Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Οι επιλογές του lifo.gr

Newsroom 15.6.2017 | 16:58

You Say Party We Say Yeah

Οι You Say Party! We Say Yeah! κλείνουν τα 7 τους και τα γιορτάζουν με ένα μεγάλο πάρτυ με ελεύθερη είσοδο στο six d.o.g.s. Οι Kris Riot & Postriper με special Guests τους MNDL & upsetter αναλαμβάνουν να τινάξουν το dancefloor στον αέρα με hip hop, rap, trap και electro party anthems.

 

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

 

16/06

6 D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 210 3210510

Ώρα: 23:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

Street Party: 2 χρόνια Radical Breaks

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Η ομάδα Radical Breaks διανύει πλέον την νέα της εποχή ως συνεργατικό δισκογραφικό και καλλιτεχνικό label και φέτος γιορτάζει τα δεύτερά της γενέθλια, στο αγαπημένο της σημείο, στην Υπόγεια Διάβαση Παντείου.

Χορευτικά hip-hop beats & Funky breaks, Τζαμαικανοί ρυθμοί και χρωματιστό drum & bass συνθέτουν για άλλη μία φορά το καλοκαιρινό σκηνικό. Στα decks οι VoxPopuli, Dalee Beats, Drigo P (Xristos Staurakakis) και στα μικρόφωνα ο Infinik παρέα με τον Andri J Univers.

 

16/06

ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 136,

Ώρα: 23:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

That Skra-Funk Summer Party

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Οι ΣΚΡΑ-punk γιορτάζουν το καλοκαίρι στο Bios με μπύρες, ποτά, κοκτέιλ και πάνω από όλα με τις σωστές μουσικές. Ο Archivist.fm και ο Vangelis Ananidis (ft. κμδ) από τους Mud Times επιλέγουν funk, soul, hip hop και RnB κομμάτια.

 

17/06

BIOS

Πειραιώς 84, Γκάζι, 210 3425335

Ώρα: 22:30, Είσοδος Ελεύθερη

 

Habeat Records Showcase: Morah/ K.atou/ Kondaktor/ Mackenzie

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Morah, K.atou, Kondaktor και Mackenzie διαλέγουν μουσικές σε μια βραδιά αφιερωμένη στο Habeat Records. Με έτος ίδρυσης το 2010, το δισκοπωλείο Habeat Records έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην αστική μουσική κουλτούρα των Αθηνών. Υλοποιώντας μια πρωτότυπη ιδέα, τον Μάρτιο του 2012 η ομάδα του Habeat δημιούργησε έναν μικρό, φιλόξενο και open-minded χώρο στην οδό Θεμιστοκλέους των Εξαρχείων.

 

Δίνοντας στο κοινό της την ευκαιρία να εξερευνήσει την ηλεκτρονική μουσική σε όλο της το εύρος, για περισσότερο από ένα χρόνο το Habeat παρουσίασε καλλιτέχνες από διάφορα σημεία του κόσμου. Υποστηρίζοντας παράλληλα την ελληνική ηλεκτρονική μουσική σκηνή λειτούργησε ως φορέας ανάδειξης σειράς εγχώριων καλλιτεχνών και δισκογραφικών εταιριών, προβάλλοντας της δουλειές τους μέσα από συχνά dj sets και live podcasts. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, απέραντη αγάπη για την μουσική και το βινύλιο καθώς και ένα πιστό fan-base, το Habeat διευρύνεται μεταφέροντας από το 2014 την έδρα του στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, σε έναν άρτιο, υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής χώρο στον δεύτερο όροφο της οδού Παλλάδος 21 στου Ψυρρή.

 

16/06

MAZE

Ορφέως 182, Βοτανικός, 6943074329

Ώρα: 23:00, Εισιτήριο: 5-7 ευρώ

 

Sailor Jerry Tribute Show

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Το Black Rose υπάρχει στη σκηνή του tattoo από το 2005 και στεγάζεται όλα αυτά τα χρόνια στο στενό της Παλλάδος, στου Ψυρρή ειδικευόμενο στο traditional old school στυλ. Στις 18 Ιουνίου φιλοξενεί ένα αφιέρωμα στον Sailor Jerry (1911 - 1973) γεμάτο tattoos, cocktails και live μουσική. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία πέραν της επιλογής flash σχεδίων του Sailor Jerry, να μαθαίνουν την ώρα της διαδικασίας από τους καλλιτέχνες, την ιστορία πίσω από το σχέδιο έχουν επιλέξει.

 

Ξεκινώντας από το πρωί και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας το bar της Sailor Jerry, ακριβώς έξω από το Black Rose Tattoo, θα προσφέρει δωρεάν cocktail στους επισκέπτες. Μετά τις 20:00, οι The Thriller Band, οι The Jitterbugs και οι Appalachian Cobra Worshipers θα παίζουν rock and roll, blues, swing και rockabilly. Στο ισόγειο  του μαγαζιού, σε συνεργασία με το Lemon Poppy Seed από τις 19:00 και μετά θα δημιουργούνται κουρέματα εποχής. Το Tsiknaboom (ένα από τα πιο εναλλακτικά  ταβερνάκια του Ψυρρή) θα βρίσκεται εκεί με τον εξοπλισμό του και θα προσφέρει burgers έως το βράδυ.

 

18/06

BLACK ROSE TATTOO

Παλλάδος 16, 21 0323 8610

Ώρα: 11:00-23:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

Οδηγός Διασκέδαση