«Flower of the Universe»: Ακούστε το νέο τραγούδι της Sade

Μετά από 7 χρόνια απουσίας, η αγαπημένη μουσικός επιστρέφει με τη συμμετοχή της στο soundtrack της ταινίας «A Wrinkle in Time»

LIFOTEAM 7.3.2018 | 10:22

Η είδηση που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες ότι η σκηνοθέτις Ava DuVernay επιστράτευσε τη μοναδική Sade για τις ανάγκες του soundtrack της νέας της ταινίας «A Wrinkle in Time» έγινε δεκτή με ενθουσιασμό.

 

Το «Flower of the Universe» είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί η αγαπημένη Βρετανο-Νιγηριανή καλλιτέχνις εδώ και επτά χρόνια και ένα lyric video για το κομμάτι μόλις ανέβηκε στο YouTube. 

 

«Η συνεργασία με τη Sade στο "Flower of the Universe" ήταν τόσο δημιουργική που αντέστρεψα τη συνήθη διαδικασία και χρησιμοποίησα τους στίχους της ως κανονικό διάλογο μέσα στην ταινία» λέει η DuVernay.

 

Η τελευταία δουλειά της Sade ήταν η συλλογή «The Ultimate Collection» που κυκλοφόρησε το 2011, ενώ το πιο πρόσφατο νέο άλμπουμ της ήταν το «Soldier of Love» του 2010.

 

Η ταινία της Disney «A Wrinkle in Time», με πρωταγωνίστρια την Όπρα Γουίνφρεϊ, θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Απριλίου.

 

 
Οδηγός Μουσικής