Αποκριάτικο street party στο Κουκάκι

Τα «Ανακατώματα» επιστρέφουν στον πεζόδρομο Γεωργίου Ολυμπίου

The LiFO team, 9.2.2018 | 13:12

Η ομάδα μπάσκετ του Κουκακίου κάνει παρέλαση, το κρασί και η μπύρα έχουν δύο ευρώ και τα καταστήματα κερνάνε σουβλάκια και μεζέδες, αυτό το Σάββατο στον πεζόδρομο Γ. Ολυμπίου.

 

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η γειτονιά του κέντρου διοργανώνει με την πρωτοβουλία και συγχρηματοδότηση των καταστηματαρχών και τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων τα «Ανακατώματα», ένα μεγάλο αποκριάτικο γλέντι-καρναβάλι που θα ξεκινήσει από τις 16:00 και θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ, περιλαμβάνοντας δωρεάν εκδηλώσεις για παιδιά και ενήλικες.

 

Η έναρξη θα γίνει στις 16:00 με την αποκριάτικη παρέλαση από τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ του Κουκακίου «Κουκάκι B.C.». Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δρώμενα για παιδιά με κλόουν, ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ.

 

Στη συνέχεια έρχεται το street disco party με έμπνευση τα ‘80s ενώ το μουσικό μέρος του προγράμματος ανοίγει στις 17:00 με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.

 

Από τις 19:00 οι Dusha Band & Balkan Express θα παίξουν χάλκινα πνευστά σε βαλκανικούς και παραδοσιακούς ρυθμούς. Ακολουθούν: ο Λευτέρης Γρηγορίου και τα Global Νταούλια με παραδοσιακή μουσική από Κρήτη, Πόντο, Μακεδονία, Θράκη, Βαλκάνια και οι Τζαμπουνοντουμπακοι με παραδοσιακούς και νησιώτικους σκοπούς.

 

Στις 20:30 αναζητήστε την «κρυφή» συναυλία του συγκροτήματος Albert. Από τις 21:00 τις μουσικές επιλογές αναλαμβάνουν οι καλεσμένοι djs Διονύσης Παπαδόπουλος και Νάνσυ Αγγελοπούλου με επιτυχίες της δεκαετίας του 1980.

 

Info

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

Ώρα: 16:00 έως αργά το βράδυ

Πεζόδρομος Γεωργίου Ολυμπίου, Κουκάκι

Οδηγός Διασκέδαση