Οι Thievery Corporation και οι UB40 στη Θεσσαλονίκη

Κοινή συναυλία για δύο μεγάλα συγκροτήματα στο Fix Factory Open Air

The LiFO team, 12.3.2018 | 15:06

Δύο μεγάλα συγκροτήματα θα δώσουν μια κοινή συναυλία για το κοινό της Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 30 Μαϊου, στο Fix Factory Open Air.

 

Οι Thievery Corporation, μετά την επιτυχημένη περσινή τους εμφάνιση στην Ελλάδα, θα μοιραστούν την σκηνή με τους κλασικούς UB40, με τον αυθεντικό τραγουδιστή τους Ali Campbell στα φωνητικά και τα ιδρυτικά μέλη Astro και Mickey Virtue να ηγούνται της πολυμελούς μπάντας.

 

Οι Thievery Corporation, διανύουν ως γκρουπ την 3η δεκαετία της ζωής τους και έχουν διαμορφώσει έναν προσωπικό ήχο, ένα ηλεκτρονικό chillout lounge, που συνδυάζει στοιχεία dub reggae, bossanova και nu-jazz με γυναικεία φωνητικά και δυναμικές hip hop ρίμες.

 

Οι UB40, ένα από τα μεγαλύτερα και εμπορικότερα συγκροτήματα στην ιστορία της reggae, αλλά και συνολικά της pop μουσικής, με τον αυθεντικό τραγουδιστή τους Ali Campbell στα φωνητικά θα παίξουν τα μεγάλα τους hits όπως τα: "Red Red Wine", "Kingston Town", "Where Did I Go Wrong", "Rat in Mi Kitchen" και "I Got You Babe".

 

Info

30 Μαϊου

Fix Factory of Sound, Θεσσαλονίκη

Η προπώληση ξεκινάει στα 30 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 35 ευρώ, ενώ στο ταμείο η τιμή θα είναι 40 ευρώ.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οδηγός Μουσικής