Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την ταινία "Ξανά από την Αρχή"

LIFOTEAM 12.9.2016 | 11:08

 

Ο Jean-Marc Vallée (Wild, Dallas Buyers Club) σκηνοθετεί μια συγκινητική και αισιόδοξη ιστορία απώλειας και αυτογνωσίας με πρωταγωνιστές τον Jake Gyllenhaal (Brokeback Mountain, Nightcrawler), τη Naomi Watts (Mulholland Drive), τον Chris Cooper (American Beauty, Adaptation) και τον νεαρό Judah Lewis. Οι ερμηνείες αποδίδουν με ακρίβεια και τόλμη τις εκκεντρικές προσωπικότητες που ξεπηδούν από το σενάριο του Bryan Sipe, ενώ ο Vallée χειρίζεται με μαεστρία τις εναλλαγές ανάμεσα στο δραματικό και κωμικό στοιχείο της ταινίας. Ειλικρίνεια, απρόσμενοι σύμμαχοι, ματαιωμένες προσδοκίες και δύναμη για ζωή είναι τα συστατικά που κάνουν την ταινία μια τρυφερή και ελπιδοφόρα κινηματογραφική εμπειρία.


Ένας επιτυχημένος τραπεζικός επενδυτής, ο Davis (Jake Gyllenhaal), προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο της γυναίκας του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο πεθερός του (Chris Cooper) τον πιέζει να συνέλθει, αλλά ο Davis αντιστέκεται. Αντ΄αυτού, εκτονώνεται μέσα από μια εξομολογητική και πολύ προσωπική αλληλογραφία που εγκαινιάζεται με μια επιστολή παραπόνων και απευθύνεται στην Karen (Naomi Watts), μια υπάλληλο εταιρείας αυτόματων μηχανών πώλησης. Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά και θα αναπτύξουν έναν στενό δεσμό που αποδεικνύεται από μηχανής θεός και για τους δύο. Με τη βοήθεια της Karen και του 14χρονου γιού της (Judah Lewis), ο Davis αρχίζει να συγκροτείται από την αρχή, αφού πρώτα κατεδαφίσει τη ζωή που είχε χτίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.


Το Lifo.gr σας προσφέρει 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας που θα γίνει την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στον κινηματογράφο Δαναό. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε mail στο [email protected] με τίτλο «Ξανά από την Αρχή» και στο κείμενο το ονοματεπώνυμό, το κινητό σας τηλέφωνο και την περιοχή σας μέχρι τη το μεσημέρι της Τρίτης. 

Το Ξανά από την Αρχή κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 15 Σεπτεμβρίου από τη Feelgood.