Summer Parties: Όλες οι αφορμές για ξέφρενο χορό στην καλοκαιρινή Αθήνα!

Όλα τα πάρτι που περιμένουμε Ιούνιο και Ιούλιο στην Αθήνα

Μαρία Παππά, 16.6.2017 | 10:03

Summer Parties: Όλες οι αφορμές για ξέφρενο χορό στην καλοκαιρινή Αθήνα!
O σπουδαίος John Digweed επιστρέφει στην Αθήνα στις 28 Ιουλίου

 

Bolivar Dance Festival

Οι Dave Seaman, Blond:ish, Sharam Jey, Phonique και Larse είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι που θα παίξουν δίπλα στη θάλασσα για το αθηναϊκό κοινό στις 24 Ιουνίου. Το Bolivar διοργανώνει ένα μεγάλο φεστιβάλ για να γιορτάσει τον ερχομό του καλοκαιριού σε έναν μοναδικό χώρο κάτω από τα αστέρια.

24/06, Bolivar Beach Bar, λεωφόρος Ποσειδώνος, Α' Πλαζ Αλίμου, Καλαμάκι, είσοδος: €10-12

 

Dennis Cruz

Ένα από τα ανέρχόμενα αστέρια της ηλεκτρονικής σκηνής της Ισπανίας έρχεται στην Αθήνα για τρίτη φορά. Σαρώνει από το 2010 όποιο βραβείο είναι σχετικό με deep techno και house ήχους. Θα μοιραστεί τα decks του Terraza μαζί με τους playground residents Viton & Jon Tsamis και Always Late.

24/06, Terraza Club, Τριπτολέμου 29, Γκάζι, είσοδος: €10

 

Foamland Pool Party

Από τις πιο όμορφες και πιο δροσερές φάσεις που μπορείς να πετύχεις αυτούς τους μήνες στην Αθήνα. Το απόλυτο pool party με αφρούς επιστρέφει πιο φιλόδοξο και μας υπόσχεται ακόμα πιο ξέφρενες στιγμές. Στα πλατό οι Levianth, Panos Koki, Candyfloss και BassFreaks και πολλές εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

23/06, Massroom Poolside Club, λεωφόρος Ποσειδώνος, Ελληνικό, είσοδος: €10 με μπίρα

 

Summer Street Party

Με αφορμή τη 18η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, το six d.o.g.s αρπάζει την ευκαιρία και διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι στον πεζόδρομο της Αβραμιώτου με πολύ καλή μουσική από το απόγευμα στις 5 μέχρι όσο κρατήσει. Συμμετέχουν οι Blend, Bad Spencer, Chevy, K.atou, NTEΪBINT, Pan και Tolis Q. Για καλοκαίρι, ό,τι πρέπει!

25/06, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, είσοδος ελεύθερη

 

John Digweed

O σπουδαίος John Digweed επιστρέφει στην Αθήνα και στο πιο χορευτικό beach bar της πόλης για μία μοναδική εμφάνιση. Είναι πολύ αγαπημένος στην Ελλάδα αλλά και ένας από τους πιο χαρισματικούς παραγωγούς παγκοσμίως. Το 2001 το περιοδικό «DJ» τον ανακήρυξε Νο1 DJ παγκοσμίως. Μαζί του στα πλατό οι G Pal και Αδριανός Παπαδέας και ο DJ Steph.

28/07, Bolivar Beach Bar, λεωφόρος Ποσειδώνος - Α' Πλαζ Αλίμου, Καλαμάκι, είσοδος: €10-13

 

Έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής: Yid!!Sid!!: Α Summer Rooftop Get Together (Ρομάντσο, 15/06), You Say Party! We Say Yeah! (six d.o.g.s, 16/06), Skins «Bikini Wet II» (Studio 24, 17/06), Modulation: Subjected/George Apergis (Maze, 17/06), Faithless - Sister Bliss (Bolivar Beach Bar, 17/06), Balearic Mike (Spinster, 23/06), BananaBoys go MAGIC! feat. Marina Satti (Ρoμάντσo, 24/06), Modal Analysis Rooftop Showcase (The Recycle Art, 25/06), Evolution w. Nick Curly (Maze, 15/07), Matt Sassari (Terraza, 07/07), Evolution: Secret Cinema & Egbert (Maze, 22/07).

Οδηγός Διασκέδαση