Εντελώς ξαφνικά, το θρυλικό 'Blair Witch' επέστρεψε με μια αποκάλυψη που τους άφησε όλους άφωνους

Το φιλμ τρόμου που άφησε εποχή, γυρίστηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα και την τελευταία στιγμή πήρε τη θέση μιας άλλης πρεμιέρας

Newsroom, 24.7.2016 | 14:12

 

Πριν από λίγους μήνες είχε κυκλοφορήσει ένα μυστηριώδες τρέιλερ με την περιγραφή "το πιο τρομακτικό θρίλερ της χρονιάς".

 

Αν εξαιρέσει κανείς την ανατριχιαστική version του "Every Breath You Take", το τρέιλερ έμοιαζε μία από τα ίδια...

 

 

Όμως χθες έγινε μια τεράστια ανατροπή που προκάλεσε φρενίτιδα στους λάτρεις των θρίλερ. Στο Comic-Con, στο Σαν Ντιέγκο, είχαν προσκληθεί μερικές εκατοντάδες άνθρωποι για να δουν για πρώτη φορά το φιλμ, λίγο πριν την κινηματογραφική του πρεμιέρα.

 

Η αίθουσα ήταν γεμάτη αφίσες του "Τhe Woods" και λίγο πριν αρχίσει η προβολή, στην οθόνη εμφανίστηκε ένας άλλος τίτλος και οι υπάλληλοι της αίθουσας γύρισαν τις αφίσες από την άλλη πλευρά. Οι θεατές πάγωσαν και αμέσως το Twitter γέμισε σχόλια. Κανείς δεν ήξερε πως όλο το πρόμο ήταν ένα καλοστημένο τρικ για την έλευση ενός θρυλικού φιλμ τρόμου. Το "The Woods" δεν υπάρχει - Ήταν ένα ψέμα.

 

Αυτό που έρχεται είναι το σίκουελ του Blair Witch.

 

Ο σκηνοθέτης Adam Wingard και η Lionsgate είχαν μόλις αποκαλύψει μια καλοστημένη έκπληξη. Το θρίλερ που άφησε εποχή το 1999 και δημιούργησε μια ολόκληρη κινηματογραφική σχολή στο είδος, επέστρεψε. Τα γυρίσματα έγιναν κάτω υπό άκρα μυστικότητα και η ιστορία μεταφέρεται 20 χρόνια μετά, στο ίδιο δάσος με μια παρέα να αναζητεί τα ίχνη της αδελφής ενός μέλους της και να ζει τον απόλυτο τρόμο.