6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 24.10.2014 | 14:35

 

Και 4 για την Παρασκευή!

 

 

TBMR Recs Presents: Vice Lesley & Nasty Skimmed Milk

 


Άφθονες δόσεις rock'n'roll από τα 2/3 των Velvoids πίσω από τα ντεκ.

 

Ρινόκερως [Ασκληπίου 22, Εξάρχεια]

 

 

 

Tomsize

 

 

Η Say What Crew επιστρέφει για ακόμα μια φορά με ένα trap πάρτι. Ο Γάλλος trap παραγωγός Tomsize έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για ένα 90' σετ. Μαζί του οι Έλληνες guests ATIK και Gioni , δυο νέοι παραγωγοί. Το line up συμπληρώνουν οι residents της Say What : Zombalistic , CRAY , Mel Ody , T.W.

 

Κύτταρο [Ηπείρου 48 και Αχαρνών], Παρασκευή 24 Οκτωβρίου με είσοδο 5-7 ευρώ

 

 

Analogue w/ Mr.M + Jerm + A.Metz

 

 

Mετά από την περσινή σεζόν τους, που μέτρησε events με καλεσμένους όπως οι Shifted, Sawf, Tommy Four Seven, αλλά και εμφανίσεις τους στο πλευρό ονομάτων όπως οι Len Faki, Ben SIms, Oscar Mulero, Marco Bailey, Terence Fixmer, Alexander Kowalski, κ.α., oι resident DJs του Analogue project επιστρέφουν στo ανακαινισμένο gig space του six d.o.g.s.

 

 6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 

 

 

Alternative Rock Indie Nation Party (Winter Version)

 

 

Το White Noise ανακαινίστηκε και μεγάλωσε. Κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις μουσικές ο Bazinga με το Alternative Rock Indie Nation και guests. O πυρήνας μας με Muse, Placebo, Arctic Monkeys, Madrugada, Kasabian, Black Keys, QOTSA etc και καθώς περνάει η ώρα Nirvana, RATM, Tool, System Of A Down, Clutch, Marilyn Manson, Prodigy αλλά και Μωρά στη Φωτιά, Τρύπες, Χάσμα. Αυτό σημαίνει διαφορετικές μουσικές κάθε φορά αλλά με κοινό παρανομαστή. Επιπλέον τα γνωστά αφιερώματα (Arctic Monkeys, Τρύπες, RATM etc).

 

White Noise [Ευμολπιδών 20, Γκάζι] Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Οκτωβρίου

 

 

Senzaway Vol. 1

 

 

Το Senza κάνει το πρώτο μεγάλο party του από την σειρά των events που έχουν τίτλο ''Senzaway''. Ξεκινούν με το Βυρσοδεψείο και την Παρασκευή έχει Bunt.gr και  Not Sober Parties παρεα με τους Enter The Void και Les Animaux  ενώ το Σάββατο MCMXC, Monachus, Black Athena και Athens Drunks Crew και Flippinradio. Eazy και Angelos Kouklakis.

 

Βυρσοδεψείο [Ορφέος 174, Βοτανικός] Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Οκτωβρίου

 

 

 

Damian Lazarus w/ K.atou

 

 

Το μεγάλο αφεντικό της Crosstown Rebels, Damian Lazarus, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για να μοιραστεί τα decks με την Ελληνίδα femme fatale της ηλεκτρονικής μουσικής K.atou. O dj και παραγωγός έχει εμφανιστεί σε γνωστά clubs του κόσμου (είναι resident του DC10 στην Ίμπιζα για σχεδόν 10 χρόνια) και ειδικεύεται στο να παίζει μουσική πέρα από τους περιορισμούς που επιβάλλουν οι τοίχοι.

 

Vice Versa [Ευρυμέδοντος 3] Σάββατο 25 Οκτωβρίου με είσοδο 10 ευρώ

 

 

Blend presents On Off Opening

 

 

Το πρώτο ON OFF πάρτι του Blend για τη σεζόν υποδέχεται τον Ισπανό καλλιτέχνη Cuartero. O Cuartero διαθέτει ένα ξεχωριστό «groove & bass» μουσικό στυλ, το οποίο συνδυάζει με αισθησιακά vocal cuts. Θα μοιραστεί το booth του Pixi με τον Μanolaco. Τους δύο καλλιτέχνες θα ανοίξει ο Nico Rac.

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Σάββατο 25 Οκτωβρίου με είσοδο 12-15 ευρώ

 

 

Partytion

 

 

Οι whenHmetJ θα επιχειρήσουν να γεμίσουν το Σάββατο με χιτάκια από synth pop και νοσταλγικές 90ίλες μέχρι funkουλιάρικη disco.

 

Komma Bar [Μαυροκορδάτου 6], Σάββατο 25 Οκτωβρίου

 

Phormix pres. Audio Atlas - Miltiades - Manu

 

 

Οι Audio Atlas, ο D&M δηλαδή, έρχονται από την Θεσσαλονίκη και παίζουν deep και minimal dub. Μαζί τους ο Miltiades και ο Manu.

 

Astron Bar [Τάκη 3, Ψυρρή] Σάββατο 25 Οκτωβρίου