Ο John Cale των Velvet Underground, οι Animal Collective και η Lianne La Havas έρχονται στο ΚΠΙΣΝ

Με εντυπωσιακό lineup το Summer Nostos Festival επιστρέφει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

The LiFO team, 9.3.2018 | 13:41

O εμβληματικός John Cale των Velvet Underground, το συγκρότημα των Animal Collective και η γνωστή για την συνεργασία της με τον Prince, Lianne La Havas είναι τα μεγάλα ονόματα του φετινού Summer Nostos Festival (SNFestival). Το καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ διοργανώνεται από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και έχει ελεύθερη είσοδο.

 

Το πρόγραμμα

John Cale & Band – 19 Ιουνίου
Ο θρυλικός John Cale των Velvet Underground και η μπάντα του, παρουσιάζουν ένα «πορτρέτο» του καλλιτέχνη με επιλογές από το σύνολο της καριέρας του η οποία μετράει ήδη μισό αιώνα. Από τους Velvet Underground μέχρι την Drella, με αρκετό κλασικό υλικό αλλά και τραγούδια από την επικείμενη δισκογραφική του δουλειά έρχεται στο SNFestival για μία σπάνια μουσική αναδρομή.

 

Animal Collective – 23 Ιουνίου

Ο John Cale των Velvet Underground, οι Animal Collective και η Lianne La Havas έρχονται στο ΚΠΙΣΝ
Animal Collective

 

Οι Animal Collective (Avey Tare και Panda Bear), η περίφημη μπάντα της experimental pop που συνέδεσε το όνομά της με τα ‘00s, θα παρουσιάσει ζωντανά τον δίσκο Sung Tongs (2004). Οι Animal Collective, όπως έχει γραφτεί, δίνουν ήχο στη σουρεαλιστική εμπειρία της «ανώριμης» ευφορίας.

 

Lianne La Havas – 22 Ιουνίου

Ο John Cale των Velvet Underground, οι Animal Collective και η Lianne La Havas έρχονται στο ΚΠΙΣΝ
Lianne La Havas

 

Γεννημένη στο Λονδίνο, από Έλληνα πατέρα και Τζαμαϊκανή μητέρα, η "unstoppable" Lianne La Havas, την οποία ανέδειξε το BBC το 2012 ως αντιπροσωπευτική φωνή της “νεο-folk”, επισκέπτεται το SNFestival για ένα ατμοσφαιρικό live με έμφαση στον βελούδινο σόουλ ήχο του τελευταίου άλμπουμ της.

 

Έχοντας στο ενεργητικό της υποψηφιότητες για βραβεία Grammy και BRIT Award έγινε ευρέως γνωστή χάρη στη συνεργασία της με τον Prince (ο οποίος την εκτιμούσε τόσο που είχε δώσει μάλιστα και μία συναυλία στο σαλόνι της) αλλά και μέσα από την πρόσφατη συμμετοχή της στην περιοδεία “A Head Full of Dreams” των Coldplay.

Οδηγός Μουσικής