O Εξολοθρευτής των Σερρών - Ο άντρας που πάλεψε με το ανακόντα της Ελλάδας

O Εξολοθρευτής των Σερρών - Ο άντρας που πάλεψε με το ανακόντα της Ελλάδας Facebook Twitter
8

Δείτε το παρακάτω γλαφυρό ρεπορτάζ και πείτε μας την αλήθεια: Δεν περιμένατε πως θα βλέπατε τουλάχιστον ανακόντα;

Απολαύστε τον νέο δρακοφονιά των Σερρών...

(Ακούγεται δυνατά!)

Και επειδή μια φορά δεν είναι αρκετή...δείτε και την περσινή επιχείρηση:

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Κ οχι τπτ...Στο δευτερο βιντεο ποσο αχρηστος κ ασχετος μπορει να ειναι ο δημοσιογραφος??????Μια διασταυρωση πληροφοριων δεν τους περασε απο το μυαλο????Ποια οχια βρε κατακαημενε????ΠΟΙΑ ΟΧΙΑ?????????
Ποπό τι άντρας....Σωτήρας....Έλεος....Κ just for the record...Το αθώο φιδάκι ήταν Λαφίτης του Ασκληπιού, (Zamenis longissimus).Μη δηλητηριώδες,ολικό μήκος έως και 200cm, συνήθως όμως μικρότερο του 1.5 μέτρου...Τέρμα άκακο mister......Aς το άφηνες να φύγει!
Το λιγότερο ηλίθιος...όχι απλά άκακο αλλά απαραίτητο. Έχοντας αφανίσει αλεπούδες, λύκους και φίδια, αλλά και κάθε είδους αδέσποτα ζώα, έχουνε γεμίσει τα χωριά αρουραίους οι οποίοι ειναι υπεύθυνοι για τη λεπτοσπειρωση...η οποία λεπτοσπειρωση δε χαρίζεται κι ας έχουμε 2015. Σκοτώνουν και δηλητηριάζουν όλα τα ζώα τα οποία κυνηγάνε αρουραίους και μετά κλαίνε. Μονο η οχιά ειναι επικίνδυνο φίδι στην Ελλάδα, όλα τα άλλα δεν ειναι απλά άκακα, αλλά και απαραίτητα. Ασε που φοβούνται κιόλας. Fun Fact, είδα σε άλλο site ότι ο φιδόβλακας ειναι και μέλος της Χρυσής Αυγής εκεί στις Σέρρες...τυχαίο;
Με συνχωρεις πολυ δηλαδη αν εσυ εβλεπες στην αυλη σου ενα φιδι 2 μετρα το πρωτο που θα σκεφτοσουν θα ηταν οτι ειναι Λαφιτης,(Zamenis Longissimus)η ακομα θα ετρεχες?
Οσο το φοβασαι αλλο τοσο σε φοβαται,για αυτο κ αμυνεται σε περιπτωση που το πλησιασεις.....Πετα κατι απο μακρυα...Διωξτο απο τον χωρο σου...Πρεπει να το σκοτωσεις????Κ να σε δαγκωσει ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ κατι!!!!!Στην Ελλαδα ολο κ ολο 3-4 φιδια ειναι δηλητηριωδη,κ τα 3 ειναι οχιες...
Πόσο δύσκολο είναι να κυκλοφορήσεις στην επαρχία ένα φυλλάδιο με φωτογραφίες των 3 ειδών οχιάς της Ελλάδας για να τη γνωρίζει ο κόσμος; Ή να δοθεί έμφαση στο πλαίσιο των σχετικών μαθημάτων του δημοτικού στην αναγνώριση της οχιάς;Η οχιά είναι ένα εύκολα αναγνωρίσιμο, σχετικά παχύ φίδι, με χαρακτηριστικά σημάδια και μήκος το πολύ ένα μέτρο. Πραγματικά είναι πανεύκολο να αναγνωριστεί.