Δεν χρειάζονται να ανησυχούν οι φαν του Nick Cave του που δεν βρήκαν εισιτήριο για την συναυλία του που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες στην Αθήνα μιας και ο γνωστός μουσικός και το συγκρότημα του θα ξαναέρθουν από τα μέρη μας πολύ σύντομα. Το Eject βρήκε την λύση μετά από την τόση ζήτηση για ένα πολυπόθητο εισιτήριο για τις 16 Νοεμβρίου.

 

Μετά το εντυπωσιακό sold out της συναυλίας τους στο Tae Kwon Do, o Nick Cave και οι The Bad Seeds επιστρέφουν στην Αθήνα για να ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του EJEKT Festival.

 

Η συναυλία τους στις 16 Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do υπήρξε το πιο εκκωφαντικό sold out εδώ και πολλά χρόνια. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα και ακολούθησε ένα πραγματικό ντελίριο, καθώς η ζήτηση εισιτηρίων ήταν και παραμένει πολύ μεγάλη.

 

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά τον Αυστραλό δημιουργό και τους περίφημους Seeds στην πιο ιδανική τοποθεσία: στις 23 Ιουνίου στη σκηνή του EJEKT Festival, στην πανέμορφη Πλατεία Νερού στο Φάληρο, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

 

Η εμφάνισή τους στο EJEKT Festival 2018 γίνεται στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας τους στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκα φεστιβάλ, σε συνέχεια της θριαμβευτικής χρονιάς που διανύει το συγκρότημα, με αλλεπάλληλα sold out shows ανά τον πλανήτη και τις κριτικές να είναι κυριολεκτικά αποθεωτικές, μιλώντας για ένα θέαμα που δεν έχει όμοιο του στη σύγχρονη μουσική!

 

Το line up της περιοδείας των Nick Cave & The Bad Seeds περιλαμβάνει τους Nick Cave, Warren Ellis, Martyn Casey, Thomas Wydler, JimSclavunos, George Vjestica και Larry Mullins.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες

 

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 12:00 της 9ης Νοεμβρίου.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση:

Αρένα: 36 Ευρώ (early bird), 40 ευρώ (α' φάση προπώλησης)

VIP60 Ευρώ (early bird), 80 Ευρώ (α' φάση προπώλησης)

Οδηγός Μουσικής