To Bios ανοίγει καλοκαιρινή ταβέρνα

Το νέο pop up εστιατόριο του Bios Home Kitchen μόλις ξεκίνησε

The LiFO team, 14.5.2018 | 18:13

Μετά το επιτυχημένο Beef, το «κρυφό» εστιατόριο που λειτούργησε πάνω από Tesla bar τον περασμένο χειμώνα, το Bios ανοίγει αυτή τη φορά την μια καλοκαιρινή «Ταβέρνα» με έμπνευση τα παραδοσιακά ελληνικά στέκια και το φαγητό τους.

 

«Εντός του κοσμικού κέντρου μπάιος», στον πρώτο όροφο του κτιρίου, κάτω από την αγαπημένη του ταράτσα, το νέο γαστρονομικό εγχείρημα θα έχει σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση: «μεζέδες πρώτης ποιότητος με τα αγνότερα υλικά».

 

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του πολυχώρου: «Επισκεφθήτε την άνω ταβέρνα μακρυά από την υγρασίαν και ζέστην και κοντά στα σπίτια σας.

 

Περιποίησις εξαιρετική, πρόθυμα καρσόνια. Με ένα διευθυντήν γεμάτο χαρά και ευγένεια.

 

Μεζέδες πρώτης ποιότητος με τα αγνότερα υλικά. Τιμαί προσιταί διά κάθε βαλάντιον.

 

Θα έχετε ένα ευχάριστο βραδυνό και ξεκούραση μακρυά από την ρουτίνα της δουλειάς.

 

Κοσμικό κέντρο Μπάιος, γνώριμον εις την εύθυμον νεολαίαν, ένα κέντρο γεμάτο ζωή, χαρά, κέφι και πολιτισμόν. Γεμάτο νέους να πέρνουν το ποτό τους, να απολαμβάνουν τη θέαν και να θαυμάζουν τα νειάτα! Ό,τι πιο εκλεκτόν εις την πολυσύχναστην οδόν Πειραιώς».

 

To Bios ανοίγει καλοκαιρινή ταβέρνα
Το Bios ανοίγει μια καλοκαιρινή «Ταβέρνα» με έμπνευση τα παραδοσιακά ελληνικά στέκια και το φαγητό τους.

 

 

Ταβέρνα at Bios Home Kitchen, Πειραιώς 84 και Σαλαμίνος 13 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα. Tετάρτη- Παρασκευή: 19.00-01.00, Σάββατο & Κυριακή: 13.00-01.00. Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2103425335.

Οδηγός Γεύσης