Σκηνοθετώντας τον Φόβο

Σκηνοθετώντας τον Φόβο Facebook Twitter
0

Αυτή την Πέμπτη, η «Annabelle» επιστρέφει στους κινηματογράφους τρία χρόνια μετά το επιτυχημένο της ντεμπούτο που ενθουσίασε τους φανς των ταινιών horror. Σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ («Μη Σβήσεις το Φως») και σε παραγωγή του διδύμου πίσω από τις ταινίες «Το Κάλεσμα» («The Conjuring») Τζέιμς Γουάν και Πίτερ Σάφραν, το sequel της ταινίας «Annabelle» αποτελεί ήδη μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της χρονιάς με εισπράξεις που ξεπερνούν τα 280 εκατομμύρια δολάρια.

Στην ταινία «Annabelle: Creation» αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους, μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άναμπελ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Στέφανι Σίγκμαν («Spectre»), η Τάλιθα Μπέιτμαν («The 5th Wave»), η Λούλου Γουίλσον («Ouija 2», «Deliver Us from Evil»), η Φιλίπα Αν Κούλτχαρντ («After the Dark»), η Γκρέις Φούλτον («Badland»), η Λου Λου Σάφραν («The Choice»), η Σαμάρα Λι («Foxcatcher», «The Last Witch Hunter»), η Ταϊλερ Μπακ στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο και οι Άντονι ΛαΠάλια («Without a Trace») και Μιράντα Ότο («Homeland», τριλογία «The Lord of the Rings»).

Σκηνοθετώντας τον Φόβο Facebook Twitter

Με περισσότερα από 280 εκατομμύρια δολάρια παγκόσμιες εισπράξεις μέχρι σήμερα η ταινία «Annabelle: Creation» κατάφερε να εκτοξεύσει τις συνολικές εισπράξεις των ταινιών που απαρτίζουν το σύμπαν του «Καλέσματος» σε πάνω από 1,2 δις δολάρια. Συνολικά, οι ταινίες του σύμπαντος του «Καλέσματος» αποτελούν ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες ταινίες τρόμου όλων των εποχών.

Το σύμπαν του «Καλέσματος» αναμένεται να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Το 2018 θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «The Nun», βασισμένη στον χαρακτήρα που γνωρίσαμε στην ταινία «Το Κάλεσμα 2». Επιπλέον, ήδη είναι σε στάδιο σχεδιασμού οι ταινίες «The Conjuring 3» και «The Crooked Man», η τελευταία βασισμένη σε έναν ακόμη χαρακτήρα που εμφανίστηκε στην ταινία «Το Κάλεσμα 2».

Η ταινία «Annabelle: Creation» θα προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου από την Tanweer

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM