To Brothers in Law ενώνει τις δυνάμεις του με τον Τερκενλή!

Και δημιουργούν μοναδικά Χριστουγεννιάτικα burgers!

LIFOTEAM 5.12.2017 | 16:38

ADVERTORIAL


To Brothers in Law ενώνει τις δυνάμεις του με τον Τερκενλή!

 

Το Brothers in Law, που έκανε τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και τα Ιωάννινα να λατρέψουν τα burgers (του), συμπληρώνει φέτος το 4ο έτος λειτουργίας του και το γιορτάζει με μία συνεργασία που θα συζητηθεί!


Η εταιρεία που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και έχει γίνει viral με τα γευστικά και διαδικτυακά της κατορθώματα και τις μεγάλες συνεργασίες με Vodafone CU around και Aegean Airlines, καινοτομεί για ακόμα μία φορά και συνεργάζεται με τα κορυφαία ζαχαροπλαστεία Τερκενλή για τα απόλυτα Burger των εορτών.

 


Συγκεκριμένα, οι δύο κορυφαίες εταιρείες θα συνεργαστούν σε ένα limited εορταστικό μενού, όπου το θρυλικό χειροποίητο ψωμάκι των Brothers in Law θα παραδώσει τα σκήπτρα του για έναν ολόκληρο μήνα στο παραδοσιακό τσουρέκι του Τερκενλή, έναν αυθεντικό «βασιλιά» που έχει ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της γης.


Το πάντρεμα, που αναμένεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, θα επεκταθεί σε 10 διαφορετικά burgers, δημιουργώντας έναν λαχταριστό κατάλογο που συνδυάζει αρμονικά το αλμυρό με το γλυκό και υπόσχεται μία αξέχαστη γευστική εμπειρία.


Απολαύστε τώρα τα XMASBURGERS by Brothers in Law X Τερκενλής σε ένα από τα 4 εστιατόρια Brothers in Law σε Θεσσαλονίκη (Παύλου Μελά 30 και Κομνηνών 3), Λάρισα, Ιωάννινα όλο το μήνα Δεκέμβριο και για όλη την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών.


Ετοιμαστείτε, «Christmas burgers are... coming to town»!

 

Όλα ξεκίνησαν στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Π.Μελά 30 τον δεκέμβρη του 2013. Το Brothers in Law απαριθμεί σήμερα 4 burger restaurant σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα με την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια το 2ο εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη στην οδό Κομνηνών 3.


http://www.brothersinlaw.gr/
https://www.facebook.com/brothersinlawgr
https://www.instagram.com/brothersinlaw/