Το Athens DJs For Athens Pride επιστρέφει στο Ρομάντσο

Για τέταρτη συνεχή χρονιά επιστρέφει το πάρτι-θεσμός με την καλύτερη μουσική της χρονιάς

Newsroom 17.2.2017 | 12:36

 

 

Το Athens DJs For Athens Pride επιστρέφει στο Ρομάντσο

 

Το Σάββατο 4 Μαρτίου, 16 από τους πιο αγαπημένους DJs της Αθήνας και οι πιο ανερχόμενοι drag queen περφόρμερ από την Ελλάδα και το εξωτερικό συναντιούνται στο Ρομάντσο για να γιορτάσουν μαζί το δικαίωμα στην διαφορετικότητα με ένα μεγάλο ξέφρενο πάρτι που θα διαρκέσει μέχρι το πρωί.

  

Είναι η τέταρτη φορά που διοργανώνεται και είναι πρώτη προφεστιβαλική εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο του φετινού Athens Pride και τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε στην ενίσχυση του. Όλοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς.Το show κρύβε πολλές εκπλήξεις και αναμένεται να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό μιας και εκτός από τον Α man to pet που ξεχωρίζει κάθε χρονιά με τις πρωτότυπες εμφανίσεις του, θα πάρουν μέρος η Fabulous Russella, μια από τις πιο πολυτάλαντες φιγούρες που έχει ξεπηδήσει τελευταία από την σκηνή της Βρετανίας αλλά και οι εκκεντρικοί και εκρηκτικοί Natalie Geographic και Max Allen. Μαζί τους, θα ανέβουν στην σκηνή οι μοναδικές Hollywood Volta, ΔούKISSα, Chraja, Darla και Filothei.

 

Το Athens DJs For Athens Pride επιστρέφει στο Ρομάντσο

 

Φέτος το αθηναικό Φεστιβάλ Υπερηφάνειας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου.  Το Athens Pride είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε εθελοντική εργασία. Μέσω της διοργάνωσης του δημόσιου ετήσιου Φεστιβάλ και άλλων δράσεων προβάλλει την ύπαρξη και προωθεί την αποδοχή των λεσβιών, γκέι, αμφί και τρανς (LGBT) ατόμων, καταπολεμά τη διάκριση και τη σιωπή και διεκδικεί τα δικαιώματά τους.

  

Θα παίξουν μουσική οι:

Βanana Boys
Bête Noire
Drama Queers 
Jacob of Cappadocia

Lockbird 
Molly//Bolt 
Roubi Roubi Roubi 
Strap On Unicorns
The Dreamer

Και θα εμφανιστούν οι performers:


A man to pet
Chraja
Darla
ΔούKISSα
Fabulous Russella
Filothei
Hollywood Volta 
Natalie Geographic
Max Allen

 

Υπεύθυνος για τα visuals: Haris Lalousis.

 

Το Athens DJs For Athens Pride επιστρέφει στο Ρομάντσο

 

Info:

Σάββατο 4 Μαρτίου

Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5

Είσοδος: 5 ευρώ