Διαγωνισμός της LiFO για την ταινία «Red Sparrow»

Πάρε μέρος εδώ!

LIFOTEAM 5.3.2018 | 13:02

Update: Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

1. Νικόλαος Σωτηρίου (Ένα ζευγάρι Earphones, ένα Currency Wallet, μία ομπρέλα & ένα Wine Opener)

2. Κυριακή Σωτηριανού (Ένα Currency Wallet, μία ομπρέλα & ένα Wine Opener)

3. Αφροδίτη Τσακίρη (Ένα Currency Wallet, μία ομπρέλα & ένα Wine Opener)

4. Παναγιώτης Αντωνιάδης (Μία ομπρέλα & Wine Opener)

5. Αθανάσιος Δελήμπασης (Μία ομπρέλα)

 

 

Πρεμιέρα αύριο Πέμπτη 01/03 για την πολυαναμενόμενη ταινία «Το Κόκκινο Σπουργίτι» (Red Sparrow) από την Odeon και η LiFO εξασφάλισε για τους αναγνώστες της μοναδικά, συλλεκτικά δώρα. Ερωτισμός, αποπλάνηση και αμείωτη ένταση στο κόκκινο με πρωταγωνίστρια την εκθαμβωτική Τζένιφερ Λόρενς, που αναμένεται σε έναν ρόλο έκπληξη.

 

Έχοντας λάβει εξαιρετικές κριτικές, με ένα δυνατό σενάριο από τον Φράνσις Λόρενς, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Τζέισον Μάθιους, τις εξαιρετικές ερμηνείες των Τζένιφερ Λόρενς και Τζόελ Έτζερτον, τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Φράνσις Λόρενς και μία πλοκή γεμάτη αγωνία, όλα δείχνουν πως θα ξετρελάνει το κοινό.

 

Διαγωνισμός της LiFO για την ταινία «Red Sparrow»

 

Η υπόθεση ξεκινάει με την Ντομινίκα Εγκόροβα, μία πρίμα μπαλαρίνα και αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατέψει τη μητέρα της με κάθε κόστος.

 

Όταν της τυχαίνει ένας τραυματισμός που την αναγκάζει να τερματίσει την καριέρα της, πέφτει θύμα εκμετάλλευσης για να γίνει η νέα στρατιώτης της σχολής «Σπουργίτι», μίας μυστικής υπηρεσίας που εκπαιδεύει ξεχωριστούς νεαρούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν το σώμα και το μυαλό τους ως όπλο.

 

Αφού υπομένει τη σαδιστική διαδικασία εκπαίδευσης, αναδύεται ως το πιο επικίνδυνο «Σπουργίτι» που έβγαλε ποτέ η υπηρεσία.

 

Η Ντομινίκα, θα πρέπει να συμφιλιώσει τον παλιό εαυτό της με τη δύναμη που κατέχει τώρα, την ίδια ώρα που η ζωή της και όλοι αυτοί που αγαπά βρίσκονται σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένου κι ενός πράκτορα της CIA που προσπαθεί να την πείσει πως είναι ο μόνος τον οποίο μπορεί να εμπιστευτεί.

 

Οι τυχεροί του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα παρακάτω δώρα, όλα με το λογότυπο του Red Sparrow επάνω:

 

· 1ος Νικητής: Ένα ζευγάρι Earphones, ένα Currency Wallet, μία ομπρέλα & ένα Wine Opener

· 2ος & 3ος Νικητής: Ένα Currency Wallet, μία ομπρέλα & ένα Wine Opener

· 4ος Νικητής: Μία ομπρέλα & Wine Opener

· 5ος Νικητής: Μία ομπρέλα

 

Διαγωνισμός της LiFO για την ταινία «Red Sparrow»