Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Οι επιλογές του LIFO.gr

The LiFO team, 9.2.2018 | 13:55

Stranger Things 2

Η συνέχεια του περσινού Stranger Things πάρτι έρχεται το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο Tres. Αυτή τη φορά μας μεταφέρει στον παράλληλο κόσμο του 1984 και το χειμερινό Snow Ball του γυμνασίου Hawkins.

 

Για το φετινό πάρτι έχει δημιουργηθεί ένα ειδικό arcade room με καμπίνες παιχνιδιών της δεκαετίας '80, καθώς και χώρος δωρεάν φωτογράφισης σε ρετρό backdrop. Το soundtrack της βραδιάς θα περιλαμβάνει disco επιτυχίες από την δεκαετία του ’80 από τους: Robin Skouteris, Emilio Soares (South Coast Retro - VTM2) και Giorgos Tzavys (Simple Radio).

10/02, Tres, Zωοδόχου πηγής 3, Εισιτήριο: 6 ευρώ (με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό)

 

 

Emanuel Satie

Ο house και techno παραγωγός Emanuel Satie κυκλοφορεί με σταθερή συχνότητα dancefloor επιτυχίες από δισκογραφικές όπως οι: DTFD, Get Physical και Audiojack's Gruuv. Το 2015 βρέθηκε στη λίστα του Resident Advisor με τους καλύτερους dj του κόσμου.

09/02, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

Habeat Records Showcase

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Venus Volcanism & In Atlas

 

To δισκοπωλείο Habeat Records επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στο six d.o.g.s για μια βραδιά αφιερωμένη σε ολόκληρο το φάσμα του ηλεκτρονικού ήχου με έντεκα ταλαντούχους καλλιτέχνες, νέους και παλιότερους.

 

Η βραδιά ξεκινάει από νωρίς με live εμφανίσεις και συνεχίζεται με τέσσερα dj sets μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Live: Meteoros Meteor/ Astytekk/ Venus Volcanism & In Atlas. Dj sets: Max b2b Plts/ Hutt b2b Louie Dimá/ Bonso b2b Mackenzie/ Mr. Roussos

09/02, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 22:00, Είσοδος: 7 ευρώ

 

 

John Heckle

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
John Heckle

 

Οι παραγωγές του John Heckle καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος της dance μουσικής. Φροντίζει να ενσωματώνει την ιδιαίτερη προσωπική του αισθητική στη house και την techno που προφανώς αγαπάει, έχοντας προσφέρει, μέχρι στιγμής, τον εντυπωσιακό αριθμό των 3 LP, 30+ single και πολλών remix. Τον Heckle θα συνοδεύσουν μουσικά οι Roman, Saradis και Paul Bennett.

10/02, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 7 ευρώ

 

 

Adrian Sherwood

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Adrian Sherwood

 

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες ο Sherwood καινοτομεί με τις μουσικές παραγωγές του στη βρετανική dub και reggae σκηνή, και το όνομά του έχει συνδεθεί με καλλιτέχνες όπως οι Lee Scratch Perry, Primal Scream, Depeche Mode, Asian Dub Foundation, Little Axe και Sinéad O'Connor, έχοντας αφήσει το αποτύπωμά του και στον χώρο της punk, post-punk, bass και πειραματικής μουσικής.

 

Οι συνεργασίες και οι παραγωγές του εκτείνονται από τους The Slits στους Nine Inch Nails, από τους Depeche Mode στους The Fall και από τους Blur στους Einstürzende Neubauten.

Όπως σε κάθε έκδοση των SNFCC Sessions, πριν από το DJ set θα προηγηθεί μία ανοιχτή συζήτηση με το κοινό – τη συγκεκριμένη θα την συντονίσει ο Έλληνας μουσικός και παραγωγός, Cayetano.

10/02, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου & Δοϊράνης, Ώρα: 21:00 (Συζήτηση: 19.30), Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Perestroika: Ben Ufo

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Perestroika: Ben Ufo

 

Ο Ben UFO θεωρείται από τους καλύτερους djs αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Το ρεπερτόριο του στηρίζεται στο house, techno, garage, dupstep ιδίωμα αλλά δεν μένει εκεί, καθώς οι αναφορές του εκτείνονται σε περισσότερες από δυο δεκαετίες dance μουσικής.

 

Είναι επίσης ένας από τους ελάχιστους djs που κάνει σπουδαία καριέρα στο χώρο χωρίς να είναι παράλληλα μουσικός παραγωγός, στηριζόμενος μόνο στην αισθητική των μουσικών επιλογών και τα mixing skills του. Ως ένας από τους συνιδιοκτήτες της Hessle Audio - μαζί με τους Pearson Sound και Pangaea, ευθύνεται για μερικές από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της μετα–dubstep εποχής.

Μαζί του το δίδυμο των Subbed Out, Mr. Statik και Runner.

10/02, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

Blend: Pleasurekraft

Από το εξαιρετικό “Tarantula” οι Pleasurekraft έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια σε ένα ατμοσφαιρικό κράμα μελωδικής techno που χαρακτηρίζεται από drums δωματίου, απρόβλεπτα φωνητικά και ευφυή διαλείμματα. Ο cosmic techno ήχος από την άλλη, υπάρχει, εξελίσσεται και τελειοποιείται συνεχώς.

 

Την βραδιά των Pleasurekraft στο Steam θα πλαισιώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee και Μanolaco.

10/02, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 15 ευρώ

 

 

Molly Bolt: Animalia

Η ομάδα mobile party, Molly Bolt προσκαλεί όλα τα party animals σε ένα electro pop πάρτι μασκέ στο Bequeer.

10/02, Bequeer, Κελέου 10, 21 3012 2249, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 5 ευρώ

Οδηγός Διασκέδαση