Θα θέλαμε την κατανόησή σας..." ανέφερε η ανακοίνωση. Ωστόσο η φωτογραφία έγινε viral και εξακολουθεί να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Μια εκ των εκπροσώπων του σταθμού έσπευσε να συμπληρώσει πως μπορεί η εικόνα να φαίνεται πως δείχνει ότι ο παραγωγός απολαμβάνει στοματική ευχαρίστηση από την κοπέλα, αλλά η αλήθεια είναι πως η διαγωνιζόμενη απλά έγλειψε κρέμα σαντιγί από τα οπίσθιά του, κάτι που δεν μπορεί να γίνει ευδιάκριτο από την λήψη.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Το γεγονός ότι σοκάρεστε μερικοί/-ές είναι αστείο. Το να κάνεις κάτι τέτοιο για ενα εισιτήριο είναι η πιο light εκδοχή, όταν είναι γνωστό τι γίνεται ανελλιπώς σε κάθε επαγγελματικό κύκλο και όχι μόνο.